استاندار خراسان رضوی: دستگاه‌های اجرایی مکلف‌اند آمار و اطلاعات موردنیاز را در اختیار رصدخانه شهری مشهد قرار دهند  فعلاً خبری از کاهش آلودگی هوا در مشهد نیست | کیفیت هوای شهر در مرز هشدار (۱۰ آبان ۱۴۰۴) تحلیلی تاریخی و متفاوت از شرایط مشهد در دوران شورش عصر «محمدشاه قاجار» | ۲ روی سکه حکومت «حسن‌خان سالار» جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد
سرخط خبرها

افزایش پارکینگ‌های موقت محدوده حرم مطهر رضوی برای دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۴۳۵۴۰
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷
افزایش پارکینگ‌های موقت محدوده حرم مطهر رضوی برای دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۳
معاون زیارت و گردشگری شهرداری مشهدمقدس گفت: تاکنون ۱۵ پارکینگ موقت برای دهه پایانی صفر مشخص شده و در حال پیگیری برای افزایش آن به ویژه در محدوده حرم مطهر رضوی هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجلیل بامشکی اظهار کرد: ۶ کمیته در راستای ارائه خدمات شایسته به زائران ستاد دهه آخر صفر در شهرداری مشهد تشکیل شد تا در این خصوص برنامه‌ریزی لازم انجام شود.

وی اضافه کرد: اقدامات ستاد در قالب کمیته‌های ۶گانه شامل کمیته خدمات شهری، حمل و نقل، تکریم و استقبال از زائران، کمیته برنامه‌های فرهنگی و هنری، کمیته اطلاع رسانی، کمیته ارزیابی و کمیته حراست انجام می‌شود.

بامشکی در خصوص ماموریت‌های کمیته حمل‌ونقل گفت: ماموریت اصلی در این کمیته افزایش خطوط ناوگان اتوبوسرانی خطوط منتهی به حرم است.

معاون زیارت و گردشگری شهرداری مشهدمقدس ادامه داد: علاوه بر این نیز افزایش پارکینگ‌های موقت اطراف حرم مطهر رضوی، ساماندهی خطوط تاکسیرانی اطراف حرم مطهر و نظارت برکرایه‌ها و ساماندهی تاکسی‌های صلواتی در دستور کار کمیته حمل‌ونقل قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: در خصوص تامین پارکینگ برای دهه پایانی ماه صفر ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا بیشترین تعداد پارکینگ را برای زائران مهیا کنیم و این تلاش‌ها همچنان ادامه دارد، به همین دلیل در حال حاضر نمی‌توان آمار دقیقی از افزایش تعداد پارکینگ‌ها ارائه کرد.

بامشکی افزود: افزایش ظرفیت پارکینگ‌ها بیشتر برای پارکینگ‌های اطراف حرم در نظر گرفته شده است، بر همین اساس گستره جغرافیایی پارکینگ‌ها را افزایش می‌دهیم.

معاون زیارت و گردشگری شهرداری مشهدمقدس ابراز کرد: تاکنون ۱۵ پارکینگ موقت برای دهه پایانی صفر مکان‌یابی و مشخص شده است و در حال پیگیری برای افزایش آن هستیم.

او گفت: هدف از تشکیل کمیته‌های ۶گانه ستاد دهه پایانی ماه صفر، میزبانی شایسته از زائران است و در سایر کمیته‌ها نیز برای این میزبانی شایسته اقدامات لازم در حال پیگیری است.

وی در پایان به برپایی ایستگاه‌های استقبال از زائر، تامین مکان‌هایی برای اسکان اضطراری، افزایش سرویس‌های بهداشتی و حمام سیار در مراکز اسکان زائران برای رفاه حال زائران در دهه پایانی ماه صفر اشاره کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->