اغفال دختر جوان توسط ۲ موادفروش شیطان‌صفت تاکید رییس سازمان محیط زیست بر نگاه کارشناسی در حفظ غار‌ها دستگیری قاتل فراری به جرم کشتن برادر قاتل الهه حسین‌نژاد به قصاص محکوم شده است نه اعدام «غفلت و بی‌توجهی»، شایع‌ترین نوع کودک‌آزاری و «انزوای اجتماعی»، مهم‌ترین نوع مشکلات ارتباطی کودکان سند مالکیت چند بنای مهم تاریخی به دستگاه‌های متولی اهدا شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) وصول جریمه ۲ میلیارد ریالی از شکارچیان غیرمجاز در تهران بازنگری در سهمیه‌های کنکور در صورت تصویب از سال آینده اعمال خواهد شد قرارداد کار معین برای ۳۲ هزار نیروی خرید خدمات آموزشی از مهر ۱۴۰۴ اجرا می‌شود جاده چالوس مسدود شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت شهریه در مدارس هیئت امنایی پذیرش شکست مهم‌ترین درسی است که دانش آموز در مدرسه باید یاد بگیرد رأی پرونده قتل مرحومه «الهه حسین‌نژاد» صادر شد وقتی مرگ پُست می‌شود | ۱۱ باند فروش مواد در شبکه‌های اجتماعی لو رفتند آمادگی ۱۱۸ بیمارستان در مناطق مرزی برای خدمت‌رسانی در اربعین توصیه رئیس اورژانس کشور برای سفر ایمن زائران اربعین ۵.۵ میلیون ایرانی دچار کم شنوایی هستند افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی انواع دارو‌های بیماران خاص در فصل تابستان در مشهد ۱۸ کشته و ۵۰ نفر مفقود در حادثه غرق شدن کشتی در شرق لیبی رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی: به اتباع غیرمجاز خدمات اربعین ارائه نمی شود کشف ۹۵ تُن مواد مخدر و انهدام ۷۰۰ باند | سرکرده باند ملقب به «دیوانه کویر» به هلاکت رسید طلای جهانی در دستان نوجوان مشهدی | گفت‌وگو با علی‌اکبر نوراللهی، افتخار زیست‌شناسی ایران چه کسانی می‌توانند بدون کنکور به دانشگاه فرهنگیان بروند؟ + جزئیات آیا خط ۲ مترو اصفهان از وسط مسجد جامع رد می‌شود؟ وضعیت بسیار نگران‌کننده تأمین آب مشهد | تنش آبی مشهد به مرز بحرانی رسید؛ فقط ۶ درصد آب در سد دوستی باقی مانده است هشدار نماینده مجلس درمورد خشک شدن رودخانه قزل‌اوزن کردستان وعده معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش درمورد سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ مهارت‌محوری دانش آموزان در دستورکار آموزش و پرورش پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۸ مرداد ۱۴۰۴) | رگبار باران در نیمه شمالی استان
سرخط خبرها

تردد بیش از ۱۰ هزار زائر اربعین به صورت هوایی

  • کد خبر: ۲۴۶۳۶۱
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۵
تردد بیش از ۱۰ هزار زائر اربعین به صورت هوایی
رئیس ستاد اربعین شرکت فرودگاه‌ها گفت: جمعه پیک بازگشت زائران خواهد بود و تا آخر هفته آینده نیز ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدحسین آجیلیان در نشست خبری با بیان اینکه امسال اولین سالی بود که در شرکت فرودگاه‌های کشور ستاد اربعین تشکیل و دستورالعملی برای آن تنظیم شد، اظهار کرد: ۳۳ فرودگاه کشور آمادگی پرواز اربعین را داشتند که از این تعداد ۲۷ فرودگاه مجوز پرواز از سازمان هواپیمایی دریافت کردند.

وی افزود: بازه زمانی ۲۴ مرداد تا ۹ شهریور برای پرواز‌های اربعین تعیین شد تا بلیت‌ها کنترل و شرایط مسافران ارزیابی شود؛ البته عملیات اعزام مسافر از ۱۶مرداد آغاز شد و تا آخر ماه صفر ادامه دارد.

