هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

زائران پیاده‌روی اربعین دارو‌های مصرفی خود را حداقل به‌اندازه مصرف ۱۰ روز به همراه داشته باشند

  • کد خبر: ۲۴۶۰۶۷
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
زائران پیاده‌روی اربعین دارو‌های مصرفی خود را حداقل به‌اندازه مصرف ۱۰ روز به همراه داشته باشند
متخصص داروسازی بالینی و عضو هیئت‌علمی دانشکده داروسازی مشهد گفت: با توجه به کمبود دارو در عراق، به زائران پیاده اربعین توصیه می‌کنیم که دارو‌های مصرفی را حداقل به‌اندازه مصرف ۱۰ روز خود به همراه داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سپیده الیاسی اظهار کرد: در این روز‌ها زائران اربعین به سمت عراق عازم هستند و به افراد دارای بیماری مزمن و زمینه‌ای که دارو مصرف می‌‍‌کنند، توصیه می‌شود دارو‌های مصرفی را حداقل به‌اندازه مصرف ۱۰ روز خود به همراه داشته باشند.

وی تصریح کرد: در شرایط آب‌وهوایی فعلی و آلودگی هوا در عراق، استفاده از کلاه با نقاب بلند، کرم ضدآفتاب، اسپری تنفسی و ماسک موردتأکید است و با توجه به آلودگی هوا، توصیه اکیدمان به زائران اربعین این است که در مکان‌های با جمعیت شلوغ‌تر، حتماً از ماسک استفاده نمایند.

عضو هیئت‌علمی دانشکده داروسازی مشهد با بیان اینکه یکی از مشکلات شایع در زمان پیاده‌روی اربعین بحث مسمومیت‌ها بوده و هست، خاطرنشان کرد: به کسانی که در این سفر حاضر هستند، توصیه می‌کنیم که هر نوع خوردنی و نوشیدنی را مصرف نکنند و نکته مهم دیگر اینکه داروی اوآر‌اس با خود به همراه داشته باشند تا در صورتی که با مشکل اسهال مواجه شدند، آن را مصرف نمایند. اما برای استفاده از سایر دارو‌ها به‌خصوص آنتی‌بیوتیک‌ها توصیه می‌شود که بدون نظر پزشک مصرف نشود و قبل از انجام این کار، به پزشکان ایستگاه‌های سلامت فعال در مناطق مرزی، شهر‌های زیارتی عراق و طول مسیر پیاده‌روی مراجعه نمایند.

الیاسی افزود: با توجه به شلوغی و گرمای عراق توصیه می‌کنیم زمان حضور خود در این کشور را حداکثر ۷ روز لحاظ نمایند تا دچار مشکلات مختلفی همچون گرمازدگی و بیماری‌های ویروسی نشوند.

وی با تأکید بر اینکه سفر اربعین برای بیماران نقص ایمنی مانند سرطانی‌ها، پیوندی‌ها، دیابتی‌های غیرقابل‌کنترل و ریوی‌های شدید توصیه نمی‌شود، گفت: به این گروه‌ها توصیه می‌شود که سفر خود را به بعد از این ایام موکول کنند تا با توجه به شرایط خاصشان دچار مشکل نشوند.

متخصص داروسازی بالینی ادامه داد: همچنین به بیماران هموفیلی و تالاسمی هم توصیه می‌شود در این سفر حاضر نشوند؛ چراکه مشکل این افراد به‌مانند سایر بیماران با همراه‌داشتن دارو‌های مصرفی حل نمی‌شود و با توجه به اینکه این گروه‌ها نیازمند تزریق خون هستند و اینکه امکان حمل و نگهداری خون به‌مانند دارو وجود ندارد و همچنین خون موجود در عراق کم بوده و پاسخگوی آنان نیست، بهتر است که در این سفر حاضر نشوند.

الیاسی بیان کرد: همچنین کسانی هم که داروی یخچالی مصرف می‌کنند بهتر است که در سفر اربعین حاضر نشوند؛ زیرا محل مناسبی برای نگهداری این دارو‌ها وجود ندارد و اگر بروند و دارویشان در جای مناسب نباشد، فاسد و غیرقابل‌استفاده می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->