صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است
سرخط خبرها

هلال احمر جمهوری اسلامی: فراگیری بیماری واگیردار در عراق مطرح نشده است

  • کد خبر: ۲۴۵۶۹۷
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۱
هلال احمر جمهوری اسلامی: فراگیری بیماری واگیردار در عراق مطرح نشده است
رئیس جمعیت هلال احمر از عدم ارائه گزارش درباره فراگیری بیماری‌های واگیردار در عراق در ایام اربعین خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پیرحسین کولیوند با اعلام این خبر اظهار کرد: از زائران خواهش می‌کنیم به پیام‌هایی که از سوی مسئولان بهداشت عراق و هلال ایران منتشر می‌شود، توجه کنند.

وی با بیان اینکه زائران مساله گرمازدگی را در طول پیاده‌روی جدی بگیرند، عنوان کرد: یکی از موارد مهم برای جلوگیری از گرمازدگی تردد نکردن در ساعات اوج تابش خورشید است. زائران حتما پیاده‌روی را به ساعات شب موکول کنند و هرجا در داخل کشور نیاز امدادی داشتند با سامانه ۱۱۲ تماس بگیرند.

کولیوند افزود: زائران حتما لباس‌های خنک و نخی پوشیده و از کلاه، عینک و چتر برای جلوگیری از تابش مستقیم آفتاب استفاده کنند. مصرف مایعات فراوان برای پیشگیری از گرمازدگی و پرهیز از مصرف غذا‌های چرب، تند و شور و همراه داشتن دارو‌های بیماران خاص، از جمله توصیه‌های حفظ سلامت زوار است.

رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: زائران در صورت بروز بیماری و یا علائم گرمازدگی شامل گیجی، عدم تعادل، سردرد، تهوع و بالا بودن دمای بدن، خود را به محل سایه و خنک و مراکز درمانی و امدادی هلال احمر که به صورت ۲۴ ساعته در عراق مشغول خدمات‌رسانی هستند، برسانند.

در ادامه حسین درخشان، مسئول مرکز کنترل و هماهنگی اورژانس قرارگاه نجف (EOC) گفت: در روز‌های گذشته، با وجود تصادفات جاده‌ای متعدد، ما به سرعت با هماهنگی حشد الشعبی، آمبولانس‌ها را به محل اعزام کرده و خدمات درمانی را ارائه دادیم. تاکنون، حدود ۲۸ نفر از زوار را به مرز ایران منتقل کرده‌ایم تا در بیمارستان‌های ایران تحت درمان قرار گیرند.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در اربعین سال ۱۴۰۳، تصریح کرد: بیش از ۲۰۰ دستگاه خودروی آمبولانس، خودرو‌های امدادی و خودرو‌های سنگین و نیمه‌سنگین داریم که به ارائه خدمات به زوار مشغول هستند.

درخشان بیان کرد: در هر ۱۰۰ عمود، یک موکب درمانی فعال است که به صورت ۲۴ ساعته با پزشک، پرستار و تکنسین‌های دارویی در دسترس هستند و خدمات مختلفی را به زوار ارائه می‌دهند.

مسئول مرکز کنترل و هماهنگی اورژانس قرارگاه نجف (EOC) اضافه کرد: در حال حاضر، نیاز به انتقال هوایی وجود ندارد، اما در صورت بروز وضعیت‌های بحرانی مشابه سال‌های گذشته، هماهنگی‌های لازم برای استفاده از هواپیما‌ها و هلیکوپتر‌ها در نظر گرفته شده است تا بتوانیم خدمات اضطراری را به بهترین نحو ارائه دهیم.

وی خاطرنشان کرد: توصیه مهم ما به زوار و کسانی که در روز‌های آینده قصد ورود به عراق را دارند، این است که حتماً در سامانه سماح ثبت نام کرده و بخش بیمه را فعال کنند. این اقدام به آنها کمک می‌کند تا از خدمات بیمه‌ای در کشور عراق بهره‌مند شوند و در صورت بروز مشکلاتی مانند تصادف یا سقوط از ارتفاع، که ممکن است نیاز به درمان طولانی‌مدت داشته باشند، از خدمات مناسب برخوردار شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->