رئیس ستاد اربعین شرکت فرودگاه‌ها با اشاره به اینکه اقدامات فرهنگی خوبی در فرودگاه‌های کشور در این ایام رقم خورد، تصریح کرد: کار اربعین کار مردمی بوده و کار دولتی نیست. به همین دلیل همه پای کار آمدند. از فرودگاه‌هایی که انجام عملیات دارند، بازدید و نقایص برطرف شد تا کیفیت خدمات افزایش و ایستایی مسافران کاهش یابد.

آجیلیان بیان کرد: هدف ما انجام پرواز ایمن با رعایت استاندارد‌ها است. در برخی فرودگاه‌ها تاخیراتی وجود دارد که ممکن است به دلیل شرایط جوی یا وضعیت ناوگان باشد؛ اما به طور کل گزارش‌های دریافتی از مردم نشان می‌دهد که رضایت در این بخش حاصل شده است.

وی ادامه داد: تاکنون از فرودگاه‌های اردبیل، اصفهان، بندرعباس، بوشهر، رامسر، رشت، ساری، شاهرود، شیراز، کرمان، کرمانشاه، لامرد، مشهد، مهرآباد، همدان، یزد و لارستان در ایام اربعین پرواز انجام شده است. از جمعه پیک بازگشت زائران شروع خواهد شد و تا آخر هفته آینده ادامه خواهد داشت.

رئیس ستاد اربعین شرکت فرودگاه‌ها گفت: ۱۷شرکت هواپیمایی داخلی و دو شرکت خارجی پرواز‌های اربعین را انجام داده‌اند. نجف بیشترین تعداد پرواز را به خود اختصاص داده است و بعد از آن بغداد و بصره در جایگاه‌های بعدی هستند. از ۲۴ مرداد تا روز گذشته تعداد ۷۱ پرواز به نجف، ۲۷ پرواز به بغداد و دو پرواز به بصره از ۱۷ فرودگاه کشور انجام شده است.

آجیلیان اضافه کرد: حمل‌ونقل ترکیبی نیز پیش‌بینی شده است؛ به طوری که مسافران به چهار فرودگاه غرب کشور بیایند و بعد از آن با سایر وسایل حمل‌ونقلی به عراق بروند. بیشترین میزان مسافر از فرودگاه مشهد و کمترین میزان از بوشهر بوده است. از ۲۴ مرداد تا روز گذشته ۱۶ هزار و ۷۵۲ زائر از فرودگاه‌های کشور اعزام شدند و ۱۰ هزار و ۶۸۲ زائر نیز به کشور بازگشته‌اند. رشد خدمات فرودگاه‌ها افزایش یافته و کمترین ایستایی زائران را در فرودگاه‌ها داریم.

وی خاطرنشان کرد: به مردم توصیه می‌کنیم که بلیت رفت و برگشت را از سایت‌ها تهیه کنند، زیرا فرودگاه محل تهیه بلیت نیست. همچنین اگر زائران زودتر به کشور بازگردند به زمان اوج بازگشت نمی‌خورند و راحت‌تر سفر آنها انجام خواهد شد. زائران توصیه‌های بهداشتی فرودگاه‌ها را در خصوص برخی بیماری‌ها رعایت کنند. همچنین به دستورالعمل حمل دارو و برخی مواد ممنوعه نیز توجه لازم را داشته باشند.

رئیس ستاد اربعین شرکت فرودگاه‌ها در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه سازمان بهداشت جهانی در خصوص شیوع یک بیماری شرایط اضطرار اعلام کرده چه تدابیری در فرودگاه‌های کشور در این خصوص اندیشیده شده است، عنوان کرد: به فرودگاه‌های کشور که عملیات حج و اربعین داشتند اعلام کردیم که با شبکه بهداشت و درمان هماهنگ باشند و دستورالعمل‌های لازم در این خصوص را رعایت کنند.

آجیلیان بیان کرد: در خصوص بیماری کرونا و آئدس دستورالعمل‌ها رعایت شد. در خصوص بیماری ام‌پاکس نیز به فرودگاه‌ها اعلام شده که با شبکه بهداشت و درمان هماهنگ باشند. همچنین از مسافران نیز درخواست شده که ماسک بزنند و ایستایی مسافران نیز به حداقل رسیده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->