برگزاری نخستین همایش ملی «یاوران وقف» در مشهد

  • کد خبر: ۴۴۱۶۹۳
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۳
برگزاری نخستین همایش ملی «یاوران وقف» در مشهد
« شهرآرانیوز- دین و فرهنگ رضوی»؛ معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی از برگزاری نخستین همایش ملی «یاوران وقف» در مشهد خبر داد.

حجت‌الاسلام جمال ایزدی در گفتگو با شهرآرانیوز، اظهار کرد: همایش «یاوران وقف» هر سال در سطوح شهرستانی، استانی و ملی برگزار می‌شود و در سال‌های اخیر نیز همزمان با پایان هفته وقف، این همایش با هدف تجلیل و تکریم از اصحاب وقف برگزار شده است.

وی افزود: امسال برای نخستین بار همایش «یاوران وقف» در سطح ملی به میزبانی مشهد برگزار می‌شود و نمایندگان تمامی استان‌های کشور، مدیران اوقاف استان‌ها، خیرین و واقفان برگزیده استان‌ها و مسئولان ستاد سازمان اوقاف در این رویداد حضور خواهند داشت.

نمایشگاه معرفی ظرفیت‌ها و مأموریت‌های وقف

معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با اشاره به برپایی نمایشگاه در حاشیه این همایش گفت: هر سال نمایشگاه‌هایی با موضوع وقف برگزار می‌شود، اما امسال با توجه به ملی بودن همایش «یاوران وقف»، تلاش شده است نمایشگاه با گستره و محتوای بیشتری برپا شود.

ایزدی ادامه داد: این نمایشگاه با هدف معرفی نهاد وقف و مأموریت‌های آن در عرصه‌های مختلف برپا شده است و مخاطبان می‌توانند با فعالیت‌ها و دستاورد‌های اوقاف در حوزه‌های مختلف از نزدیک آشنا شوند.

وی بیان کرد: حوزه‌های اوقافی، حقوقی و ثبتی، بهره‌وری اقتصادی، حراست، مدیریت منابع و پشتیبانی، تحقیق و حسابرسی و همچنین حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی، قرآنی و امور خیریه از جمله بخش‌هایی هستند که در این نمایشگاه معرفی می‌شوند.

معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی افزود: عناوین اصلی هر یک از حوزه‌ها در سردر غرفه‌ها درج شده و در داخل غرفه‌ها نیز درباره این عناوین، فعالیت‌ها و دستاورد‌های مربوطه برای بازدیدکنندگان روایتگری و توضیح ارائه می‌شود.

فرصتی برای آشنایی مستقیم مردم با عملکرد اوقاف

ایزدی با دعوت از مردم برای بازدید از این نمایشگاه گفت: اگر مخاطبان حتی حدود نیم ساعت برای بازدید از نمایشگاه وقت بگذارند، می‌توانند به صورت مستقیم با بخشی از فعالیت‌ها و مأموریت‌های نهاد وقف آشنا شوند؛ موضوعی که ممکن است از طریق مطالعه اخبار و کتاب‌های متعدد به این سادگی و سرعت منتقل نشود.

وی همچنین از ایجاد «سالن گفت‌و‌گو و گفتمان وقف» در این نمایشگاه خبر داد و اظهار کرد: در این سالن، مأموریت‌های کلی سازمان اوقاف و امور خیریه در دو بخش وقف و حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی، قرآنی و امور بقاع متبرکه معرفی شده است.

معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی ادامه داد: در سالن گفتمان وقف، فضایی برای گفت‌و‌گو، پرسش و پاسخ و طرح موضوعات مرتبط با وقف ایجاد شده است تا مخاطبان بتوانند پرسش‌ها و دغدغه‌های خود را مطرح کنند و درباره مسائل مختلف این حوزه به گفت‌و‌گو بپردازند.

ایزدی تأکید کرد: شکل‌گیری این گفت‌و‌گو‌ها می‌تواند در تبیین جایگاه وقف، معرفی مأموریت‌های سازمان اوقاف و افزایش آگاهی عمومی نسبت به ظرفیت‌های این نهاد مؤثر باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.