بالگرد اورژانس نیشابور جان بیمار سکته‌مغزی را نجات داد (۱۴ مرداد ۱۴۰۳) پیش بینی ۶۰۰ هزار صندلی قطار برای سفر ریلی اربعین ۱۴ خودروی لاکچری از پارکینگ خانه‌ای در غرب تهران کشف شد + فیلم خواص سم‌زدایی فوق العاده انجیر سیاه که نمی‌دانید اهمیت مکمل‌های ضروری برای افزایش کیفیت شیر مادر شکسته شدن رکورد گرما در برخی از شهرهای کشور واکسیناسیون سراسری کودکان زیر ۲ سال با واکسن پنوموکوک در کشور راهکارهای برون‌رفت دولت چهاردهم از چالش‌های صندوق‌های بازنشستگی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه ١۴ مرداد ١۴٠٣)| تا پایان هفته هوا در خراسان رضوی گرم است بیش از ۲۰ درصد مراجعات پزشکی با خودمراقبتی قابل درمان است علت توقف مسافرگیری در ایستگاه متروی میدان ولی‌عصر(عج) تهران چه بود؟ (۱۴ مرداد ۱۴۰۳) تولیت آستان قدس رضوی: اتاق استاد بسیجی باید مأمن و پناه دانشجویان باشد همایش بسیج اساتید دانشگاه‌های کشور در مشهد برگزار شد + فیلم برگزاری آزمون جذب ۱۰ هزار نیروی اداری برای دادگاه‌های صلح روش صحیح بغل کردن نوزاد و دادن او به فرد دیگر به چه صورت است؟ تعلیق فعالیت یک شرکت خدمات مسافرتی به دلیل گرانفروشی بلیت اربعین برای سالم ماندن در پیری چه باید کرد؟ حکم قصاص برای پسر هجده‌ساله‌ای که مادرش را به‌خاطر حرف مردم به قتل رساند + عکس آخرین مهلت داوطلبان کنکور برای مشاهده و تایید سوابق تحصیلی تا پایان امروز (۱۴ مرداد) خون دماغ یا خونریزی بینی از مشکلات شایع در گرمای تابستان است + چند راهکار درمان پسر جوان به قتل پدرش و راننده تاکسی اینترنتی اعتراف کرد
سرخط خبرها

روش صحیح بغل کردن نوزاد و دادن او به فرد دیگر به چه صورت است؟

  • کد خبر: ۲۴۳۰۲۵
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸
روش صحیح بغل کردن نوزاد و دادن او به فرد دیگر به چه صورت است؟
اغلب والدین از بغل کردن نوزاد خود می‌ترسند، اما می‌توانند با روش‌های صحیح بغل کردن، مراقبت از سر نوزاد و با حفظ آرامش نوزادشان را بدون نگرانی در آغوش بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، در ابتدای تولد، کودک بسیار حساس است و اعضای بدنش نسبت به حرکت ناگهانی و افتادن، آسیب پذیر است؛ بنابراین بعضی از مادر‌ها همواره از افتادن فرزندشان روی زمین هنگام بغل کردن او ترس دارند و یا می‌ترسند که بچه در آغوش شان ناراحت شود.

اما بغل کردن راهی برای نشان دادن علاقه شما و همسرتان به فرزند است پس هنگام بغل کردن کودکتان آرامش خود را حفظ کنید و به تدریج با او ارتباط برقرارکنید. شما هنگام بغل کردن فرزندتان و لبخند زدن و صحبت با او احساس امنیت بیشتری را به او منتقل می‌کنید.

هنگام بغل کردن کودکتان اگر شما و همسرتان مراقب سر بچه باشید هیچ آسیبی به او نمی‌رسد بنابراین به شوهرتان اجازه دهید بدون دخالت شما، فرزندش را بغل کندزیرا هردوی شما باید در ابراز علاقه و محبت به کودک سهیم باشید. در این بخش از نمناک با نحوه صحیح بغل کردن نوزاد آشنا خواهید شد.

