عراقچی: اکنون شدیدا به وحدت جهان اسلام نیاز است ترامپ خواستار دعای شهروندان برای آمریکا شد مهاجرانی: تاکید دولت بر استفاده از ظرفیت اجماع‌سازی برای حل مسائل کشور با همکاری سایر قواست توافق عراق و ایران در ۱۴ بند برای بهبود گذرگاه‌های مرزی نشست مجازی سران بریکس با حضور پزشکیان آغاز شد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) ۵۸ نماینده خواستار استیضاح وزیر کار شدند وزرای امور خارجه ایران و مصر گفت و گوی تلفنی انجام دادند اسامی ۲۱ نهاد مسئول در پرونده انفجار در بندر شهید رجایی + جزئیات سفیر ایران در چین: تهران و پکن ظرفیت توازن بخشی اقتصادی در دو سوی قاره آسیا را دارند پزشکیان: نسل «Z» متفاوت از ما نیست، ما از آنها عقب مانده‌ایم عارف: باید از مانع‌تراشی‌های سنتی در مسیر فناوری عبور کنیم وزیر علوم: تبادل دانشجو میان ایران و ارمنستان گسترش خواهد یافت آیا صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان، خلأ قانونی دارد؟ جنایت فوتبالی اسرائیل | بمباران باشگاه فوتبال جلوی چشم یوفا + فیلم پزشکیان سالروز استقلال تاجیکستان را به امامعلی رحمان تبریک گفت رئیس‌جمهور فردا ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ به مجلس می‌رود رئیس جمهور: از ظرفیت بریکس و شانگهای استفاده کنیم جوزپ بورل: سرنوشت اروپا به‌عنوان رعیت آمریکا، شوم است وزیر امور خارجه روسیه: دیدار پوتین، شی و مودی، غرب را به لرزه درآورد اژه‌ای: دولت همت بیشتری به خرج دهد تا اقلام اساسی زیست مردم، از طریق کالابرگ تخصیص یابد | معرفی مقصران انفجار بندر شهید رجایی + فیلم گروسی: امکان دستیابی به نتیجه با ایران در روز‌های آینده وجود دارد عملیات ضد صهیونیستی در قدس اشغالی | ۵ صهیونیست کشته و ۲۰ تن دیگر زخمی شدند + فیلم بیستمین جلسه شورای عالی راهبری برنامه هفتم پیشرفت به ریاست عارف برگزار شد آغاز نشست فصلی شورای حکام آژانس در وین عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس برای خروج آمریکا از منطقه پیشنهاد داد سران «بریکس» با حضور پوتین و شی نشست مجازی برگزار خواهند کرد ایران و عراق با هدف حل مشکلات گذرگاه‌های مرزی نشست مشترک برگزار کردند
سرخط خبرها

پزشکیان: اتحاد بیشتر کشور‌های منطقه زمینه صلح را فراهم می‌کند

  • کد خبر: ۲۴۲۳۹۶
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۹
پزشکیان: اتحاد بیشتر کشور‌های منطقه زمینه صلح را فراهم می‌کند
رئیس جمهور از مهمان نوازی و محبت مردم عراق و اهالی اقلیم کردستان نسبت به زائران اربعین حسینی قدردانی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز چهارشنبه در دیدار «نیچروان بارزانی» رئیس اقلیم کردستان عراق که به منظور حضور در آیین تحلیف چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرده است، با اشاره به جنایت صهیونیست‌ها در ترور اسماعیل هنیه، تصریح کرد: تروریست‌ها پاسخ این جنایت خود را دریافت خواهند کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه مردم کشور‌های منطقه اختلاف مبنایی با یکدیگر نداشته و اشتراکات فرهنگی، تاریخی و اعتقادی فراوانی نیز دارند، افزود: دشمنان و بدخواهان ملت‌های منطقه تلاش دارند با دامن زدن به اختلافات و ایجاد تفرقه، کشور‌های منطقه را با یکدیگر درگیر کنند تا بتوانند مطامع خود را به پیش ببرند.

پزشکیان با تاکید بر ضرورت تحکیم تعاملات میان ایران و عراق و نیز اقلیم کردستان عراق و همچنین ارتقای سطح روابط همه کشور‌های منطقه با یکدیگر اظهار داشت: کشور‌های اروپایی که سابقه صد‌ها سال جنگ با یکدیگر را دارند، امروز قدم‌های موثری در زمینه ایجاد اتحاد با هم برداشته‌اند و یقینا مردم کشور‌های منطقه که اشتراکات بسیار عمیق‌تر و گسترده‌تری با یکدیگر دارند، بیشتر و بهتر می‌توانند چنین اتحاد و انسجامی را ایجاد و با غلبه بر برخی اختلافات در کنار یکدیگر با صلح و ارامش زندگی کنند.

رئیس جمهور همچنین با قدرانی از مهمان نوازی و محبت اهالی منطقه اقلیم کردستان عراق نسبت به زائران اربعین، تلاش‌های مسئولان اقلیم کردستان عراق برای بهبود تعاملات و روابط با ایران را نیز قابل تقدیر دانست.

«نیچروان بارزانی» رئیس اقلیم کردستان عراق نیز در این دیدار ضمن تسلیت شهادت آقای اسماعیل هنیه، هدف رژیم صهیونیستی از این ترور را شرارت‌افکنی در منطقه دانست.

رئیس اقلیم کردستان در ادامه با بیان اینکه انقلاب اسلامی تنها متعلق به مردم ایران نیست و ما هم به آن احساس تعلق می‌کنیم، گفت: اگر چه فراز و نشیب‌هایی در روابط میان ما و ایران بوده، اما اینکه ایران را همواره در روز‌های سخت پشت خودمان دیده‌ایم، قابل انکار نیست.

بارزانی با تاکید بر اینکه دو طرف ظرفیت‌های زیادی برای گسترش تعاملات و تبادلات با یکدیگر دارند، تصریح کرد: ما در اقلیم کردستان به طور هم‌زمان با حکومت مرکزی عراق و جمهوری اسلامی ایران برای ارتقای سطح روابط همکاری می‌کنیم. 

وی با تجلیل از مواضع بیان شده رئیس جمهور کشورمان در مراسم تحلیف، از پزشکیان دعوت کرد در صورت سفر به عراق، از اقلیم کردستان نیز بازدید کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->