مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است عراقچی در کنفرانس بین المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

پس از سفر وزیر خارجه اردن به ایران، پادشاه این کشور با بایدن گفت‌وگو کرد

  • کد خبر: ۲۴۳۲۴۸
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵
پس از سفر وزیر خارجه اردن به ایران، پادشاه این کشور با بایدن گفت‌وگو کرد
خبرگزاری رویترز به نقل از مقامات کاخ سفید گزارش داد که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا قرار است روز دوشنبه با عبدالله دوم پادشاه اردن به صورت تلفنی صحبت کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رویترز همچنین گزارش داد که بایدن قرار است یک شنبه شب به وقت محلی با تیم امنیتی خود درباره تحولات منطقه غرب آسیا جلسه تشکیل دهد.

ایمن الصفدی معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه اردن روز یکشنبه ۱۴ مرداد در رأس هیأتی دیپلماتیک به تهران سفر و با علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کرد.

پیش از این الجزیره به نقل از یک منبع رسمی ایرانی گزارش داده بود که وزیر خارجه اردن حامل پیامی از سوی پادشاه این کشور برای مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران است.

طرفین در این دیدار در خصوص آخرین روند پیگیری توسعه روابط دوجانبه در عرصه‌های مختلف، همچنین آخرین تحولات در عرصه منطقه‌ای در سایه تشدید جنایات و تجاوزات رژیم صهیونیستی تبادل نظر کردند.

ایمن الصفدی وزیر امور خارجه اردن نیز ضمن ابراز خرسندی از سفرش به تهران و قدردانی از حسن استقبال سرپرست وزارت امور خارجه ایران، بر اهتمام ویژه پادشاه اردن به توسعه روابط با ایران تأکید کرد و گفت: روابط اردن و ایران، قدیمی و برادرانه است و ما خواستار تعمیق روابط حسنه و برادرانه با ایران هستیم و عزم جدی برای گفت‌وگوی صریح و شفاف برای رفع موانع و ارتقای روابط داریم.

الصفدی با اشاره به موضع اصولی کشورش در محکومیت تجاوزات رژیم اسرائیل از جمله تجاوز غیرقانونی این رژیم در هدف قرار دادن اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران، عنوان کرد: اردن اولین کشوری بود که این اقدام اسرائیل در نقض حاکمیت ملی ایران و قوانین بین‌المللی را محکوم کرد و پیام روشن ما ضرورت توقف جنگ و جنایات و تجاوزات اسرائیل در غزه و منطقه است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->