قیمت ارز اربعین ۱۴۰۳ در مرکز مبادله و بازار آزاد امروز (۳۰ مرداد ۱۴۰۳) خراسان‌رضوی رتبه دوم کشور را در شمار بازنشستگان صندوق بیمه کشاورزان دارد افزایش ۳۸ درصدی خرید تضمینی گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در خراسان‌رضوی واردات لوازم خانگی از شش سال پیش ممنوع شده است | فروش لوازم خانگی ساخت داخل با نشان خارجی گزارش وضعیت بازار سهام (۳۰ مرداد ۱۴۰۳) | شاخص‌های بورسی پس از سه روز منفی شدند قیمت بلیت پروازهای مشهد به شهرهای نجف، اهواز و بندرعباس (۳۰ مرداد ۱۴۰۳) | مشهد-نجف ۷۸ میلیون تومان منابع دولتی بخش مسکن باید به اقشار ضعیف اختصاص یابد | تا سال ۱۴۱۰ باید ۱۲ میلیون واحد مسکونی جدید بسازیم منطقه آزاد دوغارون فرصت رشد برای تجار خراسانی است | ظرفیت بالای خراسان‌رضوی در فراوری معادن و صادرات دانش فنی‌مهندسی قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (سه‌شنبه، ۳۰ مرداد ۱۴۰۳) ایجاد اشتغال در پارک علم و فناوری خراسان‌رضوی بیشتر از کارخانه فولاد خسارت ۲۱هزار‌ میلیارد تومانی حوادث غیرمترقبه به کشاورزان خراسان رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ مصوبه منع ساخت استخر در مجتمع‌ها، نیازمند بررسی بیشتر است بازی شهروند و مافیا در بازار خودرو| بازگشت دوباره قرعه‌کشی خودرو، زمینه سوداگری در این بازار را داغ کرد عرضه ارز اربعین ۱۴۰۳ تا کی ادامه دارد؟ رکود تورمی معاملات مسکن در سال‌ جاری ادامه‌دار خواهد بود | رؤیای خرید مسکن مستأجران به باد رفت برخورد قاطع با عرضه‌کنندگان زعفران تقلبی در مشهد ویدئو| پرداخت وام پیش ثبت نام خودرو غیرقانونی شد پرداخت ۱۹۵ هزار فقره وام ازدواج از ابتدای سال تاکنون رکورد شکنی خرید طلا در بازار مشهد همزمان با روز ۱۳ صفر (۲۸ مرداد ۱۴۰۳) شرایط فروش فوری نقدی کامیونت‌نیسان تک‌سوز اعلام شد (۲۹ مرداد ۱۴۰۳) صنعت کفش ایران رتبه ۹ تولید در جهان را دارد | به لحاظ مصرف کفش جزو ۲۰ کشور اول هستیم گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ مرداد ۱۴۰۳) | رشد ۷ هزار واحدی شاخص کل بورس حجم آب سد‌های مشهد؛ فقط ۱۷ درصد! نرخ طلا و سکه در بازار امروز مشهد (دوشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۳) آخرین مهلت وکالتی کردن حساب برای طرح ایران خودرو در سال ۱۴۰۳ + مهلت ثبت نام
سرخط خبرها

تأمین مالی، نوسان قیمت مواد اولیه و بی‌ثباتی قوانین، ۳ مشکل کسب‌وکار خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۴۶۰۳۰
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۴
تأمین مالی، نوسان قیمت مواد اولیه و بی‌ثباتی قوانین، ۳ مشکل کسب‌وکار خراسان رضوی
گزارش جدید مرکز پژوهش‌های اتاق ایران از شاخص ملی محیط کسب وکار کشور حاکی از این است که در فصل بهار امسال، نمره این شاخص با فصل زمستان ۱۴۰۲ تفاوتی ندارد.

