پزشکیان: ایران و آذربایجان مانند یک خانواده هستند پزشکیان به آرامگاه حیدر علی‌اف ادای احترام کرد احتمال حمله نظامی هند به پاکستان قوت گرفت شهادت ۶۰ نفر در حمله آمریکا به صعده یمن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ بازهم بر پیوستن کانادا به آمریکا در پیام انتخاباتی تاکید کرد وزیر کشور: قصور در انفجار بندر شهید رجایی محرز شد | برخی مقصران احضار شدند پزشکیان در دیدار با الهام علی اف: اجازه نخواهیم داد عده‌ای ارتباطات ما را بر هم بزنند خط‌ونشان‌های تازه پاکستان: موشک‌های هسته‌ای ما هند را نشانه گرفته‌اند کشف ردپای فرعون در اردن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور ویژه اژه‌ای به دادستان کل کشور برای شناسایی و برخورد قانونی با مقصران احتمالی حادثه بندر شهید رجایی آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جوزف عون: تصمیم انحصار سلاح در دست دولت لبنان گرفته شده است جزئیات سفر یک‌روزه پزشکیان به جمهوری آذربایجان تخریب مقبره حافظ اسد، پدر بشار اسد، توسط افراد ناشناس + ویدئو سفر رئیس جمهور به کشور آذربایجان، فرصتی برای کلید زدن کریدور شمال-جنوب پزشکیان در باکو: قره‌باغ قسمت جدانشدنی از خاک آذربایجان است تدوین قانون ویژه معادن زغال سنگ در دستورکار مجلس | هوش مصنوعی به کمک تنقیح قوانین می‌آید نتانیاهو: صلح و ثبات جهان عرب در گرو به‌رسمیت‌شناختن ماست! احراز قصور در حادثه انفجار بندر شهید رجایی ۶ کشته بر اثر انفجار در پاکستان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرچم ایران در سفارتخانه‌های کشورمان در اروپا به حالت نیمه‌برافراشته درآمد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان + ویدئو (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم
سرخط خبرها

خونخواهی یک ضرورت امنیتی است

  • کد خبر: ۲۴۲۳۹۳
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۴
خونخواهی یک ضرورت امنیتی است
تزاحم عقلانیت و عزت. شاید در نگاه اول دوگانه‌ای چنین در ذهن نقش ببندد بعد از شهادت اسماعیل هنیه.

عقل محاسبه گر می‌گوید اگر یکی را از یک قلدر یا دیوانه یا دیوانه مستظهر به قلدر، بخوری و نادید بگیری برای جلوگیری از کشیده‌های بعد، منطقی است. عقل هزینه فایده می‌کند. اما این رفتار هرچند فایده دارد و از توسعه خسارت جلوگیری می‌کند، عزتمندانه نیست. قلدری، دیوانه‌ای اگر ضربه اول را به دوم رساند، عزت می‌گوید ضربه سوم باید به دست تو چنان بر گونه‌اش بنشیند که همه چیز یادش برود. شاید چهارمی و پنجمی را بزنی و بخوری و...، اما عزت حکم می‌کند به اندازه توانت مقابله کنی. هزینه هم حتما دارد برایت حتی برای فرداهایت، اما شرمنده امروزت و تاریخ نمی‌مانی. طرفداران این گونه رفتاری در میان ما از فراوانی بیشتری برخوردارند. رازِ محبوبیت افزون‌تر میدان از دیپلماسی همین است. دیپلماسی، اهل زیرسبیلی رد کردن ضربه حریفی است که زورمندتر است، اما میدان، می‌گوید خوردیم، باید همه توانمان را به بازوانمان بدهیم و بزنیم. گاهی هم عقلانیت و عزت، هم‌سو می‌شود. ضربه خورده را اگر جبران نکنی، قلدر یا دیوانه یا دیوانه مستظهر به حمایت قلدر، جسورتر می‌شود. بی‌جواب بماند، به خود جرئت تکرار می‌دهد. تکرار را هم مکرر می‌کند و شخم به شب و روزت می‌زند. اینجا محافظه‌کارترین فرد هم آستین‌هایش را برای جواب‌دادن بالا می‌زند.

من جسارت صهیونیست‌های جنایتکار در ماجرای ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران را از این قسم می‌دانم. فکر می‌کنم بسیاری از کسانی که حتی در ماجرای کنسولگری هم به مماشات نظر داشتند، امروز به مقابله تأکید دارند. این مقابله و ضربه شکننده و درهم کوبنده متقابل، ضریب‌دادن به امنیت ملی و حتی امنیت منطقه‌ای و امنیت بین المللی است. آنان در خانه ما، در روز تحلیف رئیس جمهور ما، یکی از مهم‌ترین میهمانان ما را ترور کردند. این یعنی دیوانه، همه خط قرمز‌های بین‌المللی را رد کرده است. غیرت ایرانی، عزت انقلابی، عقلانیت ملی «حُکم» می‌کند، این خون را به خون صهیونیست‌ها بشوییم. جوری بزنیم که استخوان دست و پا و کمرشان بشکند و توان دوباره برخاستن نداشته باشند. زدند، دزدانه زدند، مردانه بزنیم. یا علی.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->