پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳ آغاز اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق در خراسان رضوی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت بیت‌کوین در اوج ۶ هفته اخیر (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توزیع ۳ هزار و ۶۲۳ تن فراورده‌های دامی تنظیم بازار در خراسان رضوی تأثیر اجرای قانون «تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» بر خراسان رضوی | سایه‌روشن یک قانون تازه‌نفس قیمت جهانی طلا امروز (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش نرخ پیاز و سیب‌زمینی
سرخط خبرها

مدیرعامل شرکت برق خراسان: سیاست‌گذاری اعمال محدودیت در توزیع برق بر عهده استان‌ها نیست

  • کد خبر: ۲۴۶۵۶۲
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۰
مدیرعامل شرکت برق خراسان: سیاست‌گذاری اعمال محدودیت در توزیع برق بر عهده استان‌ها نیست
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خراسان گفت: نباید این فشار و هجمه روی صنعت برق باشد که برق محلی یا صنایع را محدود کردند. سیاست‌گذاری در این حوزه، در سطح استان‌ها انجام نمی‌شود.
مسعود سلطانی
خبرنگار مسعود سلطانی

به گزارش شهرآرانیوز، حسین محمودی در نشست با اصحاب رسانه گفت: شرایطی که در آن هستیم، اوج بار تابستان است. همگی با مسائلی که در حوزه تأمین برق پیش می‌آید، آشنا هستند. سال به سال مصرف برق در کشور رو به افزایش است. امسال در بعضی اوقات رشد بیش از ۹ درصد مصرف برق نسبت به سال گذشته را هم داشتیم.

وی افزود: پاسخ به این رشد مصرف از طریق رشد تولید و انتقال و توزیع باید داده شود. این در حالی است که یک ناترازی از سال‌های قبل داشته‌ایم. در ابتدای دولت شهید جمهور صحبت از ناترازی ۱۴ هزار تا ۱۱ هزار مگاوات داشتیم. بحث درباره اینکه ناترازی چرا اتفاق افتاده جایش اینجا نیست، اما خلاصه ماجرا این است که سرمایه‌گذاری در حوزه برق از رشد مصرف عقب مانده است. به دولت خاصی هم ربطی ندارد و طی سال‌ها رخ داده است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خراسان تصریح کرد: شاهد این مدعا این است که در رنکینگ تولید برق در دنیا، در رده چهاردهم بودیم و به دوازدهم رسیدیم. این نشان می‌دهد سرمایه‌گذاری در حوزه تولید انجام شده، اما رشد مصرف بیشتر بوده است.

محمودی افزود: رشد مصرف ناشی از رشد صنایع بوده و بخشی هم به خاطر تغییر سبک زندگی است. اکنون ساختمان‌هایی ساخته می‌شود که کولر آبی در آن پیش‌بینی نشده و فقط کولر گازی دارد. در حالی که در خیلی از اقلیم‌های ایران، کولر آبی پاسخ‌گوی نیاز سرمایشی است.

وی ادامه داد: دو مسیر بیشتر وجود ندارد؛ راه اول، رفع ناترازی است که در کوتاه‌مدت امکان ندارد و راه دوم این است که الگوی مصرف را اصلاح کنیم.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خراسان گفت: همیشه از اصلاح الگوی مصرف خانگی صحبت می‌کنیم و باید انجام شود، اما مصرف انرژی نسبت به میانگین دنیا، شدت بیشتری دارد؛ یعنی به ازای هر مگاوات‌ساعت برق در دنیا، سیمان یا آهن بیشتری تولید می‌شود. یعنی لازم است یک بازنگری در تکنولوژی صنایع انجام شود.

محمودی تصریح کرد: در سه سال دولت سیزدهم، با سرمایه گذاری در بخش تولید اتفاقات خوبی رقم خورده است. اما در سه سال گذشته هر چقدر به ظرفیت تولید اضافه شد، همان‌قدر رشد مصرف داشتیم و از این رو می‌توان گفت ناترازی همچنان پابرجاست.

قطع برق به زیان ماست

وی ادامه داد: نکته مهم این است که سیاست‌گذاری در حوزه ایجاد محدودیت در توزیع برق برعهده ما نیست. وقتی برق یک منطقه یا یک محل یا صنعت قطع می‌شود، ما هم ناراحت می‌شویم. ما وظیفه‌مان تولید برق است، ما باید با منابع حاصل از فروش انرژی هزینه‌های جاری و سرمایه‌ای خود را تأمین کنیم. پس قطع برق از نظر مالی به زیان ما نیز هست.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خراسان ادامه داد: این فشار و‌ هجمه روی صنعت برق نباید باشد که برق محلی یا صنایع را محدود کردند.

محمودی ادامه داد: برقی که به صنایع می‌فروشیم گران‌تر هم هست، پس فروش برق به صنایع به سودماست. گاهی در رسانه‌ها این سؤال مطرح می‌شود که خراسان‌رضوی با نیروگاه‌های جدیدش چرا دچار محدودیت است؟ برق در زمان تولید مصرف می‌شود، چون شبکه برق یکپارچه است. جهت انرژی نیز تابع مصرف است یعنی ممکن است در نیروگاه توس برق تولید شود و در بندرعباس مصرف شود، چون شبکه برق مرز استانی ندارد و در همان لحظه‌ تولید مصرف می‌شود.

وی تصریح کرد: لذا اگر مشترکان صنعتی، کشاورزی یا خانگی با ما همکاری نکنند، در کل شبکه برق کشور ممکن است مشکل به وجود بیاید. با این حال به دنبال این هستیم که در خراسان رضوی، شمالی و جنوبی بیشترین تلاش را برای حمایت از صنایع انجام دهیم. ممکن است که صنایع از ما راضی نباشند، اما ما تمام تلاشمان را انجام دادیم. با این حال صنایع و کشاورزان با درک شرایط با ما همکاری کردند و از آن‌ها تشکر می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->