جزایری | شهرآرانیوز؛ گزارش جدید مرکز پژوهش‌های اتاق ایران از شاخص ملی محیط کسب وکار کشور حاکی از این است که در فصل بهار امسال، نمره این شاخص ۶.۰۴ (از نمره۱۰ که بدترین ارزیابی است) ثبت شده که با نمره شاخص در فصل زمستان ۱۴۰۲ تفاوتی ندارد. این در حالی است که زمستان گذشته، نمره شاخص محیط کسب وکار نامساعدتر شد و از ۵.۹۸ در فصل پاییز ۱۴۰۲ به رقم ۶.۰۴ رسیده بود.

بر اساس برش استانی سی‌ویکمین دوره طرح پایش ملی محیط کسب‌وکار در بهار ۱۴۰۳، شاخص خراسان رضوی با نمره ۶.۱۲ نسبت به فصل زمستان، فقط ۰.۱ بهبود داشته است. در شاخص محیط کسب وکار کشور تغییری ایجاد نشده است. نمره شاخص محیط کسب‌وکار خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۲، ۶.۲۳ بوده است، براین اساس در بهار امسال نسبت به بهار سال گذشته وضعیت محیط کسب و کار این استان ۰.۱۱ بهتر شده است.

سه مؤلفه «غیرقابل پیش‌بینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات»، «دشواری تأمین مالی از بانک‌ها» و «بی‌ثباتی سیاست‌ها، قوانین و مقررات و رویه‌های اجرایی ناظر بر کسب‌وکار» نامناسب‌ترین مؤلفه‌های کسب‌وکار استان از دید فعالان اقتصادی معرفی شده‌اند. در این میان، «دشواری تأمین مالی از بانک‌ها» مؤلفه‌ای است که در فصول اخیر (تابستان، پاییز و زمستان ۱۴۰۲) نیز به‌عنوان یکی از نامناسب‌ترین مؤلفه‌ها شناخته شده بود.

مدیر پایش طرح‌ها و برنامه‌های اتاق بازرگانی مشهد درباره جزئیات پایش در این دوره اظهار کرد: در این دوره ۳۴۱ فعال اقتصادی از خراسان رضوی برای شرکت در طرح پایش محیط کسب‌وکار از سوی اتاق ایران شرکت کردند. اعلام نظر و تکمیل پرسش‌نامه طی مدت یک ماه به صورت آمارگیری تلفنی انجام گرفت. در این طرح همچون دوره‌های گذشته ۲۸ مانع اصلی در محیط کسب وکار مورد سنجش قرار گرفت.

سیدمحمدرضا هاشمی افزود: مؤلفه‌های مناسب در محیط کسب‌وکار استان در فصل بهار سال ۱۴۰۳ شامل «نحوه استقبال مشتریان از نوآوری و ابتکار در ارائه خدمات و محصول»، «محدودیت دسترسی به آب» و «محدودیت دسترسی به حامل‌های انرژی» بوده است.
به گفته هاشمی، سه مؤلفه «فساد و سوءاستفاده افراد از مقام و موقعیت اداری در دستگاه‌های اجرایی»، «موانع در فرایند‌های اداری و دریافت مجوز‌های کسب‌وکار در دستگاه‌های اجرایی» و «تمایل عمومی به خرید کالا‌های خارجی و بی‌رغبتی به خرید محصولات ایرانی»، دارای بیشترین تغییر مثبت (بهبود) نسبت به فصل زمستان ۱۴۰۲ هستند.

وی بیان کرد: مطابق پایش سی و یکم محیط کسب‌وکار کشور و برش استانی آن، سه مؤلفه «عرضه کالا‌ها و محصولات قاچاق در بازار ایران»، «کارگریزی عمومی و ضعف فرهنگ کار در جامعه» و «برداشت‌های سلیقه‌ای از قوانین و مقررات توسط مأموران محیط زیست، شهرداری، گمرک و بهداشت» بیشترین افت را نسبت به فصل زمستان ۱۴۰۲ داشته‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->