اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مذاکرات فنی ایران و آمریکا هم غیرمستقیم خواهد بود رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: پزشکیان خواستار محاکمه صادرکنندگان مجوز ساخت‌وساز پروژه پتروشیمی در میانکاله است السودانی با رهبر شیعیان سوریه در عراق دیدار کرد رئیس جمهور در مراسم تقدیر از برگزیدگان همایش کشوری آموزش علوم پزشکی شرکت کرد (سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) نخعی‌راد: کسی نمی‌تواند بدون قانونِ مجلس، تغییر ساعت رسمی کشور را اجرا کند وزارت خارجه چین: آمریکا نمی‌تواند هم به‌دنبال توافق باشد و هم اعمال فشار کند مراسم سالگرد شهادت سپهبد قرنی در تهران برگزار شد رئیس‌جمهور ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ به باکو می‌رود یک عضو کنگره آمریکا: جولانی از بهبود روابط با اسرائیل استقبال کرده است
سرخط خبرها

ترامپ: در انتخابات پیروز نشوم به ونزوئلا فرار می‌کنم

  • کد خبر: ۲۴۴۹۶۷
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۹
ترامپ: در انتخابات پیروز نشوم به ونزوئلا فرار می‌کنم
دونالد ترامپ در مصاحبه با ایلان ماسک اعتراف کرد که در صورت شکست در انتخابات ریاست جمهوری، از آمریکا به ونزوئلا فرار می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان برای انتخابات ۲۰۲۴، در مصاحبه روز گذشته خود با ایلان ماسک در شبکه اجتماعی ایکس، به طور علنی اعتراف کرد که در صورت شکست در انتخابات ریاست جمهوری در ماه نوامبر، از کشور فرار می‌کند و ماسک می‌تواند بار دیگر او را در ونزوئلا ببیند.

وی افزود: اگر در این انتخابات اتفاقی بیافتد که نمایشی از ترس و وحشت باشد، ما مرتبه بعدی، یکدیگر را در ونزوئلا ملاقات می‌کنیم، زیرا این کشور مکان امن تری برای ملاقات ما نسبت به داخل آمریکاست. ما به ونزوئلا می‌رویم و با یکدیگر ملاقات می‌کنیم و شام می‌خوریم.

ترامپ معتقد است ونزوئلا با آزادکردن مجرمان خطرناکش از زندان و فرستادن آنها به خاک آمریکا به صورت غیرقانونی، نرخ وقوع جرم کمتری دارد. به همین علت است که نرخ جرم و جنایات در آمریکا به سرعت در حال افزایش است، اما در ونزوئلا در حال کاهش است.

رئیس جمهور سابق آمریکا تصریح کرد من می‌خواهم از ورود این افراد به خاک آمریکا جلوگیری کنم. آنها فقط با خاک آمریکا مانوس شده اند و هیچ ایده‌ای درباره ماموران اجرایی و پلیس ما ندارند.

وی افزود: دموکرات‌ها با بی توجهی به مرز آمریکا و مکزیک تلاش‌های او برای کنترل مرز در دوران ریاست جمهوری اش را نادیده گرفتند.

این در حالی است که مطالعات جدید نشان داده که مهاجران از جمله مهاجران غیرقانونی، بیشتر از شهروندان آمریکایی، مرتکب جرم و جنایت نمی‌شوند.

مالک شبکه اجتماعی ایکس نیز خاطرنشان کرد نظر شخصی من این است که به نفع مردم آمریکاست که ترامپ بار دیگر رئیس جمهور آمریکا شود.

این در حالی است که دولت آمریکا، نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا را که به تازگی برای سومین بار متوالی به عنوان رئیس جمهور کشور برگزیده شده، به فساد و تروریسم مواد مخدر متهم کرده است. ماه گذشته نیز پس از انتخاب مادورو به سمت رئیس جمهور ونزوئلا، واشنگتن ضمن رد این پیروزی، از ادموندو گونزالس رهبر مخالفان این کشور اعلام حمایت و اظهار کرد که او در انتخابات پیروز شده است.

روز گذشته نیز جی‌دی ونس معاون دونالد ترامپ در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ای‌بی‌سی، اظهار کرد که در آغاز به کار دولت ترامپ، یک میلیون مهاجر را از کشور اخراج می‌کنند.

وی با تأکید بر اینکه اخراج گسترده مهاجران اولین اقدام دولت ترامپ خواهد بود، افزود: ۲۰ میلیون مهاجر غیرقانونی در اینجا زندگی می‌کنند، ما با چیزی که قابل دسترسی است، آغاز می‌کنیم. بیایید با اخراج یک میلیون مهاجر غیرقانونی آغاز کنیم.

این در حالی است که دونالد ترامپ بار‌ها وعده داده است که در صورت پیروزی در انتخابات، بزرگترین و گسترده‌ترین موج اخراج مهاجران در تاریخ آمریکا را آغاز خواهد کرد.

نگرانی‌ها درباره سیاست‌های مهاجرتی تبدیل به اصلی‌ترین موضوع مورد بحث در کمپین‌های انتخاباتی امسال شده است. جمهوری‌خواهان آمریکایی بار‌ها سیاست‌های دولت بایدن در مورد موضوع مهاجران و عبور مهاجران غیرقانونی از مرز مکزیک را مورد انتقاد قرار داده‌اند، موضوعی که در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری در نوامبر سال جاری شدت گرفته است.

حدود دو ماه پیش جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در یک اقدام عملی جدی در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری در ماه نوامبر، ارائه پناهندگی به مهاجرانی را که غیرقانونی از مکزیک وارد آمریکا می‌شوند، ممنوع کرد. براساس این قانون، مهاجرانی که به‌طور غیرقانونی از طریق مرز مکزیک وارد خاک آمریکا می‌شوند، به‌سرعت به مکزیک بازگردانده می‌شوند.

رئیس جمهور آمریکا ضمن اعلام این قانون جدید، اغلب سیاست‌های بحث‌برانگیز ترامپ از جمله جداکردن خانواده‌های مهاجران در مرز و اظهارات ترامپ در مسموم شدن خون کشور با مهاجران غیرقانونی را مورد انتقاد قرار داد و گفت: من هرگز مهاجران را تهدید نمی‌دانم.

موضوع مهاجران غیرقانونی در آمریکا و تلاش آنها برای ورود به خاک این کشور از طریق مرز‌های مکزیک تبدیل به یکی از موضوعات چالش‌برانگیز و بحرانی جدی برای دولت جو بایدن شده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->