آب کدام مناطق مشهد، فردا (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) قطع خواهد بود؟ لزوم تطبیق آموزش با تغییرات تکنولوژی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: مدارا با هیئات سکولار در مشهد پذیرفتنی نیست آخرین وضعیت مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهر مشهد | به‌زودی بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز وصل خواهد شد شهردار مشهد مقدس: ایستگاه‌های درحال‌ساخت آتش‌نشانی سریع‌تر پیگیری و به بهره‌برداری برسند ورود حدود ۵ هزار زائر ایرانی حج تمتع به فرودگاه بین‌المللی مشهد | تداوم بازگشت حجاج تا فردا (۸ تیرماه) قیمت نفت امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای سیاه از اوج به زیر آمد نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: نهضت آسفالت شهرداری مشهد در حال ورود به مرحله‌ای پرشتاب و مؤثر است هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۷ تیر ۱۴۰۴) هزینه ۵ میلیون ریالی برای اجرای هر مترمربع آسفالت در مشهد اعتبار نهضت آسفالت ۱۴۰۳ مشهد، معادل پروژه تقاطع چهارسطحی آزادگان است شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد
سرخط خبرها

افزایش پارکینگ‌های موقت محدوده حرم مطهر رضوی برای دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۴۳۵۴۰
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷
افزایش پارکینگ‌های موقت محدوده حرم مطهر رضوی برای دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۳
معاون زیارت و گردشگری شهرداری مشهدمقدس گفت: تاکنون ۱۵ پارکینگ موقت برای دهه پایانی صفر مشخص شده و در حال پیگیری برای افزایش آن به ویژه در محدوده حرم مطهر رضوی هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجلیل بامشکی اظهار کرد: ۶ کمیته در راستای ارائه خدمات شایسته به زائران ستاد دهه آخر صفر در شهرداری مشهد تشکیل شد تا در این خصوص برنامه‌ریزی لازم انجام شود.

وی اضافه کرد: اقدامات ستاد در قالب کمیته‌های ۶گانه شامل کمیته خدمات شهری، حمل و نقل، تکریم و استقبال از زائران، کمیته برنامه‌های فرهنگی و هنری، کمیته اطلاع رسانی، کمیته ارزیابی و کمیته حراست انجام می‌شود.

بامشکی در خصوص ماموریت‌های کمیته حمل‌ونقل گفت: ماموریت اصلی در این کمیته افزایش خطوط ناوگان اتوبوسرانی خطوط منتهی به حرم است.

معاون زیارت و گردشگری شهرداری مشهدمقدس ادامه داد: علاوه بر این نیز افزایش پارکینگ‌های موقت اطراف حرم مطهر رضوی، ساماندهی خطوط تاکسیرانی اطراف حرم مطهر و نظارت برکرایه‌ها و ساماندهی تاکسی‌های صلواتی در دستور کار کمیته حمل‌ونقل قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: در خصوص تامین پارکینگ برای دهه پایانی ماه صفر ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا بیشترین تعداد پارکینگ را برای زائران مهیا کنیم و این تلاش‌ها همچنان ادامه دارد، به همین دلیل در حال حاضر نمی‌توان آمار دقیقی از افزایش تعداد پارکینگ‌ها ارائه کرد.

بامشکی افزود: افزایش ظرفیت پارکینگ‌ها بیشتر برای پارکینگ‌های اطراف حرم در نظر گرفته شده است، بر همین اساس گستره جغرافیایی پارکینگ‌ها را افزایش می‌دهیم.

معاون زیارت و گردشگری شهرداری مشهدمقدس ابراز کرد: تاکنون ۱۵ پارکینگ موقت برای دهه پایانی صفر مکان‌یابی و مشخص شده است و در حال پیگیری برای افزایش آن هستیم.

او گفت: هدف از تشکیل کمیته‌های ۶گانه ستاد دهه پایانی ماه صفر، میزبانی شایسته از زائران است و در سایر کمیته‌ها نیز برای این میزبانی شایسته اقدامات لازم در حال پیگیری است.

وی در پایان به برپایی ایستگاه‌های استقبال از زائر، تامین مکان‌هایی برای اسکان اضطراری، افزایش سرویس‌های بهداشتی و حمام سیار در مراکز اسکان زائران برای رفاه حال زائران در دهه پایانی ماه صفر اشاره کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->