نائب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اگر هویت شهدای گوهرشاد درست معرفی می‌شد، تاریخ فرهنگی ایران مسیر دیگری داشت ثبت نزدیک به ۹ میلیون تردد از طریق خطوط متروی مشهد در شهریور ۱۴۰۴ سازمان ملل از طالبان خواست دسترسی به اینترنت و خدمات مخابراتی را فوراً بازگرداند آمادگی پارکینگ‌های هسته مرکزی مشهد هم‌زمان با گرامیداشت نخستین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله افتتاح ایستگاه بسیج و بهره‌برداری از سکو‌های فاز اول خط ۳ مترو مشهد در سال ۱۴۰۴ هوای مشهد برای همه شهروندان ناسالم شد | مشهدی‌ها، خصوصاً کودکان در فضای بسته بمانند (۸ مهر ۱۴۰۴) ۲ فوتی در تصادف اتوبوس حامل دانشجویان در جاده سمنان + جزئیات و عکس (۸ مهرماه ۱۴۰۴) مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: معرفی آتش‌نشانان شهید به‌عنوان «شهید خدمت» را پیگیری می‌کنیم + فیلم گام شورای عالی استان‌ها برای ثبت قانونی آتش‌نشانان جان‌باخته به‌عنوان «شهید» با دستور رهبر طالبان، اینترنت فیبر نوری در کابل قطع شد پزشکیان: ملت ایران در جنگ ۱۲روزه، همدلی و اقتدار خود را ثابت کرد اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک در سال پنجم شورای ششم اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون بانوان و خانواده در سال پنجم شورای ششم بازسازی معراج شهدا مشهد، در نقطه پایانی | فعالیت فرهنگ‌سرای عروج در معراج شهدا ترمیم تروما‌های یک آتش‌نشان | گزارشی از ضرورت ارائه خدمات روان‌شناسی به کارکنان یکی از سخت‌ترین مشاغل دنیا برای تپش‌های زندگی | گزارشی به مناسبت روز جهانی سلامت قلب و راهکار‌های مراقبت از آن آتش‌نشانان نماد واقعی فداکاری، مسئولیت‌پذیری و ازخودگذشتگی‌ هستند نماینده مجلس: فعالیت هسته‌ای کشور بهتر از گذشته تداوم خواهد یافت شهردار مشهد مقدس خبر داد: رضایت ۸۵ درصدی از وضعیت امنیتی و ۶۶ درصدی از وضعیت ترافیکی در مشهد
سرخط خبرها

ماجرای بیلبورد‌های شهری مشهد با عنوان «التیام زخم‌ها» چه بود؟

  • کد خبر: ۲۴۶۳۹۲
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۶
ماجرای بیلبورد‌های شهری مشهد با عنوان «التیام زخم‌ها» چه بود؟
مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل شهرداری مشهد گفت: «التیام زخم‌ها» عنوانی است که ما برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره و ناتمام که از دوره‌های قبلی مدیریت شهری باقی مانده بود، استفاده کردیم. در این دوره مدیریت شهری، همت بر این قرار داده شد که این پروژه‌ها تکمیل شوند.

محمد شیخانی در گفتگو با شهرآرانیوز؛ در خصوص بیلبورد‌های نصب‌شده در سطح شهر با عنوان «التیام زخم‌ها» اظهار کرد: التیام زخم‌ها عنوانی است که ما برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره و ناتمام که از دوره‌های قبلی مدیریت شهری باقی مانده بود، استفاده کردیم.

وی افزود: این پروژه‌ها مانند زخم‌هایی بر پیکر شهر بودند که ناتمام‌ماندنشان، موجبات نارضایتی مردم را فراهم کرد. در این دوره مدیریت شهری، همت بر این قرار داده شد که این پروژه‌ها تکمیل شوند.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل شهرداری مشهد ادامه داد: در ۱۴ ماه گذشته، حدود ۳۵ پروژه شهری خُرد و کلان مانند استخر شهید قربانی، تقاطع چهارسطحی آزادگان، پارک‌های بانوان کوهسنگی و وکیل‌آباد و مشابه آن‌ها تکمیل شدند.

شیخانی بیان کرد: در فاز اول از عبارت «التیام زخم‌ها» استفاده کردیم که از امروز وارد فاز جدیدی شده است؛ یعنی رمزگشایی کردیم. ما اشاره به تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و احداث و کلنگ‌زنی پروژه‌های جدید مانند تعریض پل دهرود، دوربرگردان شهید میرزایی، تقاطع شهید فهمیده، اتصال بولوار امام‌خمینی(ره) به نماز و احداث ایستگاه‌های آتش‌نشانی داشتیم.

وی عنوان کرد: شهردار بار‌ها اعلام کردند ۱۵ کلان‌پروژه محوری در این دوره با هم‌فکری و سیاست‌گذاری اعضای شورا مدنظر قرار گرفته است که در همین دوره به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل شهرداری مشهد اضافه کرد: دهکده ورزشی الهیه، پردیس مینیاتوری، بوستان مادر-کودک، تقاطع شهید فهمیده، دوربرگردان ابوطالب(ع) و ایستگاه و ساختمان مرکزی آتش‌نشانی را در برنامه داریم. پروژه‌های زودبازه نیز در حال تکمیل هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->