درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴) پرواز‌های بازگشت مستقیم حجاج از سرگرفته می‌شود
سرخط خبرها

گردوغبار شهرستان مرزی خواف در خراسان رضوی را به حالت آماده باش در آورد (۲۷ مرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۵۷۷۷
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۴
گردوغبار شهرستان مرزی خواف در خراسان رضوی را به حالت آماده باش در آورد (۲۷ مرداد ۱۴۰۳)
معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی خواف گفت: به دلیل افزایش گرد و غبار و وضعیت نامساعد جوی این شهرستان به حالت آماده باش درآمد.

به گزارش شهرآرانیوز، احسان هنرخواه شنبه شب در کارگروه مدیریت وقوع شرایط اضطرار پدیده گرد و غبار این شهرستان مرزی افزود: بر این اساس ورزش‌های هوازی، فعالیت عمرانی و شهرسازی و فعالیت‌های آموزشی از روز یکشنبه ۲۸ مرداد تا پایان رخداد در شهرستان خواف تعطیل و با محدودیت انجام می‌شود.

وی با اشاره به اعلام آماده باش اورژانس و هلال احمر خواف ادامه داد: نظر به اعلام اداره هواشناسی مبنی هشدار نارنجی وقوع پدیده وزش باد، وقوع گرد و غبار به همراه افزایش دما، با افزایش ﺷدت وزش باد در نواحی باد خیز، همراه با گرد وخاک، کاهش کیفیت هوا و بروز خسارت در روز‌های آتی در شهرستان خواف، اطلاع رسانی کامل در زمینه توصیه‌های بهداشتی و خود مراقبتی مرتبط با شرایط پیش رو به شهروندان صورت پذیرد.

معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی خواف گفت: از روز شنبه کیفیت هوای شهرستان خواف بر اساس داده‌های ایستگاه پایش شهرستان، مستقر در سنگان خواف به وضعیت خطرناک قرار گرفت.
وی اظهار داشت: با توجه به پیش‌بینی تداوم شرایط برای شنبه شب و روز یکشنبه کلیه رؤسای ادارات مکلفند در موضوع گرد و غبار با اخذ نظر و هماهنگی با مدیریت بحران تصمیمات لازم را طبق شیوه نامه شرایط اضطرار اتخاذ کنند.

هنرخواه افزود: در این راستا و بر اساس نظر کارگروه مدیریت وقوع شرایط اضطرار پدیده گرد و غبار شهرستان، اورژانس، بیمارستان و نیز هلال احمر بصورت آماده باش درآمده و با آمادگی کامل تا پایان رخداد به شهروندان خدمت رسانی خواهند کرد.

وی اضافه کرد: با توجه به کاهش دید در محور‌های درگیر پدیده گرد و غبار و کاهش دید، پلیس راهور نیز با همکاری اداره راهداری، تمامی محور‌های شهرستان خواف را، از نظر ترافیکی مدیریت و به رانندگان هشدار‌های لازم را اطلاع رسانی نمایند.

معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی خواف اظهار داشت: شهروندان خوافی بر اساس مصوبات کارگروه مذکور هرگونه برنامه کویرنوردی، کوهنوردی و سایر برنامه‌های ورزشی فضای باز خودداری کنند.

وی خواستار پرهیز از سم‌پاشی و محلول پاشی توسط کشاورزان و رعایت دقیق شیوه نامه‌های ایمنی کار در فعالیت‌های صنعتی و معدنی بخصوص واحد‌های تولید شن و ماسه، دانه بندی سنگ آهن و معادن پلاسری داده شد.

هنرخواه ضمن تاکید بر جلوگیری از تردد افراد دارای بیماری زمینه‌ای تنفسی و قلبی، کودکان، افراد سالخورده، مادران باردار و در سطح شهر فعالیت‌های بدنی، پیاده روی، ورزش، خرید و یا پیگیری سایر امور خود را به وقت دیگری موکول شود.

معاون عمرانی فرمانداری خواف تاکید کرد: شهرداری‌ها و صاحبان طرح‌ها نیز به کنترل سازه‌های شهری، تابلو‌های تبلیغاتی، داربست‌ها مکلف شدند.

وی خاطر نشان کرد: همچنین هرگونه فعالیت عمرانی و شهرسازی که منجر به تشدید شرایط گرد و غبار شود در طول مدت رخداد در حریم شهر و روستا‌های شهرستان خواف ممنوع است.

هنرخواه گفت: شرایط و میزان آلودگی هوا تا پایان رخداد بصورت ساعتی اطلاع‌رسانی عمومی خواهد شد و با عنایت به اهمیت خودمراقبتی در این رخداد از خبرنگاران و فعالین رسانه درخواست می‌شود در انعکاس هشدار‌ها اقدام نمایند.

طبق گفته معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی خواف، در خصوص تعطیلی ادارات، نهاد‌ها و یا بانک‌های شهرستان متعاقبا اطلاع‌رسانی خواهد شد با این حال فعالیت‌های اوقات فراغت و آموزشی کودکان و خردسالان، مهدکودک‌ها در شهرستان تا پایان رخداد گرد و غبار تعطیل خواهد بود.

هنرخواه گفت: اعلام این مصوبات به منزله ابلاغ رسمی به کلیه دستگاه‌ها و نهاد‌ها و مخاطبین عنوان شده است و تاکید کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی مکلف به اطلاع رسانی صحیح به مجموعه کارکنان و زیر مجموعه‌های مدیریتی و نظارت بر اجرای صحیح موضوع را خواهند داشت.

مرکز شهرستان خواف با ۱۲۳ کیلو متر مرز مشترک با افغانستان در ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->