واکنش پلیس به حادثه‌ مزاحمت موتورسوار برای یک خانم بی حجاب دستگیری شرور قمه‌کش در خیابان ولی‌عصر(عج) اعترافات تکان دهنده پسری که مادرش را به قتل رساند دستگیری پزشک قلابی با پنج کلاس سواد فیروزی: احتمال کودک‌آزاری در پرونده فوت دختر فرزندخوانده کاشمری وجود دارد پشت پرده هتک عفت و کشف حجاب کامل توسط دانشجوی دختر در دانشگاه علوم و تحقیقات واژگونی و حریق تانکر سوخت در گناباد یک کشته بر جای گذاشت (۱۲ آبان ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو زانتیا در خیابان سید رضی مشهد (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) + جزییات راهداری در سانحه فوت و مصدومیت ۷ شهروند کرمانشاهی مقصر شناخته شد صدای اعتراض پرستاران شنیده می‌شود؟ | ضرورت اصلاح بازتوزیع تعرفه‌های پرستاری برنامه‌های یوم الله ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | سخنرانی رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی مقام معظم رهبری در مشهد بودجه خراسان رضوی در حوزه تجهیزات پزشکی، نیاز زائران را پوشش نمی‌دهد  ممنوعیت و محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | خیابان امام رضا (ع) از امشب (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مسدود است مصطفی سالاری به عنوان مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی منصوب شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) سکته قلبی علت اول مرگ در کشور است کلاهبرداری آنلاین با ترفند دریافت بیعانه | راهنمای تشخیص سایت‌های کلاهبرداری + فیلم آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان حر عاملی مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) محاکمه عاملان قتل دختر فیلم‌بردار در مشهد + عکس علائم کم‌کاری تیروئید چیست؟ تأمین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای در کشور ریزش سقف ایستگاه قطار در صربستان، ۱۴ کشته بر جای گذاشت پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی نخبه در دانشگاه‌های کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۳) | کاهش قابل‌توجه دما در روز‌های پایانی هفته جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید اصلاح شود تک‌چرخ‌زدن با موتورسیکلت منجر به مرگ دختر و پسر نوجوان در بولوار نماز مشهد شد بیمه‌شدگان چند ماه می‌توانند از مقرری «بیمه بیکاری» استفاده کنند؟ آیا کارانه پزشکان منصفانه است؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور (۱۲ آبان ۱۴۰۳) + فیلم آلودگی محیط‌زیست عامل مرگ سالانه ۱.۷ میلیون کودک کمتر از ۵ سال ابلاغیه دستورالعمل جدید تبادل دارو بین داروخانه‌ها به منظور تضمین سلامت جامعه بابایی کارنامی: تا حداکثر پایان این ماه، پرداخت‌ها به بازنشستگان انجام خواهد شد | بار مالی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان برطرف شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دلایل ابتلاء کمتر زنان به ویروس کرونا

  • کد خبر: ۲۴۴۶۲
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۳
دلایل ابتلاء کمتر زنان به ویروس کرونا
بعد از شروع بحران کرونا در دنیا، اولین سئوالی که به ذهن همگان رسید این بود که میزان بروز و شدت این بیماری در زنان و مردان، چگونه است.
به گزارش شهرآرانیوز، با شیوع بحران کرونا در دنیا و درگیر شدن کشور‌ها با این ویروس ناشناخته، با حجم زیادی از سوالات مواجه بودیم. اما، یکی از سوالات متمایز روز‌های ابتدایی شیوع کرونا، میزان شدت بیماری در جنس مرد و زن بود. اینکه بیماری کرونا ویروس جدید یا همان کووید ۱۹، در مردان و زنان یکسان است و یا اینکه تفاوت دارد.
در همین راستا، دانشکده بهداشت و مؤسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در پاسخ به این پرسش که آیا میزان بروز و شدت ابتلاء به ویروس کرونا در مردان و زنان متفاوت است، اعلام کرد: نتایج تحلیل‌های اطلاعات بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در زمینه مقایسه شدت عوارض و مرگ ناشی از آن در مردان و زنان تاکنون نشان می‌دهد که میزان بروز موارد در بین زنان و مردان برابر است. اما به نظر می‌رسد در زمینه میزان مرگ و میر و آسیب پذیری به بیماری بین دو جنس تفاوت وجود دارد.
شواهد به دست آمده نشان می‌دهد میزان مرگ و میر بین مردان بیشتر از زنان است. علت این امر احتمالاً تفاوت در پاسخ‌های ایمنی بدن در دو جنس یا تفاوت در ویژگی‌های رفتاری متفاوت در دو جنس است. برای مثال، الگو و شیوع استعمال دخانیات بین دو جنس متفاوت است. اما در مجموع، داده‌های تمایز یافته در خصوص جنسیت کافی نیست. هرچند به نظر می‌رسد آسیب پذیری و مرگ ناشی از کووید ۱۹ در مردان بیشتر از زنان باشد که برای نتیجه گیری قطعی در این خصوص به داده‌های بیشتری نیاز است.
در همین حال، آمار‌ها از افراد مبتلا به کرونا، نشان می‌دهد که سهم مردان در میزان بستری و درگیر شدن با این بیماری، به مراتب بیشتر از زنان است. پروفسور «سارا هاوکز» مدیر مرکز جنسیت و بهداشت جهانی می‌گوید: پاسخ صادقانه و درست برای این سوال این است که هیچکدام از ما انسان‌ها نمی‌دانیم چه چیزی باعث این تفاوت می‌شود، اما در آغاز شیوع کرونا سیگاری بودن تأثیر بسیار زیادی در این باره داشته است.
نظریه رابطه سیگاری بودن با احتمال ابتلاء به ویروس کرونا در مطلبی در یک مجله علمی مورد تاکید قرار گرفت. به طوری که یافته‌ها حاکی از آن بود که ۱۲ درصد افراد سیگاری با علائم ساده و خفیف به این آلودگی مبتلا می‌شوند، اما ۲۶ درصد مابقی که بر اثر ابتلاء به این ویروس جان باختند سیگاری بودند و ناگفته نماند که از سوی دیگر کشیدن سیگار می‌تواند یکی از راه‌های انتقال ویروس به بدن باشد، چراکه سیگاری‌ها بیشتر لب‌های خود را لمس می‌کنند و ممکن است از طریق سیگار آلوده، ویروس را به داخل بدن خود راه دهند.
اما عامل دیگر می‌تواند به عادت‌های رفتاری که در هر جنس متفاوت است مربوط باشد، چراکه برخی از مطالعات نشان داده است که مردان کمتر از زنان دست‌های خود را با آب و صابون یا مایع می‌شویند و کمتر از بانوان بحث‌های علمی یا پزشکی را جدی می‌گیرند. با تمام این عوامل نظری در بین متخصصان رو به افزایش است که می‌گویند عوامل بیولوژیکی هم در این بیماری نقش دارند و بی تأثیر نیستند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->