ایجاد اتاق سرما برای جلوگیری از گرمازدگی زائران اربعین تداوم خیزش گردوخاک در شرق کشور تا ۲ روز آینده (۲۹ مرداد ۱۴۰۳) هشدار اورژانس درباره شیوع سرخک در عراق هشدار یک استاد دانشگاه: شنا کردن با «لنز» ممنوع است ابتلا به سرطان معده توسط این باکتری خطرناک و بی نشانه ۲۱ آرایشگاه زنانه غیرمجاز و زیرزمینی در مشهد پلمب شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۳) فرماندار مشهد: با گران فروشی در دهه آخر صفر برخورد جدی می‌کنیم | تمام دستگاه‌های اجرایی پای کار باشند اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ مراقبت‌های بیماران دیابتی در پیاده‌روی اربعین ثبت نام بیش از ۲۵۱ هزار و ۵۰۰ نفر از خراسان رضوی برای سفر اربعین حسینی علائم شایع کمبود ویتامین D را بشناسید تغییرات اقلیمی از مهم ترین عوامل افزایش بیماری های قلبی و عروقی پیگیری مطالبات پرستاران مشهدی در نشست هم‌اندیشی با اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی سیاست‌ها و برنامه اجرایی توانمندسازی معلمان از سوی وزیر آموزش و پرورش ابلاغ شد
سرخط خبرها

ایجاد اتاق سرما برای جلوگیری از گرمازدگی زائران اربعین

  • کد خبر: ۲۴۶۰۳۷
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۱
ایجاد اتاق سرما برای جلوگیری از گرمازدگی زائران اربعین
دبیر کمیته بهداشت درمان اربعین سازمان اورژانس کشور، از آماده‌باش ۲۷ هزار نفر از پرسنل سازمان اورژانس کشور برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی شریفیان با اشاره به تمهیدات سازمان اورژانس کشور در ایام پیاده‌روی اربعین حسینی گفت: در روز‌های برگزاری مراسم پیاده‌روی اربعین، حرکت زائران از مبدأهایشان تا مرز‌ها مدنظر ما قرار دارد؛ به همین دلیل ۲۷ هزار نفر از پرسنل سازمان اورژانس کشور همراه با پنج هزار و ۵۰۰ دستگاه آمبولانس در سطح کشور به حالت آماده‌باش قرار دارند تا در صورت بروز هرگونه ناراحتی و بیماری برای زائران امام‌حسین‌(ع)، به آن‌‌ها کمک کنند.

وی افزود: علاوه بر این، در مرز‌ها نیز بیش از ۴۵۰ دستگاه آمبولانس و اتوبوس‌آمبولانس مستقر هستند. همچنین هشت بالگرد و نیز دو هواپیمای اورژانس برای مواقع ضروری برای پشتیبانی در حالت آماده‌باش قرار دارند.

دبیر کمیته بهداشت درمان اربعین سازمان اورژانس کشور ادامه داد: همچنین ما سامانه‌های سیار سلامت مانند بیمارستان‌های صحرایی، درمانگاه و آزمایشگاه‌های سیار را در مرز‌ها مستقر کرده‌ایم تا در صورت نیاز آنجا استفاده شود.

شریفیان با اشاره به گرمای هوا گفت: از آنجایی که احتمال می‌رود تعدادی از زائران دچار گرمازدگی شوند؛ با استفاده از کانکس، در مسیر‌ها تعدادی اتاق سرما ایجاد کرده‌ایم و از آن برای خنک کردن افراد در معرض گرمازدگی استفاده خواهیم کرد. همچنین سازه‌های بزرگ و ثابتی در مرز‌ها نیز احداث شده که به همین منظور قابل استفاده خواهند بود.

وی درباره آزمایشگاه‌های سیار افزود: معاونت درمان وزارت بهداشت، آزمایشگاه‌های سیار را در برخی نقاط کشور مستقر کرده که با استفاده از کیت‌های تست سریع، بعضی بیماری‌ها را می‌توان از این طریق شناسایی کرد تا روند درمان درستی انتخاب شود.

دبیر کمیته بهداشت درمان اربعین سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه برخی بیماری‌ها در این ایام ممکن است شایع شود؛ ادامه داد: التور (وبا)، بیماری‌های ویروسی و تنفسی، و تب دنگی از جمله بیماری‌هایی هستند که ممکن است در این ایام شیوع پیدا کنند که ما سعی می‌کنیم از افرادی که مشکوک هستند، تست بگیریم و در صورت مثبت‌بودن تست، شرایط نگهداری از بیمار فراهم شده تا از سرایت به دیگران جلوگیری به عمل آید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->