اوباما: کشور مستقل فلسطین تشکیل شود ان‌بی‌سی نیوز: آمریکا در حال آماده‌سازی طرحی برای حمله به داخل خاک ونزوئلا است فرمانده پلیس راهور کشور: رسیدگی به جرائم اشتباه رانندگی آنلاین می‌شود دبیرکل ناتو درباره اتحاد پکن، مسکو، پیونگ‌یانگ و تهران هشدار داد مدنی زاده و فرزین به کمیسیون اقتصادی مجلس می‌روند جزئیات مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت سیدان شهید مقاومت در بیروت با سخنرانی شیخ نعیم قاسم لاریجانی وارد بیروت شد | امروز مقاومت سنگر مقاومی در برابر رژیم صهیونیستی است + فیلم حکم اعدام متهمان شبکه جاسوسی مرتبط با موساد و منافقین در کرج صادر شد کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس نشست امنیتی-انتظامی برگزار خواهد کرد عارف: کاغذبازی موجب کاهش درآمد ایران از ترانزیت شده است اعتراف رژیم صهیونیستی به قابلیت‌های تولید موشک و پهپاد در ارتش یمن رئیس جمهور در گفت و گو با فاکس نیوز: ایران به ان‌پی‌تی متعهد است وزیر خارجه امارات در نیویورک با نتانیاهو دیدار کرد دادستانی با برهم زنندگان امنیت روانی جامعه در پی فعال سازی مکانیسم ماشه برخورد می‌کند ترامپ: صحبت‌های بسیار سازنده درباره مساله غزه داشتم رئیس موقت سوریه: در آمریکا شاهد پافشاری بین‌المللی بر وحدت سوریه بودم انتقاد اسلامی از عدم محکومیت حمله به تأسیسات اتمی ایران از سوی آژانس انفجار و آتش‌سوزی در مرکز داده‌های کره‌جنوبی، ۶۰۰ سامانه دولتی را از دسترس خارج کرد بیانیه سپاه در اولین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله: دشمنان مقاومت رسوا و تحقیر خواهند شد جزئیاتی از طرح ترامپ برای غزه دیدگاه برخی نمایندگان مجلس در واکنش به فعال شدن مکانیسم ماشه تاکید رئیس جمهور عراق برعدم تمایل ایران برای داشتن سلاح هسته‌ای مهاجرانی: «بیانیه ملی ایران در نیویورک»، نقطه عطفی در دیپلماسی کشور است مجلس، اجرای سال نخست برنامه هفتم توسعه را مورد بررسی قرار خواهد داد واکنش ایروانی به سخنرانی نتانیاهو: جنایتکار جنگی نباید در مجمع عمومی سخن بگوید پزشکیان از نیویورک عازم تهران شد (۵ مهر ۱۴۰۴) آیا شماره پلاک خودروها لاتین می‌شوند؟ | فایده این طرح چیست؟
سرخط خبرها

کنعانی: رژیم صهیونیستی هیچ ارزشی برای قوانین و مقررات حقوق بین‌الملل قائل نیست

  • کد خبر: ۲۴۲۴۱۳
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۲
کنعانی: رژیم صهیونیستی هیچ ارزشی برای قوانین و مقررات حقوق بین‌الملل قائل نیست
سخنگوی وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی را تهدیدی خطرناک برای امنیت و صلح جهانی دانست که هیچ ارزشی برای قوانین و مقررات حقوق بین‌الملل قائل نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر کنعانی در شبکه ایکس نوشت: اقدام رژیم صهیونیستی در ترور یک مقام عالیرتبه سیاسی فلسطینی که برای شرکت در مراسم تحلیف رئیس جمهور منتخب ملت ایران، میهمان رسمی جمهوری اسلامی ایران بوده است، چیزی جز یک ترور فراسرزمینی و تروریسم دولتی و سازمان یافته نیست!

وی افزود: رژیم صهیونیستی بی‌تردید تهدیدی خطرناک برای امنیت و صلح جهانی است که هیچ ارزشی برای قوانین و مقررات حقوق بین‌الملل قائل نیست. سکوت، بی‌تفاوتی و یا بی‌عملی کشورها و سازمان‌های بین‌المللی در برابر چنین جنایت هولناکی، به منزله تشویق تروریسم دولتی و فراسرزمینی و فراهم ساختن زمینه تداوم اقدامات ماجراجویانه و خطرآفرین رژیم صهیونیستی علیه امنیت ملی کشورها و صلح، ثبات و امنیت بین‌المللی خواهد بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->