سلیمی: امکان استخدام بانوان آتش‌نشان در مشهد فراهم شد علت انسداد خیابان گلریز تا بولوار خیام مشهد، چه بود؟ (۳ آذر ۱۴۰۳) شهردار مشهد مقدس: حدود ٣٠ درصد آلودگی شهر مشهد مربوط به نیروگاه برق است بازخوانی تاریخ وکیل‌آباد مشهد به مناسبت سالروز وقف این باغ توسط حاج‌حسین ملک | جاده‌ای به سمت آبادی هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده (۳ آذر ۱۴۰۳) بهره‌برداری از بزرگ‌ترین و مجهزترین پارکینگ هسته مرکزی و بافت پیرامونی حرم‌مطهر امام‌رضا(ع) روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد
سرخط خبرها

معرفی۸ هزار سرپرست خانوار برای دریافت بسته کمک معیشتی در مشهد

  • کد خبر: ۲۴۲۷۵
  • ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۷
  • ۵
معرفی۸ هزار سرپرست خانوار برای دریافت بسته کمک معیشتی در مشهد
در جلسه مشترک اعضای شورای شهر مشهد و جمعی از مدیران شهری، راهکارهای تهیه بانک اطلاعاتی اقشار آسیب‌پذیر برای دریافت بسته های کمک معیشتی بویژه توسط آموزش و پرورش بحث و تبادل نظر شد.
به گزارش شهرآرانیوز، رئیس شورای شهر مشهد در این جلسه با بیان اینکه اقشار آسیب‌پذیر و خانواده‌هایی که به دلیل شیوع کرونا در تنگنای معیشتی قرار گرفته‌اند، یکی از مسائل جدی و دغدغه‌های مدیریت شهری در این روزهاست، افزود: از اسفندماه سال گذشته، شورای شهر و شهرداری مشهد به خوبی در جهت مقابله با کرونا قدم برداشته است.
محمدرضا حیدری  با اشاره به پیشنهاد شهردار محترم مشهد برای پیش‌بینی ۳۰۰ هزار معیشتی ویژه اقشار کم‌درآمد، گفت: شورای شهر تحقق آن را مشروط به مشارکت تمامی دستگاه‌های ذی‌ربط کرد؛ شرطی که با کمک استاندار خراسان رضوی محقق شده و بخش‌های مختلفی، چون آستان قدس رضوی، سپاه پاسداران، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی و ... پای کار آمده‌اند.

حیدری افزود: یکی از مشکلات ما در این زمینه، نبود بانک اطلاعاتی متقن، قابل قبول و مطمئن از خانواده‌های نیازمند واقعی و مستحق دریافت بسته‌های کمک‌معیشتی است.

وی با اشاره به توزیع مواد‌غذایی که این روز‌ها به شکل پراکنده در نقاط مختلف شهر و در بین کارگران در حال انجام است، گفت: متاسفانه شبکه‌های توزیع ما نامناسب بوده و فرهنگ غلطی در حال رایج شدن است.

رئیس شورای شهر مشهد درخصوص بانک اطلاعاتی اقشار ضعیف، تصریح کرد: یکی از دستگاه‌های تاثیرگذار در تهیه داده‌های این بانک و جامعه هدف، معلمان و مدیران مدارس هستند؛ چراکه پیوسته با دانش‌آموزان در تعامل بوده و شناخت خوبی از آن‌ها دارند.

حیدری با بیان اینکه حدود ۸ هزار نفر سرپرست خانوار توسط آموزش و پرورش به شهرداری مشهد معرفی شده که اطلاعات آن باید با سایر بانک‌های اطلاعاتی دیگر همچون کمیته امداد، بهزیستی و آستان قدس کنترل شود، گفت: مجموعه خیریه میزبانان خورشید متولی تهیه بسته معیشتی خانوار‌های معرفی شده از سوی آموزش و پرورش است و به میزانی که این جمعیت کمک مالی داشته باشد، براساس مصوبه خیرین شهر یار، شهرداری نیز به همان میزان کمک مالی خواهد کرد.

وی افزود: امیدواریم در این شرایط سخت کرونا بتوانیم گام موثری در جهت تهیه بانک اطلاعاتی اقشار آسیب‌پذیر و کم‌درآمد برداریم و این خلاء پر شود.

حیدری با تاکید بر اینکه شبکه توزیع باید شفاف، روشن و مطمئن باشد، گفت: آموزش و پرورش باید روی مدل توزیع بسته‌های کمک معیشتی جامعه هدف خود فکر کند و تدبیر مناسب را بیاندیشد.

رئیس شورای شهر مشهد افزود: این کمک‌ها و بسته‌های معیشتی همه با پول‌های مردم تهیه می‌شود و مسئولیت امانتداری از این حق‌الناس برعهده ماست؛ لذا در قبال تک‌تک افرادی که معرفی می‌کنیم و تایید می‌شوند مسئول هستیم.

کرونا، فرصتی مناسب برای تهیه بانک اطلاعاتی اقشار آسیب‌پذیر
رئیس کمیسیون حقوقی نیز با تاکید بر لزوم سرجمع شدن اطلاعات خانوار اقشار پذیر، گفت: کرونا فرصت خوبی برای شهرداری فراهم کرد که بانک اطلاعاتی را در تعامل با بهزیستی، کمیته امداد و ... فراهم آورد.

حسینی‌پویا با بیان اینکه اساس دریافت بسته‌های کمک معشیتی، کد ملی است، اظهارکرد: برخی از شهروندان فاقد کد ملی هستند و باید این افراد نیز مورد توجه قرار گیرند چراکه ساکن شهر هستند.

وی افزود: سازمان فاوا شهرداری نیز باید زیرساخت مناسبی برای ساماندهی و جمع‌آوری اطلاعات شکل دهد.
 
منبع:پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
سیدمصطفی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۳۱
1
0
باسلام این چه بانک اطلاعاتی هست که ماهارو نمیبینن الان نزدیک دوماهه بیکارشدم و درامدی ندارم دوتا بچه دارم که سر پوشک و خوراکشون موندم وکسی توجهی نمیکنه کارمونم که کارگر بودم تعطیل شده لطفا اگه میتونید مارو هم معرفی کنید بلکه بهمون توجهی بشه وکمکمون کنن تشکرازشما
مهدی مهماندوست فارمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
0
0
باسلام خدمت شما از شما تقاضا دارم مارو هم از این بسته های حمایتی تون بدین واقعا نیاز داریم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
0
0
باعرض.سلام.به.ماازاین.بسته.حمایتی.بدهیدمستاجرهستیم.زیرپوشش.بهزیستی.هستیم.بهزیستی.هیچ.حمایتی.نکرده.ورسیدگی.نمی.کند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
0
0
باعرض.سلام.به.ماازاین.بسته.حمایتی.بدهیدمستاجرهستیم.زیرپوشش.بهزیستی.هستیم.بهزیستی.هیچ.حمایتی.نکرده.ورسیدگی.نمی.کند
ناشناس.س.خ
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
0
0
سلام منم ازکارافتاده هستم ازساختمان افتادم وچندساله که نمیتونم سرکاربرم وهمسرم بعضی وقت هاسرکارمیره وخیلی نیازمند وسایل ضروری منزل ومعیشت روزمره هستیم وبه کمک شمانیازداریم.مستاجرم وپول گازمنزلم 3ساله قطع شده نتونستم پرداخت کنم زمستوناتوسرما وتابستوناتوگرمابه کمک مالی وهمه جوره نیازمندم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->