تسریع پروژه آزادراه حرم تا حرم به صورت مشارکتی نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: برای نام‌گذاری دهه مقاومت در دی‌ماه، از روز شهادت سردار سلیمانی تا روز غزه، تلاش می‌کنیم شهردار مشهد مقدس: حمایت از جبهه مقاومت روزبه‌روز ویژه‌تر می‌شود | برگزاری نشست شهرداران و حامیان غزه در مشهد در دی‌ماه ۱۴۰۴ + فیلم اجرای پروژه‌های زودبازده در محله کارگران مشهد | مشکلات شهری رفع شده‌ای که از سوی شهروندان مطرح شده است + فیلم جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر توسط مترو مشهد در چهار روز پایانی ماه صفر بازارها، هنوز هم گرم و جاندار بر گرداگرد حرم مطهر امام رضا (ع) حلقه زده‌اند | آن تکثر پر آب‌‎ورنگ شلوغ مقاومت «داراب‌میرزا جهانسوزی» در مقابل ارتش سرخ بلشویک | او ارتش یک‌نفره بود فراخوان مشارکت در سومین جشنواره ملی «خانواده ورزش» در مشهد گلایه شهروندان از متروکه شدن کتابخانه بهمن که روزگاری قلب فرهنگی محله الهیه مشهد بود میزبانی همه هتل‌های خراسان رضوی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای ساخت تصفیه خانه در مشهد تعهد شورای‌ ششم برای کاهش فاصله‌های اجتماعی در مشهد و گسترش فرهنگ همیاری رئیس و نایب‌رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد انتخاب شدند مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی: بیش از ۳۵ هزار منبع آبی در استان داریم | کشف ۶۲۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در استان حسامی: اولویت اول همه ما کار مردم و شهر امام‌رضا(ع) است درخواست رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از دولت برای تحقق مطالبات قانونی شهرداری  توضیحات رئیس شورای اسلامی شهر مشهد درخصوص تشکیل‌نشدن جلسه علنی شورا (۴ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم درباره خانه تاریخی «اکبرزاده» در مشهد که زنگ خطر نابودی آن به صدا درآمده است | سردر فرو ریخته تاریخ کاهش ورود زائران دهه آخر ماه صفر به مشهد با اتوبوس (۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سرویس‌دهی مستمر ۱۲۵ دستگاه اتوبوس شهرداری مشهد به زائران اربعین در مرز چذابه

  • کد خبر: ۲۴۶۱۷۴
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۵
سرویس‌دهی مستمر ۱۲۵ دستگاه اتوبوس شهرداری مشهد به زائران اربعین در مرز چذابه
معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد در بازدید از روند خدمات‌رسانی ۱۲۵ دستگاه اتوبوس کاروان خدام الحسین (ع) مستقر در مرز چذابه گفت: امسال وزارت کشور در حوزه حمل‌ونقل، خدمات‌رسانی به زائران پیاده امام حسین (ع) ور مرز چذابه را به سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد سپرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، پوریا محمدیان‌یزدی افزود: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده تعداد ۱۲۵ دستگاه اتوبوس به همراه بیش از ۴۰۰ اتوبوسران و نیروی فنی و پشتیبانی به مرز چذابه اعزام و اکنون خدمات‌رسانی به زائران پیاده اربعین دراین محدوده را بر عهده دارند.

وی تصریح کرد: طبق آماری که از سوی استانداری خوزستان اعلام شده تاکنون بیش از ۱۸۰ هزارنفر از زائران پیاده از مرز چذابه جهت پیاده‌روی اربعین به سمت کربلا و نجف تردد داشته‌اند که جابه‌جایی بخش زیادی از این عزیزان توسط ناوگان اتوبوسرانی مشهد به‌صورت رایگان انجام شده است.

محمدیان‌یزدی اظهار داشت: ستاد مرکزی اربعین و استانداری خوزستان خدمات‌رسانی سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد را بسیار خوب ارزیابی کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->