سعید روستایی و پیمان معادی در فهرست رای دهندگان اسکار هشدار وزیر فرهنگ درباره صداهای تفرقه‌افکنِ پس از جنگ چرا آهنگ «بوم، بوم، تل‌آویو»؛ در پاسخ حملات موشکی ایران به اسرائیل جهانی شد؟ + ویدئو نقدی بر وضعیت کنونی شعر آئینی | احساسات و گریه در شعر سوگ‌محور باید همراه محبت ولایت و شعور باشد برگزاری نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش
سرخط خبرها

اعلام جزئیات ششمین جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد

  • کد خبر: ۲۴۳۰۰۹
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۲
اعلام جزئیات ششمین جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد
دبیر اجرایی ششمین دوره جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد از جزئیات برگزاری این دوره به صورت حضوری خبر داد و علاقمندان تنها تا پایان مردادماه می‌توانند نسبت به ثبت نام و ارسال فیلم اجرا‌های خود در قالب لوح فشرده اقدام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی مساح بیدگلی، دبیر اجرایی جشنواره (استاد دانشگاه، عضو هیئت مدیره کانون مدرسان خانه موسیقی ایران و رئیس هیئت مدیره خانه‌موزه دکتر معین و استاد امیرجاهد) در خصوص ارسال آثار به دبیرخانه گفت: ثبت نام ششمین دوره جشنواره ملی موسیقی استاد امیرجاهد در دو بخش «دونوازی» و «گروه‌نوازی» تا پایان مردادماه سال جاری ادامه داشته و این تاریخ به دلیل انجام داوری‌های مرحله اول و دوم در شهریورماه، به‌هیچ وجه قابل تمدید نخواهد بود. دبیرخانه­‌های جشنواره، خانه‌موزه دکتر معین و استاد امیرجاهد و همچنین خانه موسیقی ایران است. علاقمندان می‌توانند نسبت به ثبت نام حضوری نیز اقدام نمایند.

وی افزود: طی جلسه‌ای که در دوره جدید مدیریت انجمن موسیقی ایران با مدیرعامل انجمن، محمدعلی مرآتی داشتیم، مقرر شد در دوره بعدی جشنواره، یعنی هفتمین دوره، ثبت نام از طریق سامانه «بامک» انجام شود و علاقمندان بتوانند آثار خود را به این صورت به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

وی در مورد محل دبیرخانه ششمین دوره جشنواره توضیح داد: خانه‌موزه دکتر محمد معین و استاد امیرجاهد، منزل شخصی این دو چهره برجسته عرصه فرهنگ و هنر بوده و دکتر معین داماد استاد امیرجاهد بودند و منزل این دو عزیز در کنار هم بوده است. در حال حاضر این مکان به عنوان خانه موزه و مرکز تخصصی موسیقی، ادبیات و خوشنویسی فعالیت دارد. البته شرکت‌کنندگان می‌توانند آثارشان را به دبیرخانه دیگر جشنواره یعنی خانه موسیقی ایران نیز تحویل دهند.

بیدگلی در مورد نحوه ثبت نام تصریح کرد: شیوه ثبت نام بدین شکل است که شرکت‌کنندگان باید پس از مطالعه آیین‌نامه جشنواره، فیلم گرفته‌شده از قطعه اجرایی خود به‌صورت دونوازی و یا گروه‌نوازی خارج از فضای استودیویی و بدون افکت و فایل عکس پرسنلی به تعداد افراد نوازنده در قالب لوح فشرده را به همراه فرم ثبت نام، کپی شناسنامه یا کارت ملی و پرداخت مبلغ ذکر شده در آیین‌نامه، به دبیرخانه اصلی جشنواره ارسال کننند. آیین‌نامه جشنواره، فرم‌های ثبت نام نیز در سایت خانه‌موزه دکتر معین و استاد امیرجاهد قرار دارد.

دبیر اجرایی جشنواره در پایان در خصوص داوری مرحله اول و دوم بیان کرد: در نیمه اول شهریورماه داوری مرحله اول باتوجه به فیلم ارسالی متقاضیان، انجام خواهد شد و نتایج اعلام می‌شود. در تاریخ‌های ۲۵ و ۲۶ شهریور از ساعت ۹ صبح تا ۹ شب نیز داوری مرحله دوم در برج آزادی تهران برگزار خواهد شد و تمام شرکت‌کنندگان قطعات خود را حضوری مقابل داوران اجرا خواهند کرد.

در این دوره از جشنواره نیز علاوه بر رتبه‌­های اول تا سوم و شایسته تقدیر، بخش استعداد‌های درخشان که از برنامه‌­های ویژه این جشنواره است، برگزار خواهد شد. در این بخش، نفرات برتر به مدت ۲ سال مورد حمایت قرار خواهند گرفت که این حمایت شامل عضویت در خانه موسیقی ایران، ارائه کتاب‌های آموزشی به صورت رایگان، برگزاری کارگاه‌های تخصصی به صورت رایگان، تهیه موزیک ویدئو‌های مختلف جهت معرفی این افراد در فضای مجازی، جایزه نقدی، لوح و تندیس و... است.

این دوره از جشنواره، از سوی خانه‌موزه دکتر معین و استاد امیرجاهد، خانه موسیقی ایران، انجمن موسیقی ایران، برج آزادی تهران، بنیاد رودکی و همچنین شهرداری منطقه ۱۴ تهران مورد حمایت قرار می‌گیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->