در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کلاهبرداری با آگهی جعلی فروش خودرو در سایت دیوار

  • کد خبر: ۲۴۶۴۹۵
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
کلاهبرداری با آگهی جعلی فروش خودرو در سایت دیوار
یکی از شگرد‌های مرسوم شیادان فضای مجازی آگهی کالا‌های پرمخاطب در سایت‌های واسطه گر با قیمت‌های مناسب است تا پس از تطمیع سوژه شان حساب آن‌ها را خالی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از قدیم گفته اند که هیچ ارزانی‌ای بی دلیل نیست. این موضوع یکی از شگرد‌های مرسوم شیادان فضای مجازی است، آن‌ها با آگهی کالا‌های پرمخاطب در سایت‌های واسطه گر با قیمت‌های مناسب، همچون عنکبوتی شهروندان را به سمت تار‌های نامرئی خود می‌کشانند و در بزنگاهی پس از تطمیع سوژه شان خیلی راحت حساب آن‌ها را خالی می‌کنند و پس از حذف آگهی از روی سایت، با گشودن یک آگهی جعلی دیگر شهروند دیگری را پشت دیوار ارزانی به تور می‌اندازند. در پیگیری جدیدترین پرونده از این دست، مردی جوان پس از شکایت در دادگاه رسیدگی به جرائم اینترنتی و در دست داشتن مرجوعه قضایی به پلیس فتای مشهد معرفی شد تا کارشناسان این پلیس تخصصی او را کمک کنند.

این فرد که با یک آگهی جعلی مقداری از سرمایه اش را باخته بود، در توضیحات شکایتش به کارشناسان پلیس فتای مشهد گفت: مدتی است که می‌خواهم یک خودرو کارکرده بخرم، اما قیمت خودرو‌ها به موجودی حساب من نمی‌خورد به همین دلیل تا به حال نتوانسته بودم کاری بکنم. اما چند روز پیش وقتی مثل همیشه در حال بالا و پایین کردن آگهی‌های فروش خودرو در یکی از سایت‌های واسطه گر بودم، چشمم به پرایدی افتاد که فروشنده اش قیمت و شرایط منصفانه‌ای برای فروش اعلام کرده بود. 

بلافاصله با او تماس گرفتم. فروشنده مشخصات خودرو را با حوصله برایم گفت و مشکلاتی را که داشت هم توضیح داد، به نظرم سود خوبی پشت این معامله بود و همان جا اعلام کردم که ماشینش را می‌خواهم. اما فروشنده اعلام کرد که چند مشتری دیگر هم دارد که قبل از من درخواست داده اند و باید صبر کنم تا اول آن‌ها جواب قطعی بدهند. 

نمی‌خواستم این فرصت را از دست بدهم و اصرار کردم که قولش را به دیگران ندهد، چون من پولم نقد است و...، فکر کردم فروشنده دلش برایم سوخته که گفت اگر می‌خواهی باید ۷۰ میلیون تومان بیعانه بدهی. ابدا فکر نمی‌کردم روزی برسد که بدون هیچ شناختی پول به حساب یک ناشناس بزنم، اما آن قدر در هول و ولا بودم که به این موضوع فکر نکردم و با دریافت شماره حساب به سرعت پول را منتقل کردم.

بعد از تشکر هم قرار و مدار فردا را به صورت حضوری گذاشتیم. اما از فردا تلفن فروشنده خاموش شد و دیگر جوابم را نداد. تازه اینجا بود که فهمیدم سرم کلاه گذاشته اند. کارشناسان پلیس فتا با بررسی فنی بر روی سرنخ‌های دیجیتالی به جامانده، متهم را در یکی از مناطق جنوب شهر مشهد شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر کردند. تحقیقات در این پرونده آغاز شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->