کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واشنگتن پست: ۱۲ ناو آمریکایی در خاورمیانه مستقر شدند

  • کد خبر: ۲۴۲۵۹۳
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۷
واشنگتن پست: ۱۲ ناو آمریکایی در خاورمیانه مستقر شدند
روزنامه واشنگتن پست در گزارشی نوشت: به دنبال تشدید تنش‌ها در منطقه خاورمیانه، ایالات متحده ۱۲ ناو خود از جمله ناو هواپیمابر «یو اس اس تئودور روزولت»، ناو‌های همراه آن و گروه عملیاتی آبی خاکی وسپ شامل سه ناو و بیش از چهار هزار تفنگدار دریایی و ملوانان خود را در خاورمیانه مستقر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در گزارش روزنامه واشنگتن پست آمده است: یکی از مقام‌های پنتاگون که خواست نامش فاش نشود در گفتگو با این روزنامه اعلام کرد که وزارت دفاع آمریکا حداقل ۱۲ کشتی جنگی خود را در خاورمیانه مستقر کرده است.

بر اساس این گزارش، گروهی از این کشتی‌های جنگی از دریای سرخ منتقل شده‌اند و در حال حاضر هیچ یک از کشتی‌های جنگی ایالات متحده در این دریا مستقر نیستند.

گزارش روزنامه واشنگتن پست می‌افزاید: ناو هواپیمابر یو اس اس تئودور روزولت به همراه ۶ کشتی جنگی نیروی دریایی آمریکا در خلیج فارس و سه کشتی آبی خاکی یو اس اس وسپ، یو اس اس نیویورک و یون اس اس باکلی نیز در شرق دریای مدیترانه و در نزدیکی ساحل رژیم صهیونیستی مستقر شده‌اند.

به گزارش ایرنا، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا پیشتر در گفتگو با اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی بر تعهد واشنگتن نسبت به امنیت تل آویو و در عین حال بر اهمیت جلوگیری از تشدید درگیری‌ها با حزب الله لبنان و تلاش‌ها برای دستیابی به راه حل دیپلماتیک تاکید کرده بود.

همچنین لوید آستین وزیر دفاع آمریکا نیز پیش از این در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا آمریکا آماده کمک به رژیم صهیونیستی در صورت وقوع جنگ در شمال سرزمین‌های اشغالی است؟ گفت که اگر حزب الله لبنان به اسرائیل حمله کند، واشنگتن از اسرائیل دفاع خواهد کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->