۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

آتش سوزی دوغارون آسیبی به امکانات میزبانی از زائران اربعین نرسانده است

  • کد خبر: ۲۴۳۵۷۳
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۴
آتش سوزی دوغارون آسیبی به امکانات میزبانی از زائران اربعین نرسانده است
معاون امنیتی و انتظامی استاندار خراسان رضوی گفت: آتش سوزی روز گذشته در گمرک مرزی دوغارون به امکانات و تجهیزات میزبانی از زائران افغانستانی ویژه اربعین خسارتی وارد نکرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد زهدی روز سه شنبه در سفر به تایباد و بازدید از محل آتش سوزی تانکر‌های حامل سوخت جایگاه منطقه ویژه اقتصادی دوغارون اظهار داشت: فراهم کردن تجهیزات و امکانات مورد نیاز در مقابله با حوادث در این منطقه طی چند سال گذشته در گذرگاه رسمی دوغارون افزایش یافته است که این مهم هنوز جای کار دارد.

او افزود: مرز رسمی دوغارون نخستین چشم انداز به جمهوری اسلامی ایران برای اتباع کشور افغانستان به شمار می‌رود که به توجه مسوولان استانی و کشوری در همه بخش‌ها نیاز دارد.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار خراسان رضوی به آتش سوزی روز گذشته چهار تانکر افغانستانی و ایرانی در منطقه ویژه اقتصادی دوغارون اشاره کرد و گفت: با تلاش نیرو‌های آتش نشانی شهر تایباد، تربت جام، خواف و ۲ دستگاه خودروی آتش نشان از سمت افغانستان این حریق به موقع خاموش شد.

زهدی افزود: خوشبختانه این آتش سوزی هیچ گونه خسارتی به زیرساخت‌های حوزه اقتصادی گمرک دوغارون و سایر مناطق دیگر وارد نکرده است و در همان دقایق نخست آتش مهار و سرایت آن به نقاط دیگر کنترل شده بود.

وی اضافه کرد: هم اکنون همه رویه‌های گمرکی و فعالیت‌های اقتصادی در دوغارون انجام می‌شود و رفت و آمد ناوگان حمل و نقل ایرانی، افغانستانی و ورود و خروج مسافران ایرانی و افغانستانی نیز در پایانه مسافری برقرار است و روال روز‌های قبل را دارد.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار خراسان رضوی گفت: علت اصلی این حادثه بعد از ظهر امروز در کارگروه ویژه‌ای با حضور دستگاه‌های متولی و کارشناسان در تایباد بررسی می‌شود.

زهدی در پایان گفت: درپی این آتش سوزی هفت ایرانی و افغانستانی دچار مصدومیت سطحی شدند و با کمک نیرو‌های امدادی به بیمارستان خاتم الانبیا (ص) شهر تایباد انتقال پیدا کردند که ۶ نفر از این تعداد بعد از انجام مراحل پزشکی از این مرکز درمانی مرخص شدند و یک نفر همچنان به علت شکستگی بستری است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->