همتی: دولت چهاردهم مصمم به حذف رانت و کاهش کسری بودجه است توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد
سرخط خبرها

آغاز پرداخت تسهیلات حمایتی کرونا از هفته سوم اردیبهشت/ به ازای هر کارگر ۱۶ میلیون تومان

  • کد خبر: ۲۴۷۲۴
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۲
آغاز پرداخت تسهیلات حمایتی کرونا از هفته سوم اردیبهشت/ به ازای هر کارگر ۱۶ میلیون تومان
معاون اشتغال وزیر کار از آغاز پرداخت تسهیلات حمایتی به کسب و کار‌ها و بنگاه‌های آسیب‌دیده کرونا از هفته سوم اردیبهشت خبر داد و گفت: کارفرمایان متقاضی تسهیلات باید درخواست خود را در سامانه کارا ثبت کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، عیسی منصوری در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری اظهار کرد: با توجه به آنکه سیستم هم اکنون درگیر بحث وام‌های یک میلیون تومانی است، در تراکنش‌ها و دریافت و پرداخت‌های سیتسم بانکی با وقفه کوتاهی روبه‌رو خواهیم شد، از این رو از هفته سوم اردیبهشت ماه این تسهیلات پرداخت خواهد شد.
وی ادامه داد: تسهیلات پرداختی با نرخ سود ۱۲ درصد خواهد بود و ۱۱ رسته کسب و کار و صنوف خدماتی از جمله صنعت پوشاک، مبلمان و کیف و کفش را شامل می‌شود. این تسهیلات برای بنگاه‌های یک نفره ۱۲ میلیون تومان است که شامل ۵۰ درصد هزینه دستمزد و ۵۰ درصد هزینه سرمایه در گردش بنگاه است و برای بنگاه‌هایی که با الزام دولت تعطیل شده‌اند به ازای هر کارگر ۱۶ میلیون تومان است تا نیرو‌های خود را حفظ کنند.
منصوری افزود: همچنین وام‌های زیر ۱۲ میلیون تومان با سفته، وام ۱۲میلیون تا ۴۸ میلیون تومان با سفته و ضامن، وام ۵۰ تا ۱۲۰ میلیون تومانی دو ضامن، وام تا ۱۸۰ میلیون تومان ۳ ضامن و بالاتر از این رقم مطابق روال عادی بانک‌ها طی می‌شود.
وی گفت: بر اساس داده‌های دقیقی که به دست آمده یک میلیون و اندی بنگاه در کشور مشمول دریافت این این تسهیلات می‌شوند و اطلاع داریم که چه کارفرمایی با چه کد ملی و آدرسی انتخاب شده‌اند.
معاون اشتغال وزیر کار به جزییات فرایند پرداخت وام اشاره کرد و گفت: بانک‌های عامل مشخص شده‌اند که بخش قابل توجهی از بانک‌های کشور را شامل می‌شوند. کارفرمایانی که تمایل داشته باشند از این تسهیلات استفاده کنند باید در سامانه کارا ثبت نام کنند. ما در سامانه کارا در کنار دو بخش اشتغال روستایی و اشتغال فراگیر، بخش جدیدی به نام تسهیلات دوره کرونا تعریف کرده ایم که در فاز اول بر اساس داده‌هایی که در اختیار داریم به این نوع از کارفرمایان پیامک می‌دهیم و در صورت تأیید، متقاضیان و کارفرمایان مراحل ثبت نام خود را در سامانه کارا طی می‌کنند و چنانچه مشکلی نباشد، اطلاعات به بانک عامل ارسال و پرداخت صورت می‌گیرد.
منصوری با بیان اینکه افرادی که پیامک دریافت کنمد به سیستم بانکی معرفی خواهند شد، تاکید کرد: از هفته سوم اردیبهشت همه کارفرمایانی که از ویروس کرونا آسیب دیده‌اند و کسب و کارشان تعطیل شده یا کاهش فعالیت داشته‌اند می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار درباره تکلیف متقاضیانی که پیامک را دریافت نکرده‌اند هم گفت: برای آن‌ها امکان مراوده متقابل فراهم شده تا اعلام کنند که با وجود مشمول بودن، پیامکی به دستشان نرسیده است که در فاز بعد سامانه مجدد باز می‌شود تا ثبت‌نام کنند.
وی درباره نحوه بازپرداخت تسهیلات توضیح داد: تا مهر ماه دوره تنفس اعلام شده و پس از آن به مدت ۲۴ ماه فرصت بازپرداخت تسهیلات داده می‌شود. البته تلاش شده زمان طولانی تری برای حفظ نیروی کار درنظر گرفته شود تا کارفرما بتواند تا پایان سال بیمه نیروی کار را پرداخت کند.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار در بخش دیگری از اظهارات خود، هدف دولت در اعطای تسهیلات به بنگاه‌های آسیب دیده از کرونا را حفظ بنگاه‌ها و نیرو‌های شاغل در آن‌ها عنوان کرد و گفت: در بسیاری از کشور‌ها که به نوعی از کرونا آسیب دیده اند برنامه‌های حمایتی با هدف حفظ بنگاه بوده است منتها در این برنامه، تعداد شاغلان را مبنا قرار دادیم و شرط حفظ کارگران را مطرح کرده‌ایم به این دلیل که آمار دقیقی از گردش مالی بنگاه‌ها نداریم.
منصوری درعین حال از تمهیدات پیش‌بینی شده برای حمایت از معیشت دستفروشان، کارگران ساختمانی، مهدکودک‌ها و مراکز آموزشی خبر داد و گفت: برای این گروه تمهیداتی در نظر گرفته شده که جزییات آن به محض نهایی شدن اعلام می‌شود، ولی در صورتی که فرد فعالیتی که به آن اشتغال دارد ثبت کرده باشد مورد شناسایی و حمایت واقع می‌شود و چنانچه عنوان شغلی در جایی ثبت نشده باشد دولت نمی‌تواند به آن‌ها بپردازد.
معاون اشتغال وزیر کار در خصوص حمایت از دارندگان چک‌های برگشتی نیز گفت: برای این دسته افراد، امهال سه ماه در فاز اول اعلام شده و بانک مرکزی به همه بانک‌ها ابلاغ کرده است. در مورد این تسهیلات ستاد مقابله با کرونا به بانک مرکزی تکلیف کرده که چک برگشتی و بدهی مالیاتی را برای این دوره مشخص کنار بگذاریم.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->