مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور مصرف انسولین ۲۴۰ درصد بیش از نیاز کشور است با انواع کم‌خونی آشنا شوید: علل، علائم و روش‌های درمان
سرخط خبرها

هشدار رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا به زائران اربعین

  • کد خبر: ۲۴۵۶۵۱
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰
هشدار رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا به زائران اربعین
رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا گفت: زائران مراقب پیامک‌های جعلی باشند و از اشتراک‌گذاری اطلاعات سفر در فضای مجازی خودداری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرهنگ‌ رامین پاشایی با بیان این مطلب اظهار کرد: با نزدیک شدن به ایام اربعین، سودجویان سایبری به شیوه‌های مختلف تلاش می‌کنند تا از احساسات مذهبی و عجله زائران برای حضور در این مراسم، سوءاستفاده کنند.

وی افزود: یکی از روش‌های متداول آنها ارسال پیامک‌های جعلی با موضوعات مختلف است که معمولاً به ظاهر از سوی سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی ارسال می‌شوند. این پیامک‌ها عموماً با عناوینی مانند اینترنت رایگان اربعین، هدیه دولت به زائران، کمک‌های ویژه اربعین، سرشماری زائران و یا حتی رزرو بلیت و خدمات حمل‌ونقل فرستاده می‌شوند.

پاشایی بیان کرد: یکی از این پیامک‌ها به زائران وعده دریافت اینترنت رایگان می‌دهد؛ با کلیک بر روی لینک موجود در پیامک، فرد به سایت‌های جعلی هدایت می‌شود که هدف اصلی آنها سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد است.

رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا ادامه داد: علاوه بر این، پیامک‌هایی با عنوان هدیه دولت به زائران نیز ارسال می‌شوند. در این پیامک‌ها ادعا می‌شود که دولت به زائران اربعین هدیه نقدی یا کالایی ارائه می‌دهد و برای دریافت آن، از شما خواسته می‌شود اطلاعات شخصی خود را وارد کنید. این اطلاعات می‌تواند برای سوءاستفاده‌های مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

وی اضافه کرد: همچنین، پیامک‌هایی تحت عنوان سرشماری زائران منتشر می‌شوند که از شما دعوت می‌کنند در یک سرشماری جعلی شرکت و اطلاعات شخصی خود را ارسال کنید. هدف این پیامک‌ها نیز جمع‌آوری اطلاعات حساس از افراد به منظور استفاده‌های غیرقانونی است.

پاشایی خاطرنشان کرد: در نهایت، پیامک‌هایی با پیشنهاد خدمات حمل‌ونقل و بلیت ارزان نیز به زائران ارسال می‌شود. این پیامک‌ها با ارائه تخفیف‌های جذاب برای رزرو بلیت یا خدمات حمل‌ونقل ویژه، تلاش می‌کنند تا پول یا اطلاعات بانکی شما را به سرقت ببرند.

رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا عنوان کرد: تمامی این پیامک‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که به نظر می‌رسد از سوی نهاد‌های معتبر ارسال شده‌اند، اما در واقع هدف آنها چیزی جز کلاهبرداری و سوءاستفاده نیست. هوشیاری و دقت در مواجهه با چنین پیامک‌هایی ضروری است و باید از کلیک بر روی لینک‌ها و ارسال اطلاعات شخصی به شدت خودداری شود. این پیامک‌ها هیچ ارتباطی با نهاد‌های دولتی و رسمی ندارند و کاملاً جعلی هستند. دولت و نهاد‌های مرتبط هیچ‌گاه با سرشماری شخصی پیامک ارسال نمی‌کنند.

‌وی برای جلوگیری از افتادن در دام کلاهبرداران سایبری در ایام اربعین تصریح کرد: به هیچ عنوان روی لینک‌های موجود در پیامک‌های مشکوک کلیک نکنید. این لینک‌ها ممکن است شما را به سایت‌های جعلی هدایت کنند که با هدف سرقت اطلاعات شخصی یا نصب نرم‌افزار‌های مخرب طراحی شده‌اند. همیشه اطلاعات مربوط به اربعین را از منابع رسمی مانند سایت‌ها و اپلیکیشن‌های معتبر پیگیری کنید و به پیامک‌های ناشناس اعتماد نکنید. در صورت دریافت چنین پیامک‌هایی، حتماً موضوع را به مراجع ذی‌صلاح گزارش دهید تا اقدامات لازم برای جلوگیری از ادامه فعالیت کلاهبرداران انجام شود.

پاشایی گفت: هوشیاری و آگاهی مردم در برابر اینگونه پیامک‌ها، بهترین راه برای جلوگیری از افتادن در دام کلاهبرداران است. زائرین به هیچ عنوان اطلاعات سفر خود را در فضای مجازی منتشر نکنند. این اقدام می‌تواند فرصت مناسبی برای سارقان ایجاد کند تا با دستیابی به اطلاعات، منازل را هدف قرار دهند.

رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا بیان کرد: با توجه به ازدحام جمعیت و شرایط اسکان در مکان‌های مختلف، احتمال مفقود شدن گوشی‌های تلفن همراه بسیار بالا است، بنابراین زائران باید پیش از سفر، از اطلاعات مهم خود نسخه پشتیبان تهیه کرده و آن را در مکانی امن نگهداری کنند تا در صورت خرابی یا مفقودی، از دست رفتن اطلاعات حیاتی جلوگیری شود.

وی خاطرنشان کرد: از تمامی زائران و مردم درخواست می‌کنم تا اطلاعات را تنها از منابع رسمی و معتبر به دست آورند و در صورت مواجهه با هرگونه پیامک مشکوک، با پلیس فتا تماس بگیرند. زائران می‌توانند تا قبل از خرج به مرز، با شماره ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا در ارتباط باشند و همچنین در صورت نیاز به فوریت‌های سایبری، همکاران پلیس در پایانه‌های مرزی حضور دارند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->