جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت نهم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم واکنش وزیر فرهنگ به لغو کنسرت حامد همایون در کرمان + ویدئو دانلود قسمت هشتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم خبرنگار ایسنا درگذشت قائم‌مقام سیما: مردم در سال ۱۴۰۴ منتظر سریال‌های خوبی در تلویزیون باشند تهیه‌کننده صاحب‌نام رادیو درگذشت جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت هفتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم دانلود قسمت ششم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم کدام فیلم‌های سینما در هفته اول نوروز ۱۴۰۴ پرفروش شدند؟ جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۹ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رویداد نورنما، تلفیقی شگفت انگیز از نور، نمایش و نوا در شب عید فطر شورِ سرود در پاتوق‌های مشهد؛ هنرمندان شهر را نوروزی می‌کنند هنرمندان مشهدی در ایام نوروز شهر را به صحنه نمایش تبدیل می‌کنند ماجرای کلیپ جنجالی سهراب پاکزاد که منجر به بازداشت و توقیف صفحاتش شد + فیلم حواشی «پایتخت ۷» | صداوسیما تبلیغات تلویزیونی خرید و فروش طلا را ممنوع کرد برنامه امروز فیلم‌های سینمایی تلویزیون (۸ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت چهارم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم بیانیه خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی به مناسبت «روز جهانی قدس»
سرخط خبرها

امروز جبهه فرهنگی در تلاش است تا در حوزه فکر و اندیشه نیز ظرفیت‌سازی کند

  • کد خبر: ۲۴۵۹۴۴
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۸
امروز جبهه فرهنگی در تلاش است تا در حوزه فکر و اندیشه نیز ظرفیت‌سازی کند
معاون راهبردی بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیا(عج) با اشاره به اینکه امروز جبهه فرهنگی در تلاش است تا در حوزه فکر و اندیشه نیز اقدام به ظرفیت‌سازی کند، گفت: جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در کشور امروز به دنبال تحقق مدلی پویا برای تحقق مأموریت ایجاد حرکت عمومی و حلقه‌های میانی است.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید غلامی در اولین نشست اصحاب اندیشه در استان خراسان رضوی با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری در یک خرداد ۱۳۹۸ اظهار کرد: امام خامنه‌ای در این سخنرانی بیانیه گام دوم را تفسیر و فناوری راهبری آن را شفاف کردند.

معاون راهبردی بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیا(عج) با بیان اینکه جبهه فرهنگی استان خراسان رضوی اقدامات موفق گوناگونی مانند رویداد‌های قیام منطقه‌ای و شهرستانی را جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در حوزه حرکت عمومی و حلقه‌های میانی انجام داده است، افزود: امروز جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در سراسر کشور نیاز دارد تا فعالان آن به یک مفاهمه جدی پیرامون مأموریت آن، یعنی تحقق حرکت عمومی و تشکیل حلقه‌های میانی در حوزه‌های مختلف برسند.

وی با تاکید بر اینکه بنیاد خاتم الاوصیا(عج) در کشور به دنبال ارائه یک برنامه ثابت برای همه کشور نیست، تصریح کرد: برنامه جبهه فرهنگی برای تحقق مأموریت‌ها این است که تجربه فعالان میدانی را اولویت قرار دهد و مطابق با بوم هر استان برنامه مذکور را تبیین کند.

غلامی ضمن تشریح جزئیات فعالیت جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در کشور گفت: ما تا کنون به دنبال تکثیر و شکل گیری هسته‌های خرد و محلی مثل روضه‌های خانگی، جلسات قرآن خانگی و … بودیم و این یکی از استراتژی‌های اصلی برای تحقق مأموریت جبهه در سال‌های اخیر بوده است.

معاون راهبردی بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیا(عج) با تاکید بر اینکه امروز جبهه فرهنگی در تلاش است تا در حوزه فکر و اندیشه نیز اقدام به ظرفیت‌سازی کند، تصریح کرد: شکل گیری هیأت‌های اندیشه ورزی و تقویت بنیه فکری جبهه انقلاب از جمله تأکیدات مقام معظم رهبری طی سال‌های اخیر است.

غلامی آسیب شناسی روند فعالیت‌های جبهه فرهنگی در کشور را از جمله اقدامات انجام شده در حوزه راهبردی دانست و گفت: از جمله نکاتی که به آن رسیده‌ایم این است که جبهه انقلاب هر جا که ساختار متقدمِ بر حرکت شکل گرفته است ضربه خورده.

وی تصریح کرد: جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در کشور امروز به دنبال تحقق مدلی پویا برای تحقق مأموریت ایجاد حرکت عمومی و حلقه‌های میانی است.

غلامی افزود: خروجی نشست‌های استانی، برگزاری اجلاسیه کشوری اصحاب اندیشه با حضور اندیشه‌ورزان جبهه انقلاب از سراسر کشور است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->