چگونه نوزاد را بغل کنیم؟

در بغل کردن نوزاد حواستان بیشتر از همه چیز به سر او باشد. بسیاری از والدین نگران بغل کردن فرزندان خود توسط اطرافیانشان هستند، اما اصلا اشکالی ندارد که اطرافیان شما کودکتان را بغل کنند در صورتی که نحوه بغل کردن کودک و حمایت از سر او را بلد باشند. به اطرافیان خود تذکر دهید هوای سر بچه را داشته باشند و از این تذکر خجالت زده نشوید، زیرا سلامت کودکتان مهم‌تر از رنجیدن اطرافیان تان از شما می‌باشد.

بسیاری از مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها نحوه بغل کردن بچه را بلد نیستند و به روش‌های قدیمی بچه را در آغوش می‌گیرند. در این موقع به آنها تذکر دهید. برای انتقال کودک به بغل فرد دیگر، با حوصله باشید و این کار را با آرامش انجام دهید و حرکت سریعی انجام ندهید.

بعد از مدتی بچه را پس بگیرید. فردی که کودک را بغل می‌کند، نباید بیماری خاصی داشته باشد. فرزند خود را بغل افراد مبتلا به سرماخوردگی یا بیماری‌های پوستی ندهید همچنین فرزندتان را بغل هرکسی ندهید.

روش صحیح بلند کردن نوزاد از روی سطح زمین، گهواره و ..

یک دست خود را زیر سر نوزاد و دست دیگرتان را زیر باسن او قرار دهید. او به بدن خود نزدیک کنید و سپس بلند کنید و سر و گردنش را حمایت نمایید. کودک را به طرف قفسه سینه و شانه‌های تان بچرخانید.

نگه داشتن بچه

روش‌های زیادی برای به آغوش گرفتن کودک وجود دارد، اما بهترین روش، روشی است که کودک و خود شما با آن راحت‌تر باشید. اگر کودک شما هنگام در آغوش گرفتن او احساس امنیت کند، گریه نمی‌کند و کاملا آرام است.

۱- روی شانه:

یک دست تان را زیر باسن کودک قرار دهید طوریکه وزن کودکتان روی همین دست باشد سپس با دست دیگرتان، سراو را نگه داشته و او را به قفسه سینه خود بچسبانید.

۲- روی بازو، در مقابل صورت تان:

روی خمیدگی آرنج تان سر بچه را بگذارید و با دست دیگر خود باسنش را بگیرید.

۳- روی بازو، پشت به صورت تان:

سینه بچه روی آرنج تان بگذارید و از کنار یک دست تان را کنار باسن کودک و دست دیگرخود را زیر بدن اوبگذارید.

باید‌ها و نباید‌ها در بغل کردن نوزاد

بچه را طوری که دو دستان شما روی شکمش قرار بگیرد بغل نکنید بغل کردن بچه از شکم و حلقه کردن دستتان دور شکمش سبب وارد شدن فشار زیادی به شکم و معده نوزاد می‌شود.
در آغوش گرفتن گهواره‌ای برای مواقعی مناسب است که شما می‌خواهید فرزندتان را شیر بدهید. سر نوزاد باید روی بازوی تان قرار و بدن او زیر ساعد همان دست تان باشد و پشت باسن فرزند خود را با کف دست نگه دارید.
برای بغل کردن بچه‌های بزرگ‌تر به حالت صندلی دست مسلط خود را زیر باسن بچه بگذارید به صورتی که نوزاد روی دست شما باشد و دست دیگر را بدون هیچ فشاری دور بدن نوزاد حلقه کنید تا جنبه محافظت داشته باشد.
اگر نوزادتان گریه می‌کند و نق می‌زند سر نوزاد را روی شانه تان بگذارید تا بچه به حالت خمیده در آغوش شما قرار بگیرد و با یک دست قسمت پایینی بدن او را نگه دارید و با کف دست دیگر از سر او نگهداری کنید.
اگر نوزادتان خیلی کوچک است برای حفاظت از سر و گردنش هنگام بغل کردن او را صاف و به حالت ایستاده بغل بغل کنید و با یک دست کمر او را نگه دارید.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->