هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴) آیا اینترنت استارلینک در ایران فعال می‌شود؟ | کمک ایلان ماسک به رژیم صهیونیستی؟!
سرخط خبرها

اولین ماهواره چوبی جهان در ژاپن رونمایی شد

  • کد خبر: ۲۳۱۲۴۴
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۵
اولین ماهواره چوبی جهان در ژاپن رونمایی شد
اولین ماهواره چوبی جهان به نام لیگنوست که در ماه سپتامبر پرتاب خواهد شد، قرار است راهکاری موثر برای مقابله با زباله‌های فضایی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز - پژوهشگران ژاپنی برای اولین بار در جهان ماهواره‌ای چوبی به نام لیگنوست (LignoSat) ساخته‌اند و می‌گویند قصد دارند آن را در ماه سپتامبر برفراز موشک اسپیس ایکس به فضا پرتاب کنند. هدف این پروژه‌ی نوآورانه، کاهش زباله‌های فضایی با سوختن کامل ماهواره در جو زمین پس از خروج از مدار است.

لیگنوست، ماهواره‌ی مکعبی کوچکی است که از هر طرف فقط ۱۰ سانتی‌متر اندازه دارد. این ماهواره که از آوریل ۲۰۲۰ در دست ساخت بوده، تلاش مشترک دانشگاه کیوتو و شرکت جنگل‌داری «سومیتومو فارستری» است. پژوهشگران پس از انجام آزمایش‌های فضایی روی چوب گیاهان مختلف ازجمله ماگنولیا، گیلاس و توس، ماگنولیا را به دلیل استحکام و کارآمدی آن انتخاب کردند.

ماهواره‌ها به‌طور سنتی از فلز ساخته می‌شوند و وقتی در جو می‌سوزند، زباله‌های مضری تولید می‌کنند که می‌توانند برای ماهواره‌ها و فضاپیما‌های عملیاتی تهدیدی چشمگیر باشند. پژوهشگران باور دارند که ماهواره‌های چوبی می‌توانند راهکاری پایدارتر برای حل معضل زباله‌های به‌جامانده در مدار زمین ارائه دهند.

اولین ماهواره چوبی جهان در ژاپن رونمایی شد

تاکائو دوئی، فضانورد سابق آژانس فضایی ژاپن (جاکسا) و استاد دانشگاه کیوتو، در کنفرانسی مطبوعاتی گفت: «ماهواره‌هایی که از فلز ساخته نشده‌اند، باید به نوع رایج ماهواره‌ها تبدیل شوند.»

لیگنوست قرار است در ماه سپتامبر با موشک اسپیس ایکس از مرکز فضایی کندی پرتاب و به ایستگاه فضایی بین‌المللی حمل شود. فضانوردان سپس لیگنوست را به مدار می‌فرستند و به‌منظور ارزیابی قدرت و توانایی آن در مقاومت در برابر نوسانات شدید دما، مجموعه‌ای از آزمایش‌ها را روی ماهواره انجام خواهند داد.

سخنگوی سومیتومو فارستری گفت: «داده‌ها از ماهواره برای پژوهشگران ارسال خواهد شد تا آنها بتوانند نشانه‌های فشار و توانایی ماهواره در تحمل تغییرات شدید دما را بررسی کنند.» ماهواره‌ی چوبی ژاپن فقط ۵ تا ۶ ماه عملیاتی خواهد بود.

کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که پرتاب ماهواره‌ها در سال‌های آینده به‌طور تصاعدی افزایش خواهد یافت؛ بدین معنی که تعداد فزاینده‌ای از ماهواره‌های ازکارافتاده پس از اتمام ماموریتشان به جو زمین بازخواهند گشت. درنتیجه برای حذف بقایای ماهواره‌ها و فضاپیما‌ها از مدار زمین، به راهکار‌های موثر فوری نیاز داریم.

اکنون پروژه‌ی پیشگامانه‌ی ماهواره چوبی گام مهمی رو به جلو در مبارزه با زباله‌های فضایی محسوب می‌شود و در صورت موفقیت می‌تواند مسیر را برای نسل جدیدی از ماهواره‌های سازگار با محیط‌زیست هموار کند.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->