۲۲ مدرسه غیردولتی متخلف تعطیل شدند ثبت هر دقیقه ۱۲۰ تماس با سامانه ۱۱۰ اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۴ اعلام شد درخواست ایران از ترکمنستان برای مدیریت برداشت آب از سد دوستی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در پی کاهش محسوس دما در برخی استان‌ها (۱۲ مهر ۱۴۰۴) سهم خراسان رضوی از ۷۰۰ هزار نوآموز پیش دبستانی کشور، بیش از ۶۰ هزار نفر است | حضور بیشتر از ۱۰۰ هزار کودک واجد شرایط در استان ۳۸۵ دستگاه ماینر قاچاق از انبار یک کارخانه تولید لوازم خانگی کشف شد (۱۲ مهر ۱۴۰۴) معاون قضایی رئیس‌کل و رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان خراسان رضوی: در قانون تسهیل، تناسب بین کارآموز و ظرفیت دادگستری رعایت نشده است رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی در مجلس: امروز فضای سه قوه و جامعه برای پذیرش اصلاحات در حوزه نهاد وکالت آماده است رئیس شورای عالی استانها: مشکل توقف قطار‌ها در ایستگاه راه آهن نیشابور رفع شد ۱۱ درصد معلولان خراسان رضوی دچار اختلالات بینایی هستند افراد سالم هر چند سال یک‌بار چکاپ قلب انجام دهند؟ معاون وزیر آموزش و پرورش: برخورد جدی و سیستماتیک با تخلفات شهریه مدارس غیردولتی در سراسر کشور | ۲۲ مدرسه متخلف تعطیل شدند معاینه منظم و کنترل قند خون، کلید پیشگیری از آسیب‌های چشمی در بیماران دیابتی آخرین اخبار از سقوط بالگرد امدادی در اشترانکوه (۱۲ مهر ۱۴۰۴) | علت سقوط همچنان در دست بررسی تکذیب شایعه لغو پرواز ایرلاین‌های خارجی به ایران پس‌از اسنپ‌بک استاندار خراسان رضوی: رأفت اسلامی باید سرلوحه پلیس استان باشد تزریق بیش از ۴۴ میلیارد تومان به کمپ‌های مبارزه با مواد مخدر در خراسان رضوی رئیس پلیس فتای خراسان رضوی: ۷۰ درصد جرائم سایبری این استان مرتبط با جرائم حوزه مالی و کلاهبرداری‌ است + فیلم استانداردسازی خدمات ایمنی و امدادونجات در سراسر خراسان رضوی ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع همچنان ادامه دارد | کاهش تراکم کلاس‌های درس در سال ۱۴۰۴ کمیته راهبردی آتش‌نشانی برای نخستین‌بار در کشور، در خراسان رضوی تشکیل می‌شود استاندار خراسان رضوی: پیشگیری و آموزش، کلید کاهش حوادث شهری است | ضرورت بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در آتش‌نشانی + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۲ مهرماه ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا روز دوشنبه وزیر آموزش و پرورش: پوشش آموزشی نوآموزان با همکاری مجلس بیشتر می‌شود اهدای اعضای کودک ۹ ساله مرگ مغزی مشهدی به ۳ نفر زندگی دوباره بخشید (۱۲ مهر ۱۴۰۴) درباره عملکرد مراکز خیریه مشهد | بیراهه خیریه ها افزایش آمار اهدای عضو در بیمارستان ولایت مشهد
سرخط خبرها

مراقبت‌های بیماران دیابتی در پیاده‌روی اربعین

  • کد خبر: ۲۴۵۹۵۳
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۴
مراقبت‌های بیماران دیابتی در پیاده‌روی اربعین
راهکارهای مراقبتی برای بیماران دیابتی در پیاده‌روی اربعین را در این مطلب بخوانید.

به گزارش شهرآرانیوز، اربعین و عشق به ابا عبدالله همه را روانه سرزمین عشق می‌کند و در هر شرایط و وضعیتی محبان اهل بیت علیهم السلام پایِ جان در این مسیر می‌گذارند حتی اگر به برخی بیماری‌های مزمن از جمله دیابت مبتلا باشند، این افراد لازم است قبل از رفتن به این سفر، شرایط بیماری خود را بررسی کرده و آمادگی‌های لازم را فراهم کنند و تا پایان سفر از خود مراقبت کنند.

