به گزارش شهرآرانیوز، رضا عباسی افزود: شب گذشته نشست هماهنگی در خصوص چگونگی انجام اقدامات پیشگیرانه و مقابله در برابر حشره سنک با حضور نمایندگان تمامی دستگاههای مرتبط در محل استانداری برگزار و تصمیمات مقتضی برای مدیریت این موضوع اتخاذ شد.
وی ادامه داد: با توجه به بارشهای مناسب سال جاری در طبیعت شرایط تکثیر حشره سنک با جمعیت زیاد فراهم شده است.
سرپرست ادارهکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: این حشره در شهرستان سرخس به تعداد انبوه مشاهده شده که جلسات متعدد شورای مدیریت بحران شهرستان تشکیل و تصمیمات لازم اتخاذ شده است.
عباسی افزود:سنک با توجه به جمعیت زیاد مهاجرت میکند و وجود نور شهرها باعث جلب این حشره به سمت شهرها میشود در حالی که زندگی این حشره وابسته به انسان نیست و نیش نمیزند و یا به انسان بیماری منتقل نمیکند و کاملا بیخطر است.
بر اساس این گزارش مقرر شد دستگاههای مرتبط شامل ادارات کل محیط زیست، منابع طبیعی و جهاد کشاورزی ضمن رصد موضوع و شناسایی کانونهای احتمالی این حشره، سمپاشی را در دستور کار خود قرار دهند تا از تکثیر و هجوم بیشتر آن در شهرها جلوگیری شود.
همچنین مقرر شد شهرداری مشهد با مشارکت دستگاههای ذیربط اقدامات پیشگیرانه و مقابلهای از جمله استفاده از تلههای نوری و چسبهای زرد رنگ در سطح معابر شهری و به ویژه اطراف حرم مطهر رضوی را در دستور کار قرار دهد.
برای نخستین بار حشره «سنک» نزدیک به سه هفته قبل در شهر سرخس در مرز ترکمنستان مشاهده شد.