فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

نماینده ادوار مجلس: پزشکیان باید با قاطعیت، کابینه‌اش را اعلام کند

  • کد خبر: ۲۴۴۱۸۰
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۴
  • ۱
نماینده ادوار مجلس: پزشکیان باید با قاطعیت، کابینه‌اش را اعلام کند
نماینده ادوار مجلس گفت: رئیس‌جمهور باید کابینه‌ای را که بتواند کشور را از وضعیت اقتصادی بسیار نامناسب فعلی به وضعیت مطلوب نزدیک کند، انتخاب و به مجلس معرفی کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عوض حیدرپورشهرضایی اظهار کرد: در قطعه‌ای از یک کلیپ در فضای مجازی دیدم که آقای پزشکیان می‌گویند: «به ما فشار می‌آورند و نمی‌گذارند کار کنیم.» ایشان در این کلیپ تأکید کردند: «نمی‌دانیم به این افراد چه بگوییم.»

وی متذکر شد: آقای پزشکیان «نمی‌دانیم چه بگوییم» که برای رئیس‌جمهور پسندیده نیست. شما آنچه را باید به ملت منتقل کنید، شفاف و بدون‌تعارف با مردم در میان بگذارید و هماهنگی‌هایی را که باید با مقام معظم رهبری داشته باشید، انجام دهید، بعد از آن هم به‌صراحت و باشفافیت کابینه‌ای را که بتواند کشور را از وضعیت اقتصادی بسیار نامناسب فعلی به وضعیت مطلوب نزدیک کند، انتخاب و به مجلس معرفی کنید.

نماینده مردم شهرضا در مجلس نهم ادامه داد: پیشنهادم به آقای پزشکیان این است تا قبل از معرفی کابینه به مجلس، در تلویزیون با مردم صحبت کنید و در خصوص کابینه پیشنهادی و مشکلاتی که برای بستن آن داشته‌اید، به مردم توضیح دهد. ازآنجاکه بر شفافیت تأکید داشته‌اید، باید در زمینه بسیار مهم به‌چالش‌کشیده‌شدن بستن کابینه با شفافیت و صداقت به مردم و حامیانتان توضیح دهید.

نماینده ادوار مجلس با اشاره به وضعیت قیمت‌ها از بعداز انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: مردم به‌شدت تحت فشار اقتصادی هستند و اصلاً به امید حل مشکلاتشان، به آقای پزشکیان رأی دادند. اکنون نوبت نظام و رئیس‌جمهور است که به خواسته به‌حق آنان اهمیت بدهند و هرچه سریع‌تر با تعیین کابینه و تیم اقتصادی توانمند، استارت اصلاحات اقتصادی را با هدف بهبود معیشت و زندگی مردم بزنند.

نماینده شهرضا در مجلس نهم با بیان اینکه «دولت چهاردهم برای فائق‌آمدن بر ابرچالش‌ها با مسیر صعب‌العبور و سنگلاخی روبه‌روست» گفت: شهادت غافلگیرکننده رئیس دولت سیزدهم مانع از پیاده‌شدن اهداف و برنامه‌های دولت در سایه‌ای که آقای جلیلی در رقابت‌های انتخاباتی مدام درباره آن صحبت می‌کرد، شد. این آقایان تصمیم داشتند در آخرین سال دولت سیزدهم، آن چیزی را که در ذهنشان است پیاده کنند، اما صحنه سیاسی کشور تغییر کرد.

وی با اشاره به برخی گمانه‌ها و زمزمه‌ها درباره شرایط رأی اعتماد در مجلس به کابینه دولت چهاردهم، گفت: اخیراً زمزمه‌هایی از مجلس شنیده می‌شود که آقای پزشکیان باید فلان شخصیت یا فلان فرد را به عنوان وزیر به مجلس معرفی کند تا مجلس به او رأی دهد. اگر این زمزمه‌ها درست باشد، به نظر می‌رسد دولت چهاردهم در تشکیل کابینه، چالش سنگینی با مجلس خواهد داشت. رئیس‌جمهور چند روز قبل در سخنانی، تلویحاً بیان کردند که ما هر کس را به مجلس می‌خواهیم معرفی کنیم، نمی‌گذارند. معنای این سخن وجود مسیری صعب‌العبور و سنگلاخ پیش روی دولت چهاردهم است.

حیدرپور ادامه داد: آقای پزشکیان در دیدارهایی که در زمان انتخابات و بعد از انتخابات با تشکل‌های مختلف اقتصادی و مردمی داشتند، به آنان قول حل چالش‌ها را دادند؛ به طور مثال به بازنشستگان و نانوایان و سایر اصناف قول دادند شرایط تغییر کند، اما جیره‌های اقتصاد به یکدیگر پیوند خورده است و نمی‌شود بدون دست‌زدن به سایر حلقه‌ها حلقه معیوب را اصلاح کرد. مدیران دولت سیزدهم گزارش دادند که اسب زین‌شده تحویل دولت چهاردهم داده‌اند، اما حقیقت چیز دیگری است.

وی در پایان، کشور را نیازمند حضور مدیرانی دانست که بتوانند در چهارچوب‌ها و قوانین تعیین‌شده، کشور را به پیش ببرند و اوضاع را به سامان کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۰
0
0
در این لیست ها جای افرادی مثل امیر حاتمی و محمد اسلامی خالیست افرادی که در دولت اصلاحات و حتی شهید رییسی محبوبیت داشتند و توانا بودند احساس میشود آقای پزشکیان فراجناحی عمل نمیکند
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->