به گزارش شهرآرانیوز، محسن پوراحمدی با اعلام این خبر، اظهار کرد: امیدواریم همه مسئولان اجرایی استان و دستگاههای متولی با تمام توان و تلاش بهدنبال شناسایی مشکلات منطقه اقتصادی دوغارون و رفع آنها برای بهثمرنشستن برنامههای پیشبینیشده باشند.
وی اظهار کرد: فرصتهای اقتصادی دوغارون ظرفیت طلایی برای کشور به شمار میروند که تقویت آن در حوزههای مختلف نیاز به همافزایی همه مسئولان در سطح ملی دارد و در این میان نباید از ایجاد تحول در اقتصاد خانوادههای مرزنشین غافل شد.
مدیر اجرایی سازمان منطقه آزاد تجاریصنعتی دوغارون با اشاره به اینکه افغانستان مصرفکننده کالاهای ایرانی است، ادامه داد: همجواری دوغارون با افغانستان میتواند سطح تعاملهای دو کشور را در بخشهای مختلف افزایش دهد که باید از آن بهدرستی استفاده کرد.
وی ادامه داد: گذرگاه زمینی دوغارون مهمترین دروازه اقتصادی ایران با افغانستان و پلی برای ارتباط با برخی کشورهای آسیای میانه است.
پوراحمدی گفت: این منطقه میتواند فرصتی برای حضور در بازارهای جهانی از طریق افغانستان باشد و این موضوع نقش زیادی در ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان جویای کار در این خطه مرزی دارد.
وی بیان کرد: مرحله نخست منطقه آزاد دوغارون که در گستره ۲۵۴ هکتار پیشبینی شده و زمینه برای حضور سرمایهگذاران و سرمایهگذاری در این کانون اقتصادی فراهم شده است، اکنون آماده پذیرش و حمایت از فعالان اقتصادی ایرانی و خارجی در این مجموعه است.
مدیر اجرایی سازمان منطقه آزاد تجاریصنعتی دوغارون ادامه داد: ایجاد منطقه آزاد تجاریصنعتی دوغارون به پهنه هشت هزار و ۷۰۰ هکتار پیشبینی شده است که به منظور تسهیل و سرعتبخشیدن به شروع عملیات ساختوساز مرحله نخست آن اکنون در سطح ۲۵۴ هکتار در حال اجراییشدن است.
پوراحمدی اضافه کرد: گمرک مرزی دوغارون با قدمتی افزون بر ۱۱۰ سال در ردیف پنج گمرک برتر فعال اقتصادی کشور به شمار میرود و در حال حاضر روزانه بیش از هزار دستگاه کامیون ایرانی و افغانستانی بین مرز ۲ کشور ایران و افغانستان رفتوآمد میکنند.
منبع: ایرنا