درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) صوت | آهنگ جدید علیرضا قربانی با نام «گیسوی باران» + لینک دانلود رسانه‌ها چگونه بر تصمیمات و ادراکات ما اثرگذارند؟ | بررسی اثر رسانه‌ها بر شناخت و روان انسان اکران «هلو کیتی» کمپانی وارنر برادرز در تابستان ۲۰۲۸ «قیصر امین‌پور» مرتبه‌ وجودی متفاوتی داشت گای ریچی و جیسون ششمین فیلم اکشن را با هم می‌سازند نسیم ادبی «اتاق فرار» را روی صحنه تئاتر می‌برد زمان انتشار فصل پنجم سریال پسران مشخص شد «کج‌پیله» پیشتاز سینمای ایران صوت | آهنگ جدید محمد معتمدی با نام «عاشقم» + لینک دانلود دیوید تنانت در سریال «دختران گیلبرت» بازی می‌کند؟ توقیف فیلم‌های «پژمان جمشیدی» تکذیب شد زمان اکران «ماجراجویی‌های کلیف بوث» دیوید فینچر اعلام شد
سرخط خبرها

سهمیه ۹۰۰۰ نفری خراسان رضوی در حج امسال/ اعزام حجاج از هفته اول تیرماه

  • کد خبر: ۲۴۶۸۷
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۸
سهمیه ۹۰۰۰ نفری خراسان رضوی در حج امسال/ اعزام حجاج از هفته اول تیرماه
اولین پرواز‌های حج امسال از هفته اول تیرماه انجام خواهد شد.

جانقربان- مدیر روابط‌عمومی سازمان حج و زیارت خراسان‌رضوی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، با تأکید بر دغدغه مردم در برگزاری حج امسال، افزود: برگزاری حج در سیاست‌های کلی تعریف می‌شود، ولی برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات بنابر اعلام رئیس سازمان حج و زیارت فعلا بر این اساس است که حج امسال برگزار می‌شود.

 

عباس خداشناس افزود: اگر به هر دلیلی از سمت دولت عربستان اعلام شود که حج برگزار نشود، ما نیز سیاست‌هایی را در این زمینه اجرا خواهیم کرد. همچنین در صورت کاهش سهمیه‌ها، بر مبنای برنامه‌ریزی‌ها، افرادی که اعزامشان ریسک دارد و دچار بیماری‌های زمینه‌ای و مشکلات سنی هستند، امسال به این سفر معنوی فرستاده نمی‌شوند و اعزامشان به سال بعد موکول می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه خراسان‌رضوی بیش از ۹۰۰۰ نفر در حج امسال سهمیه دارد، گفت: بر اساس تفاهمی که با عربستان امضا شده است، امسال ۸۷ هزار و ۵۵۰ نفر از جمله زائر و کارگزار از جمهوری اسلامی ایران به سفر حج اعزام می‌شوند که ۹۰۰۰ نفر از این سهمیه مربوط به خراسان‌رضوی است.

 

خداشناس افزود: همچنین در راستای کاهش مراجعه حضوری، از اسفندماه سال گذشته تمام اقدامات مربوط به ثبت‌نام کاروان‌ها به‌صورت الکترونیکی در سامانه‌های مربوط انجام شد.

 

وی خاطرنشان کرد: بنابه گفته رئیس سازمان حج و زیارت، درصورت برگزارنشدن حج امسال، به‌طور قطع اولویت اعزام در سال بعد با زائرانی است که اکنون ثبت‌نام کرده‌اند و فرایند ثبت‌نامشان تکمیل شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->