متوسط سن بازنشستگی اعلام شد شیوع نگران کننده یک بیماری خونی و ژنتیکی در ایران دستگیری زن و شوهر مواد فروش با ۴۶ کیلو روانگردان هشدار هواشناسی؛ تشدید بارش و کاهش محسوس دما در خراسان رضوی و ۲۷ استان دیگر سقوط مرگبار مرد ۶۹ ساله از ارتفاعات پادنا استان اصفهان زمان پیش‌فروش بلیت قطار‌های اردیبهشت ۱۴۰۴ مشخص شد+ جزئیات اطلاعیه تأمین‌اجتماعی درباره تأخیر در زمان پرداخت مابه‌التفاوت متناسب‌سازی: عذرخواهیم، معوقات نهایتاً تا فردا (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) واریز می‌شود شغل آتش‌نشانی با حکم دیوان عدالت اداری سخت و زیان‌آور شناخته شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار | معوقات حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می‌شود؟ از آن بالا چرخ‌بال می‌آید، یک دانه سشوار می‌آید! خودکشی دسته‌جمعی نهنگ‌ها بازتاب گزارش شهرآرا از سرا‌های سالمندان و پیشنهاد شهروندان | مدیران بهزیستی خراسان رضوی سری به سرا‌ها بزنید خراسان رضوی ۳۴ مدرسه سنگی دارد گلایه های ساکنان محله سیدی مشهد برای آنتن دهی خطوط مخابراتی | دردسرهای خاموشی ارتباطات! آنچه باید درباره خرید و نگهداری جوجه رنگی‌ها بدانیم راه‌اندازی سامانه جدید قیمت‌گذاری دارو از اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ اجرای عملیات تکمیلی سالانه واکسیناسیون فلج اطفال بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد نجات بخش زندگی سه بیمار شد  (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) تلخی این قند | آیا شیرین‌کننده‌های مصنوعی بی‌خطرند؟ دعوای مالک و مستأجر به نزاعی هولناک در مشهد منجر شد | مالک تبربه‌دست داروخانه را  آتش زد تذکر نماینده مجلس به دلیل وجود مدارس کانکسی طوفان مشهد را درنوردید (بامداد یکشنبه، ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) واکنش آموزش و پرورش به موضوع تعرض به دانش‌آموزان در جنوب تهران نگاهی به واکنش‌ها نسبت به تصمیمات جدید شورای انقلاب فرهنگی در خصوص کنکور ۱۴۰۴ جزئیاتی از معادن نویافتۀ هخامنشی‌ها در آبدانان ایلام جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی: مشهد، الگوی مدیریت و خدمات‌رسانی برای سایر شهر‌های کشور است ۱۵ درصد ایرانی‌ها مسواک نمی‌زنند خبر ناخوش برای یازدهمی‌ها | امتحان نهایی تمام دروس در خرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) | افزایش سرعت وزش باد و کاهش دما تا پایان هفته جاری ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی تجهیزات پزشکی حذف شد مشکل سربازی متأهلان دانشگاه فرهنگیان رفع خواهد شد
سرخط خبرها

مراقبت‌های بیماران دیابتی در پیاده‌روی اربعین

  • کد خبر: ۲۴۵۹۵۳
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۴
مراقبت‌های بیماران دیابتی در پیاده‌روی اربعین
راهکارهای مراقبتی برای بیماران دیابتی در پیاده‌روی اربعین را در این مطلب بخوانید.

به گزارش شهرآرانیوز، اربعین و عشق به ابا عبدالله همه را روانه سرزمین عشق می‌کند و در هر شرایط و وضعیتی محبان اهل بیت علیهم السلام پایِ جان در این مسیر می‌گذارند حتی اگر به برخی بیماری‌های مزمن از جمله دیابت مبتلا باشند، این افراد لازم است قبل از رفتن به این سفر، شرایط بیماری خود را بررسی کرده و آمادگی‌های لازم را فراهم کنند و تا پایان سفر از خود مراقبت کنند.

دکتر محسن تحققی صابر متخصص طب اورژانس مستقر در درمانگاه ام القری نجف درباره بیماران دیابتی گفت: افراد دیابتی که عمدتا در سنین بالا به دلیل کم تحرکی و تغذیه نامناسب به این بیماری مبتلا می‌شوند، به سختی حاضر می‌شوند به سرویس بهداشتی رفته و در نتیجه آب کمتری مصرف می‌کنند و این موضوع مشکل را دو چندان خواهد کرد. در واقع خوردن آب قند خون را تنظیم می‌کند.

