ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟
سرخط خبرها

چین برای رقابت با استارلینک اولین ماهواره‌های منظومه ماهواره‌ای‌اش را به فضا پرتاب کرد

  • کد خبر: ۲۴۳۵۸۷
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۴
چین برای رقابت با استارلینک اولین ماهواره‌های منظومه ماهواره‌ای‌اش را به فضا پرتاب کرد
یک شرکت دولتی چینی برای ساخت یک شبکه ماهواره‌ای عظیم در مدار پایینی زمین با هدف رقابت با استارلینک، ۱۸ ماهواره نخست خود را به فضا پرتاب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این منظومه ماهواره‌ای که «صورت فلکی هزار بادبان» نام دارد و ۱۵ هزار ماهواره دارد، تا سال ۲۰۳۰ تکمیل می‌شود. شرکت «فناوری ماهواره فضایی شانگهای» (SSST) به‌تازگی ۱۸ ماهواره نخست خود را برای رقابت با استارلینک به فضا فرستاده است. این ماهواره‌ها اولین گام این شرکت برای ایجاد شبکه‌ای با ۱۵,۰۰۰ ماهواره در مدار پایینی زمین است که این شرکت آن را منظومه هزار بادبان یا پروژه G۶۰ نامیده است.

هدف شرکت SSST استقرار ۱۵ هزار ماهواره در مدار پایینی زمین (LEO) است. ماهواره‌های LEO معمولاً در ارتفاعات ۳۰۰ تا ۲۰۰۰ کیلومتری از سطح زمین قرار دارند و از مزیت ارزان‌تربودن و ارسال کارآمدتر نسبت به ماهواره‌های موجود در مدار‌های بالاتر برخوردارند. ماهواره‌های استارلینک نیز در همین مدار قرار می‌گیرند.

«صورت فلکی هزار بادبان» که به عنوان پروژه G۶۰ نیز شناخته می‌شود، یکی از سه شبکه بزرگ ماهواره‌ای چین خواهد بود. انتظار می‌رود که هر شبکه حدود ۱۰ هزار ماهواره یا بیشتر داشته باشد. دو منظومه دیگر ۲۳ هزار ماهواره برای ارائه خدمات اینترنتی در مدار پایین زمین خواهند داشت. از سوی دیگر، «ایلان ماسک»، مدیرعامل اسپیس ایکس گفته است که قصد دارد در نهایت شبکه‌ای متشکل از ۴۲ هزار ماهواره ایجاد کند.

شرکت چینی SpaceSat قصد دارد ۱۳ هزار ماهواره را به‌عنوان بخشی از صورت فلکی Guowang یا «شبکه ملی» خود به فضا ارسال کند. شرکت Landray Hongqing نیز درحال ساخت صورت فلکی Crane-۳ است که پیش‌بینی می‌شود ۱۰ هزار ماهواره داشته باشد.

شرکت SSST توسط دولت چین حمایت می‌شود، اما طبق گزارش‌ها این شرکت همچنین از سرمایه‌گذاران خصوصی و شرکت‌های دولتی دیگر برای مجموعه هزار بادبان خود سرمایه جذب کرده است. این شرکت قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ پروژه G۶۰ را نهایی کند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->