رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران تداوم همکاری‌های بانک شهر و شهرداری مشهد در توسعه پروژه‌های عمرانی و حمل‌ونقل شهری یعقوبی: مشهد به‌زودی در تمام مناطق خود بوستان بانوان خواهد داشت پرستاران، فرشتگان ایثار | اکران تصاویر شهدای پرستار در مشهد شهردار مشهد مقدس: بوستان «شهربانوی بسیج» فردا (۶ آبان ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود ارتباط مستقیم با مردم، کلید تصمیم‌گیری دقیق در مدیریت شهری مشهد ارمنستان محدودیت‌های ترانزیتی با آذربایجان را لغو کرد پرستاران، جلوه‌ی عینی مهربانی و ایثار زمین های رها شده محله پورسینای مشهد و تردد دانش آموزان در اراضی خاکی | ۱۰۰  متر خاکی تا مدرسه!
سرخط خبرها

پیش‌بینی تمهیدات لازم برای برگزاری مراسم جاماندگان اربعین در مشهد

  • کد خبر: ۲۴۶۲۲۳
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۲
پیش‌بینی تمهیدات لازم برای برگزاری مراسم جاماندگان اربعین در مشهد
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته آمادگی کافی برای برگزاری مراسم جاماندگان اربعین در مشهد مقدس را نیز داریم و تمهیدات لازم اندیشیده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یعقوبی گفت: خوشبختانه به همت و تلاش شبانه‌روزی همکاران‌مان، شاهد افزایش سطح نظافت معابر منتهی به حرم مطهر امام‌علی (ع) هستیم.
وی افزود: ماموریت نیرو‌های اعزامی، نظافت روزانه ۷۵۰هزار مترمربع از خیابان‌های شهر نجف است و علاوه بر این نظافت و پاکسازی مسیر نجف به کربلا از عمود ۷۰ تا ۳۰۰ را نیز به عهده دارند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: تجهیزات لازم برای پاکبانان پیش بینی شده و ۱۵۰ سطل زباله پرتابل و ۲۲۰ باکس جمع‌آوری زباله در اختیار نیرو‌های خدمات شهری قرار دارد.

یعقوبی افزود: ۱۵۰ بنر فرهنگ‌سازی عدم پراکنش زباله در مسیر‌های پیاده‌روی توسط مدیریت شهری شهرداری مشهد نصب شده است.

وی ادامه داد: پاکبانان اعزامی با مسائل ایمنی، فرهنگی و عقیدتی آشنا هستند و کلاس‌های آموزشی لازم قبل از اعزام برای آنها برگزار شده است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته آمادگی کافی برای برگزاری مراسم جاماندگان اربعین در مشهد مقدس را نیز داریم و تمهیدات لازم اندیشیده شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->