دکتر محسن تحققی صابر متخصص طب اورژانس مستقر در درمانگاه ام القری نجف درباره بیماران دیابتی گفت: افراد دیابتی که عمدتا در سنین بالا به دلیل کم تحرکی و تغذیه نامناسب به این بیماری مبتلا می‌شوند، به سختی حاضر می‌شوند به سرویس بهداشتی رفته و در نتیجه آب کمتری مصرف می‌کنند و این موضوع مشکل را دو چندان خواهد کرد. در واقع خوردن آب قند خون را تنظیم می‌کند.

وی ادامه داد: علاوه بر آن افراد دیابتی قند را از ادرار دفع می‌کنند و همراه ادرار ویتامین‌ها و مواد معدنی نیز دفع شده بنابراین به ویتامین و مواد معدنی بیش از افراد نرمال نیاز دارند، توصیه می‌شود حداقل روزی یک عدد مولتی ویتامین میترال مصرف کنند تا ویتامین از دست رفته شود. همچنین علاوه بر مایعات، خوردن سبزیجات و میوه‌جات تازه مهم است.

تحققی خاطرنشان کرد: در افراد دیابتی در نتیجه آسیب به اعصاب محیطی، عصب اندام‌های انتهایی به خوبی کار نمی‌کند و بی حس می‌شود. این مشکل احتمال ابتلا به زخم پای دیابتی را بالا برده و تاول‌هایی که بر اثر سایش ناشی از پیاده روی و در هوای گرم ایجاد می‌شود را افزایش داده و حتی ممکن است فرد را در معرض قطع شدن عضو قرار دهد بنابراین به بیماران دیابتی توصیه می‌شود سفر کربلا را به زمان‌های دیگری بجز اربعین موکول کنند.

بیماران دیابتی از کفش و جوراب مناسب استفاده کنند

محیا جمالی زاده متخصص داخلی مستقر در درمانگاه بستان شهر نجف نیز در زمینه مراقبت‌های لازم از بیماران دیابتی گفت: تاکید می‌شود زائرین دارو‌های مربوط یه دیابت خود را به اندازه کافی به همراه داشته باشند، افراد دیابتی که بی حسی انگشتان پا و احتمال زخم پای دارند در صورت اصرار به حضور در این سفر از کفش مناسب و راحت و جوراب نخی استفاده کنند، به هیچ وجه با دمپایی حرکت نکنند و در استراحت‌های حین مسیر انگشتان را بررسی کنند.

جمالی زاده افزود: بین مراجعین به درمانگاه موارد زیادی از تاول‌ها و زخم‌های پای دیابتی مشاهده شده که با طی مسیری کوتاه انگشتان تاول زده اند. این افراد به مراقبت بیشتر و مداخله درمانی دقیق‌تری نیاز دارند حتی الامکان در پیاده روی اربعین شرکت نکنند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین توصیه کرد مصرف قند، شکر، برنج و نون را به حداقل برسانند تا با افرایش ناگهانی و بیش از حد قندخون مواجه نشود، ضمن اینکه همراهان خود را در جریان بیماریشان قرار دهند. در بازگشت به کشور نیز در اسرع وقت به پزشک معالج مراجعه کرده و از لحاظ میزان قند خون و ابتلا به بیماری‌های تنفسی وضعیت خود را بررسی کنند، ضعیف بودن سیستم ایمنی در بیماران دیابتی احتمال ابتلا به بیماری‌های عفونی و تنفسی را بالا می‌برد.

انسولین بیماران دیابتی در باکس سرد مخصوص نگهداری شود

دکتر فاطمه جهانشاهی، داروساز از استان کرمان که به عنوان خادم الحسین در درمانگاه بستان نجف اشرف خدمت می‌کند در خصوص نگهداری انسولین گفت: انسولین قبل از اولین تزریق در یخچال نگهداری می‌شود و وقتی درب آن باز می‌شود می‌توان فقط ۲۸ روز در دمای اتاق نگهداری کرد.

جهانشاهی خاطرنشان کرد:، اما در شرایط گرمای سفر اربعین و با این حجم از گرما مولکول‌های مواد انسولین خراب شده و پایداری خود را از دست می‌دهند بنابراین پیشنهاد می‌شود پیش از حضور در اربعین کیف مخصوص نگهداری انسولین تهیه کرده و با این کار از فاسد شدن قلم‌های انسولین پیشگیری کرده ضمن اینکه بیش از میزان مصرف همراه داشته باشند.

وی ادامه داد: همچنین دیگر دارو‌های خاص خود را نیز به همراه داشته باشند دارو‌های موجود در درمانگاه‌ها عمدتا عمومی هستند و در صورت اجبار در خریداری هم احتمال دارند در عراق پیدا کنند و یا مجبور شوند با قیمت بالاتری تهیه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->