کاهش ۱۲ درصدی عملیات حریق آتش نشانی مشهد در سال ۱۴۰۳ تشکیل شورای پرستاری در مشهد | پیگیری خواسته‌ها و مطالبات پرستاران افتتاح سالن انتظار همراهان بیماران در بیمارستان قائم(عج) مشهد که با همت خیرین ساخته شد تکمیل ظرفیت ۱۰۰ درصدی واحد‌های اقامتی مشهد در دهه پایانی صفر شرایط جذب امریه سربازی اعزام آبان ۱۴۰۳ توسط دانشگاه تهران اعلام شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۳) | روند نسبی افزایش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری تقاضای سفر از مرز‌های زمینی اربعین ۱۶ درصد افزایش یافت بازگشت رایگان زائران اربعین به مرز مهران قتل مادرزن جوان زیر چرخ‌ خودروی داماد در مشهد اطلاعیه ستاد اربعین: زائران در صورت مفقودی گذرنامه، با شماره ۱۲۸ تماس بگیرند انتقاد وزیر پیشنهادی آموزش‌وپرورش از رتبه‌بندی ناقص معلمان؛ «کام معلمان شیرین نشد» درگیری مرگبار در زندان قزلحصار کرج انتخاب اولویت‌های دوم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان به کجا رسید؟ عادت‌هایی غلط که علت بروز نیمی از سرطان‌ها هستند کمبود کلاس و مدرسه زیر سایه افزایش مهاجرت‌ها
سرخط خبرها

زائران پیاده‌روی اربعین دارو‌های مصرفی خود را حداقل به‌اندازه مصرف ۱۰ روز به همراه داشته باشند

  • کد خبر: ۲۴۶۰۶۷
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
زائران پیاده‌روی اربعین دارو‌های مصرفی خود را حداقل به‌اندازه مصرف ۱۰ روز به همراه داشته باشند
متخصص داروسازی بالینی و عضو هیئت‌علمی دانشکده داروسازی مشهد گفت: با توجه به کمبود دارو در عراق، به زائران پیاده اربعین توصیه می‌کنیم که دارو‌های مصرفی را حداقل به‌اندازه مصرف ۱۰ روز خود به همراه داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سپیده الیاسی اظهار کرد: در این روز‌ها زائران اربعین به سمت عراق عازم هستند و به افراد دارای بیماری مزمن و زمینه‌ای که دارو مصرف می‌‍‌کنند، توصیه می‌شود دارو‌های مصرفی را حداقل به‌اندازه مصرف ۱۰ روز خود به همراه داشته باشند.

وی تصریح کرد: در شرایط آب‌وهوایی فعلی و آلودگی هوا در عراق، استفاده از کلاه با نقاب بلند، کرم ضدآفتاب، اسپری تنفسی و ماسک موردتأکید است و با توجه به آلودگی هوا، توصیه اکیدمان به زائران اربعین این است که در مکان‌های با جمعیت شلوغ‌تر، حتماً از ماسک استفاده نمایند.

عضو هیئت‌علمی دانشکده داروسازی مشهد با بیان اینکه یکی از مشکلات شایع در زمان پیاده‌روی اربعین بحث مسمومیت‌ها بوده و هست، خاطرنشان کرد: به کسانی که در این سفر حاضر هستند، توصیه می‌کنیم که هر نوع خوردنی و نوشیدنی را مصرف نکنند و نکته مهم دیگر اینکه داروی اوآر‌اس با خود به همراه داشته باشند تا در صورتی که با مشکل اسهال مواجه شدند، آن را مصرف نمایند. اما برای استفاده از سایر دارو‌ها به‌خصوص آنتی‌بیوتیک‌ها توصیه می‌شود که بدون نظر پزشک مصرف نشود و قبل از انجام این کار، به پزشکان ایستگاه‌های سلامت فعال در مناطق مرزی، شهر‌های زیارتی عراق و طول مسیر پیاده‌روی مراجعه نمایند.

الیاسی افزود: با توجه به شلوغی و گرمای عراق توصیه می‌کنیم زمان حضور خود در این کشور را حداکثر ۷ روز لحاظ نمایند تا دچار مشکلات مختلفی همچون گرمازدگی و بیماری‌های ویروسی نشوند.

وی با تأکید بر اینکه سفر اربعین برای بیماران نقص ایمنی مانند سرطانی‌ها، پیوندی‌ها، دیابتی‌های غیرقابل‌کنترل و ریوی‌های شدید توصیه نمی‌شود، گفت: به این گروه‌ها توصیه می‌شود که سفر خود را به بعد از این ایام موکول کنند تا با توجه به شرایط خاصشان دچار مشکل نشوند.

متخصص داروسازی بالینی ادامه داد: همچنین به بیماران هموفیلی و تالاسمی هم توصیه می‌شود در این سفر حاضر نشوند؛ چراکه مشکل این افراد به‌مانند سایر بیماران با همراه‌داشتن دارو‌های مصرفی حل نمی‌شود و با توجه به اینکه این گروه‌ها نیازمند تزریق خون هستند و اینکه امکان حمل و نگهداری خون به‌مانند دارو وجود ندارد و همچنین خون موجود در عراق کم بوده و پاسخگوی آنان نیست، بهتر است که در این سفر حاضر نشوند.

الیاسی بیان کرد: همچنین کسانی هم که داروی یخچالی مصرف می‌کنند بهتر است که در سفر اربعین حاضر نشوند؛ زیرا محل مناسبی برای نگهداری این دارو‌ها وجود ندارد و اگر بروند و دارویشان در جای مناسب نباشد، فاسد و غیرقابل‌استفاده می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->