آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت تولید شیر خشک در کشور وضعیت و کم و کیف خدمات سراهای سالمندان در مشهد | تن لرزان سالمندان برای شهریه گران! بهترین رژیم غذایی برای داشتن پیری سالم مرگ غم انگیز ۲ نوجوان ۱۱ و ۱۲ ساله در استخر ذخیره آب در گلبهار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | جوی نسبتا پایدار طی امروز و فردا مشهدالرضا (ع) میزبان جشنواره علمی مدارس انرژی اتمی کشور | ورود بدون آزمون به دانشگاه، پاداش آثار برگزیده کشف بیش از ۱۶ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری سارق تبر به دست در پارک ملت مشهد سالانه یک میلیون نفر در کشور از رادیو دارو‌ها استفاده می‌کنند چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟
سرخط خبرها

کانون فعالیت حشره «سنک» مشخص شد

  • کد خبر: ۲۴۷۱۴۱
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۲
کانون فعالیت حشره «سنک» مشخص شد
سرپرست اداره‌کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: طبق بررسی‌های انجام گرفته کانون فعالیت حشره "سنک" در کشور ترکمنستان بوده و در حال حاضر این حشره در شهرستان‌های سرخس، تربت‌جام، گلبهار، نیشابور، کلات، فریمان و مشهد مشاهده شده است.

 به گزارش شهرآرانیوز، رضا عباسی افزود: شب گذشته نشست هماهنگی در خصوص چگونگی انجام اقدامات پیشگیرانه و مقابله در برابر حشره سنک با حضور نمایندگان تمامی دستگاه‌های مرتبط در محل استانداری برگزار و تصمیمات مقتضی برای مدیریت این موضوع اتخاذ شد.

وی ادامه داد: با توجه به بارش‌های مناسب سال جاری در طبیعت شرایط تکثیر حشره سنک با جمعیت زیاد فراهم شده است.

سرپرست اداره‌کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: این حشره در شهرستان سرخس به تعداد انبوه مشاهده شده که جلسات متعدد شورای مدیریت بحران شهرستان تشکیل و تصمیمات لازم اتخاذ شده است.

عباسی افزود:سنک با توجه به جمعیت زیاد مهاجرت می‌کند و وجود نور شهر‌ها باعث جلب این حشره به سمت شهر‌ها می‌شود در حالی که زندگی این حشره وابسته به انسان نیست و نیش نمی‌زند و یا به انسان بیماری منتقل نمی‌کند و کاملا بی‌خطر است.

بر اساس این گزارش مقرر شد دستگاه‌های مرتبط شامل ادارات کل محیط زیست، منابع طبیعی و جهاد کشاورزی ضمن رصد موضوع و شناسایی کانون‌های احتمالی این حشره، سم‌پاشی را در دستور کار خود قرار دهند تا از تکثیر و هجوم بیشتر آن در شهر‌ها جلوگیری شود.

همچنین مقرر شد شهرداری مشهد با مشارکت دستگاه‌های ذیربط اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای از جمله استفاده از تله‌های نوری و چسب‌های زرد رنگ در سطح معابر شهری و به ویژه اطراف حرم مطهر رضوی را در دستور کار قرار دهد.

برای نخستین بار حشره «سنک» نزدیک به سه هفته قبل در شهر سرخس در مرز ترکمنستان مشاهده شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->