وی ادامه داد: علاوه بر آن افراد دیابتی قند را از ادرار دفع می‌کنند و همراه ادرار ویتامین‌ها و مواد معدنی نیز دفع شده بنابراین به ویتامین و مواد معدنی بیش از افراد نرمال نیاز دارند، توصیه می‌شود حداقل روزی یک عدد مولتی ویتامین میترال مصرف کنند تا ویتامین از دست رفته شود. همچنین علاوه بر مایعات، خوردن سبزیجات و میوه‌جات تازه مهم است.

تحققی خاطرنشان کرد: در افراد دیابتی در نتیجه آسیب به اعصاب محیطی، عصب اندام‌های انتهایی به خوبی کار نمی‌کند و بی حس می‌شود. این مشکل احتمال ابتلا به زخم پای دیابتی را بالا برده و تاول‌هایی که بر اثر سایش ناشی از پیاده روی و در هوای گرم ایجاد می‌شود را افزایش داده و حتی ممکن است فرد را در معرض قطع شدن عضو قرار دهد بنابراین به بیماران دیابتی توصیه می‌شود سفر کربلا را به زمان‌های دیگری بجز اربعین موکول کنند.

بیماران دیابتی از کفش و جوراب مناسب استفاده کنند

محیا جمالی زاده متخصص داخلی مستقر در درمانگاه بستان شهر نجف نیز در زمینه مراقبت‌های لازم از بیماران دیابتی گفت: تاکید می‌شود زائرین دارو‌های مربوط یه دیابت خود را به اندازه کافی به همراه داشته باشند، افراد دیابتی که بی حسی انگشتان پا و احتمال زخم پای دارند در صورت اصرار به حضور در این سفر از کفش مناسب و راحت و جوراب نخی استفاده کنند، به هیچ وجه با دمپایی حرکت نکنند و در استراحت‌های حین مسیر انگشتان را بررسی کنند.

جمالی زاده افزود: بین مراجعین به درمانگاه موارد زیادی از تاول‌ها و زخم‌های پای دیابتی مشاهده شده که با طی مسیری کوتاه انگشتان تاول زده اند. این افراد به مراقبت بیشتر و مداخله درمانی دقیق‌تری نیاز دارند حتی الامکان در پیاده روی اربعین شرکت نکنند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین توصیه کرد مصرف قند، شکر، برنج و نون را به حداقل برسانند تا با افرایش ناگهانی و بیش از حد قندخون مواجه نشود، ضمن اینکه همراهان خود را در جریان بیماریشان قرار دهند. در بازگشت به کشور نیز در اسرع وقت به پزشک معالج مراجعه کرده و از لحاظ میزان قند خون و ابتلا به بیماری‌های تنفسی وضعیت خود را بررسی کنند، ضعیف بودن سیستم ایمنی در بیماران دیابتی احتمال ابتلا به بیماری‌های عفونی و تنفسی را بالا می‌برد.

انسولین بیماران دیابتی در باکس سرد مخصوص نگهداری شود

دکتر فاطمه جهانشاهی، داروساز از استان کرمان که به عنوان خادم الحسین در درمانگاه بستان نجف اشرف خدمت می‌کند در خصوص نگهداری انسولین گفت: انسولین قبل از اولین تزریق در یخچال نگهداری می‌شود و وقتی درب آن باز می‌شود می‌توان فقط ۲۸ روز در دمای اتاق نگهداری کرد.

جهانشاهی خاطرنشان کرد:، اما در شرایط گرمای سفر اربعین و با این حجم از گرما مولکول‌های مواد انسولین خراب شده و پایداری خود را از دست می‌دهند بنابراین پیشنهاد می‌شود پیش از حضور در اربعین کیف مخصوص نگهداری انسولین تهیه کرده و با این کار از فاسد شدن قلم‌های انسولین پیشگیری کرده ضمن اینکه بیش از میزان مصرف همراه داشته باشند.

وی ادامه داد: همچنین دیگر دارو‌های خاص خود را نیز به همراه داشته باشند دارو‌های موجود در درمانگاه‌ها عمدتا عمومی هستند و در صورت اجبار در خریداری هم احتمال دارند در عراق پیدا کنند و یا مجبور شوند با قیمت بالاتری تهیه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->