جدیدترین اثر حسن روح‌الامین، در ایام فاطمیه اول به چه چیزی اشاره دارد؟ علت ساخته نشدن «اخراجی‌ها ۴» چیست؟ معرفی برگزیدگان هفته کتاب در آیین ملی بزرگداشت روز «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» منیژه حکمت با «ترس و لرز» در راه هند رونمایی از مجموعه چهارجلدی «رخداد‌های موشکی» (۲۴ آبان ۱۴۰۳) چطور می‌توانیم شهری کتاب دوست داشته باشیم؟ هنر مقاومت تمام شدنی نیست | گفتگو‌ی شهرآرا با هنرمندان حاضر در رویداد هنری «پرچم بر زمین نمی‌افتد» کلمه‌ها و ترکیب‌های تازه | اعضای تحریریه «شهرآرا» از کتاب‌هایی می‌گویند که از خواندنشان لذت برده‌اند آغاز یازدهمین دوره آیین «کتاب‌گردی» به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی (۲۴ آبان ۱۴۰۳) «مرگ فروشنده»، روی صحنه مشهد | ماجرای تلخ تبلیغ رؤیای آمریکایی آخر حکایت کتاب صوت | دانلود آهنگ جدید حسین حقیقی با نام «من با تو می‌مونم» + متن آهنگ فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۲۴ و ۲۵ آبان ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ شرکت‌کنندگان سری جدید جوکر بانوان مشخص شدند + تیزر و زمان پخش انتقاد سید حسن خمینی از فیلترینگ و ممیزی‌های سخت‌گیرانه کتاب تصویر جدید از پشت صحنه فیلم «بُت» حمید نعمت‌الله + عکس نگاهی به یکی از مطبوعات قاجاری مشهد | اخبار آستانه در نشریه «شرق ایران»
سرخط خبرها

فیلم سینمایی «حمام شیطان» نماینده اتریش در اسکار ۲۰۲۵

  • کد خبر: ۲۴۲۸۰۳
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۲
فیلم سینمایی «حمام شیطان» نماینده اتریش در اسکار ۲۰۲۵
اتریش فیلم ترسناک «حمام شیطان» را که برنده جایزه برلیناله شده است، به عنوان نماینده خود به اسکار بین‌المللی ۲۰۲۵ معرفی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «حمام شیطان» یک فیلم مهیج روان‌شناختی که در جشنواره فیلم برلین حضور داشت، نماینده اتریش در بخش رقابتی بین‌المللی فیلم بلند ۲۰۲۵ شد. این فیلم خرس نقره‌ای بهترین فیلمبرداری را برای مارتین گشلاخت از برلیناله دریافت کرد.

«حمام شیطان» به کارگردانی ورونیکا فرانتس و سورین فیالا است. این دو فیلمساز اتریشی سازنده «شب بخیر مامان» هم بودند که در ونیز نمایش داده شد و نماینده اتریش در اسکار هم بود. از این فیلم یک اقتباس انگلیسی زبان به همین نام با بازی نائومی واتس توسط آمازون ساخته شد.

داستان «حمام شیطان» در سال ۱۷۵۰ در روستایی در اتریش رخ می‌دهد و در آن آنیا پلاسگ نقش آگنس، زن جوان متاهلی بازی می‌کند که در دنیای شوهرش که محدود به کار‌های روزمره است، احساس ظلم می‌کند. این زن متدین و بسیار حساس، قبل از اینکه مرتکب یک عمل خشونت‌آمیز شود که آن را تنها راه رهایی از زندان درونی خود می‌بیند، در افسردگی عمیقی فرو می‌رود.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->