مسمومیت ۵۰۰ نفر از نیروهای ارتش سوریه در حومه حلب شهادت ۵۱ فلسطینی طی ۲۴ ساعت اخیر در غزه (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) گنبد آهنین هندی ساخته می‌شود چین با اقدام اروپا برای فعال کردن مکانیسم ماشه مخالفت کرد قالیباف: پیش از آنکه نوبت سرزمین‌های بعدی برسد، به یاری فلسطین بشتابید حضور بیش از ۴ میلیون زائر خارجی در اربعین ۱۴۰۴ آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا در همه فتنه‌ها و توطئه‌ها علیه ایران شکست خورده است | بصیرت مردم مانع تحقق توطئه‌های دشمن شده است رئیس جمهور کره جنوبی برای احیای روابط با کره شمالی اعلام آمادگی کرد پوتین برای دیدار با ترامپ راهی آلاسکا شد (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) نعیم قاسم: فلسطین قطب‌نما باقی خواهد ماند حملات جدید هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به غزه (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) نخست وزیر روسیه با عارف دیدار کرد+ جزئیات (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) پیام عراقچی پس از حضور در مراسم اربعین ۵۳ پهپاد اوکراینی به دست روس‌ها سرنگون شد (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) خودکشی افسر اسرائیلی حاضر در جنگ غزه انفجارهای شدید در ادلب سوریه | ۶ نفر کشته و زخمی شدند ۳۲ شهید در حملات اسرائیل به غزه از بامداد پنجشنبه تاکنون (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) عراقچی: برای جلوگیری از اسنپ بک تردیدی نداریم | آژانس بگوید پروتکل بازرسی از تاسیسات هسته‌ای بمباران شده چیست؟ لاریجانی: رهبر انقلاب موازنه را در جنگ آمریکا و اسرائیل بر هم زد | امکان عادی‌سازی روابط با سوریه وجود دارد اوکراین مدعی سقوط جنگنده سوخو ۳۰ روسیه شد ارمنستان: منافع حیاتی ایران همواره مدنظر ماست واکنش دیده‌بان حقوق‌بشر به حمله اسرائیل به زندان اوین نقض مجدد آتش‌بس با حمله پهپادی اسرائیل به لبنان (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) انهدام یک تانک ارتش اسرائیل در غزه توسط «القسام» عارف وارد قرقیزستان شد تلاش‌های ترامپ برای دریافت جایزه صلح نوبل شروع شد | تماس ترامپ با وزیر دارایی نروژ ترامپ: فکر می‌کنم «پوتین» می‌خواهد به توافق صلح در اوکراین دست یابد
سرخط خبرها

خونخواهی یک ضرورت امنیتی است

  • کد خبر: ۲۴۲۳۹۳
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۴
خونخواهی یک ضرورت امنیتی است
تزاحم عقلانیت و عزت. شاید در نگاه اول دوگانه‌ای چنین در ذهن نقش ببندد بعد از شهادت اسماعیل هنیه.

عقل محاسبه گر می‌گوید اگر یکی را از یک قلدر یا دیوانه یا دیوانه مستظهر به قلدر، بخوری و نادید بگیری برای جلوگیری از کشیده‌های بعد، منطقی است. عقل هزینه فایده می‌کند. اما این رفتار هرچند فایده دارد و از توسعه خسارت جلوگیری می‌کند، عزتمندانه نیست. قلدری، دیوانه‌ای اگر ضربه اول را به دوم رساند، عزت می‌گوید ضربه سوم باید به دست تو چنان بر گونه‌اش بنشیند که همه چیز یادش برود. شاید چهارمی و پنجمی را بزنی و بخوری و...، اما عزت حکم می‌کند به اندازه توانت مقابله کنی. هزینه هم حتما دارد برایت حتی برای فرداهایت، اما شرمنده امروزت و تاریخ نمی‌مانی. طرفداران این گونه رفتاری در میان ما از فراوانی بیشتری برخوردارند. رازِ محبوبیت افزون‌تر میدان از دیپلماسی همین است. دیپلماسی، اهل زیرسبیلی رد کردن ضربه حریفی است که زورمندتر است، اما میدان، می‌گوید خوردیم، باید همه توانمان را به بازوانمان بدهیم و بزنیم. گاهی هم عقلانیت و عزت، هم‌سو می‌شود. ضربه خورده را اگر جبران نکنی، قلدر یا دیوانه یا دیوانه مستظهر به حمایت قلدر، جسورتر می‌شود. بی‌جواب بماند، به خود جرئت تکرار می‌دهد. تکرار را هم مکرر می‌کند و شخم به شب و روزت می‌زند. اینجا محافظه‌کارترین فرد هم آستین‌هایش را برای جواب‌دادن بالا می‌زند.

من جسارت صهیونیست‌های جنایتکار در ماجرای ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران را از این قسم می‌دانم. فکر می‌کنم بسیاری از کسانی که حتی در ماجرای کنسولگری هم به مماشات نظر داشتند، امروز به مقابله تأکید دارند. این مقابله و ضربه شکننده و درهم کوبنده متقابل، ضریب‌دادن به امنیت ملی و حتی امنیت منطقه‌ای و امنیت بین المللی است. آنان در خانه ما، در روز تحلیف رئیس جمهور ما، یکی از مهم‌ترین میهمانان ما را ترور کردند. این یعنی دیوانه، همه خط قرمز‌های بین‌المللی را رد کرده است. غیرت ایرانی، عزت انقلابی، عقلانیت ملی «حُکم» می‌کند، این خون را به خون صهیونیست‌ها بشوییم. جوری بزنیم که استخوان دست و پا و کمرشان بشکند و توان دوباره برخاستن نداشته باشند. زدند، دزدانه زدند، مردانه بزنیم. یا علی.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->