مشهد در وضعیت هشدار | تمهیدات ویژه شهرداری مشهد برای مقابله با بارندگی و سیلاب (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آماده‌باش شهرداری مشهد برای مقابله با وزش باد شدید و رگبار باران (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای قدیمی در محله توحید مشهد | پاچناری که گلشن شد اطلاعیه تعطیلی ۵ بوستان مشهد به دلیل شرایط ناپایدار جوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دو پیشنهاد شهردار مشهد مقدس به دبیرکل متروپلیس برای توجه ویژه به کودکان و مردم غزه مطالبه ساکنان محله سجادیه مشهد برای بازگشت مشوق‌های بافت فرسوده ثبت ۱۰ رویداد گردشگری مشهد مقدس در تقویم ملی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: خیلی مهم بود که اتصال مترو به حرم مطهر رضوی در دوره ششم شورا انجام شود رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد: تحولات زیادی در دوره اخیر شورا در حوزه بانوان رخ داده است | به دنبال نگاه زنانه و مادرانه به شهر بودیم دبیرکل انجمن کلان‌شهر‌های جهان: مشهد به‌زودی از یک شهر مشهور، به بازیگر بین‌المللی تبدیل خواهد شد نگاه سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد به عملکرد شورای ششم | این دوره، فعال‌ترین شورای شهر مشهد است مرور کارنامه شورای ششم از زبان رئیس کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد | این شورا دستاورد‌های بزرگی داشته است پیشنهاد شهردار مشهد مقدس به دبیرکل انجمن کلانشهر‌های جهان برای تشکیل کمیته خلاقیت و نوآوری در متروپلیس + فیلم هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت‌ها و چالش‌های مدیریت شهر مشهد از نگاه رئیس شورای اسلامی شهر مشهد | فراوانی طرح‌های دوفوریتی، چالش بزرگ شورای ششم بود ناصحی: مهم‌ترین وظیفه شورای شهر، انتخاب شهردار و نظارت بر عملکرد شهرداری است پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی اعلام آمادگی شهرداری مشهد برای کمک به هموطنان حادثه‌دیده در انفجار اسکله شهید رجایی رفع اختلال ۱۰دقیقه‌ای در سرویس‌دهی خط یک مترو مشهد رئیس شورای شهر مشهد: هزینه ساخت هر کیلومتر قطارشهری معادل با چهار پل چهارسطحی است | روند خدمت به مردم را متوقف نمی‌کنیم + فیلم موزه زنده میدان عدالت مشهد
سرخط خبرها

حسینی پویا: منشوری برای رهایی از کرونا

  • کد خبر: ۲۴۴۱۴
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۲
حسینی پویا: منشوری برای رهایی از کرونا
رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر از لزوم فراهم‌کردن امکانات بهداشتی طبق منشور حقوق شهرنشینی می‌گوید
ملیحه فلاح /شهرآرانیوز - کرونا باعث شد بیش از گذشته، اهمیت حقوق شهرنشینی را در حوزه سلامت درک کنیم. شاید بتوان گفت کووید ۱۹ یک بیماری اجتماعی است؛ زیرا میزان شیوع آن در مکان‌های عمومی افزایش پیدا می‌کند. آیا عمومی‌تر از شهر، مکانی سراغ دارید؟ ازآنجاکه رفت‌وآمد در شهر را شاید بتوان کم کرد، اما متوقف نه، باید به حقوق شهرنشینی در این روز‌های شیوع بیماری به‌صورت ویژه توجه کرد. یکی از اقدام‌های مهم مدیریت شهری در دوره پنجم، تدوین منشور حقوق شهرنشینی بوده است. باتوجه‌به شرایط پیش‌آمده، از رئیس کمیسیون حقوقی، املاک و قرارداد‌های شورای شهر مشهد پرسیدیم که در این منشور چقدر به موضوع بهداشت و سلامت شهرنشینان توجه شده است. سیدمحسن حسینی‌پویا به شهرآرا گفت: منشور حقوق شهرنشینی به‌دنبال قوانین بالادستی، به موضوع رعایت بهداشت در شهر و فراهم‌کردن امکانات بهداشتی توجه کرده است.

او به فصل «حق بر امکانات و خدمات در منشور حقوق شهرنشینی» اشاره کرد و افزود: قسمتی از این فصل مربوط‌به بهداشت و سلامت است که در ۳‌بند از آن به این موضوع اشاره شده است.

رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد در ادامه به این بند‌ها اشاره و بیان کرد: در این بند‌ها آمده که مدیریت شهری موظف است با استفاده از همه امکانات و ظرفیت‌ها، زمینه سلامت بهداشت روانی، جسمانی، اجتماعی و معنوی شهرنشینان را فراهم کند. در بند دیگر آن آمده است که مدیریت شهری باید امکانات بهداشتی را به‌صورت عادلانه در‌دسترس عموم قرار دهد.

به گفته حسینی‌پویا طبق این منشور، شهرنشینان موظف هستند از هر اقدامی که سلامت خود و دیگران یا بهداشت محیط را به خطر می‌اندازد، اجتناب کنند.

او با تأکید بر اینکه مدیریت شهری در‌زمینه بهداشت باید هم به‌صورت عملیاتی و هم فرهنگ‌سازی فعالیت کند، ادامه داد: لازم است مدیریت شهری مشهد، برنامه‌ای برای روز‌های بعد‌از کرونا ویژه اقشاری مانند معلولان، دانش‌آموزان و برخی بانوان که این روز‌ها بیشتر در خانه مانده و قرنطینه را رعایت کرده‌اند، در‌نظر بگیرد تا سلامت روانی و اجتماعی این افراد حفظ شود.

رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد در ادامه، شیوع کرونا را، تجربه‌ای مثبت در‌زمینه فرهنگ‌سازی برای مشارکت‌های اجتماعی دانست و گفت: بروز کرونا شاید وقفه‌ای در بسیاری از برنامه‌ها ایجاد کرد، اما از دیدگاه دیگر، زمینه را برای مشارکت‌های اجتماعی و خدمات شهری با پای‌کار‌آمدن خیران، مردم و مسئولان در‌کنار یکدیگر برای گذر از بحران فراهم کرد.

در ادامه، نظر حسینی‌پویا را درباره حضورنداشتن هیچ‌یک از اعضای شورای شهر‌ها در ستاد مقابله با کرونا در کشور جویا شدیم که دراین‌باره گفت: این یکی از اشکالات ستاد مقابله با کروناست.

وی با اشاره به اینکه شورای شهر، مرجع تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری است، بیان کرد: اصلی‌ترین منتخبان مردم در شورای شهر حضور دارند و لازم است رئیس شورای شهر یا نماینده‌ای از شورا در ستاد مقابله با کرونا حضور داشته باشد.
حسینی‌پویا این نکته را هم گفت که در مشهد با‌توجه‌به ارتباط خوبی که بین مسئولان و مدیریت شهری برقرار است، در این مدت، نظرات شورای شهر مشهد در ستاد مقابله با کرونا موردتوجه قرار گرفته است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->