نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی حجابی و بی‌بند و باری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۲ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما تا پایان هفته جاری جزئیات طرح بیمه زنان خانه‌دار و دختران اعلام شد فرودگاه مشهد، میزبان ۱۱۰ بانوی نخبه در پروازی با کادر و خلبان زن | پرواز «ایران بانو» به مشهد آمد (۲ دی ۱۴۰۳) + عکس و فیلم تعویق اعلام نتایج اعتراضات آزمون کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش وعده ساخت ۵هزار مدرسه از محل مولدسازی در خراسان رضوی خانواده فاطمی، مقدمه جامعه‌سازی
سرخط خبرها

شرایط اهدای پلاسما برای نجات بیماران کرونایی چیست؟

  • کد خبر: ۲۴۷۵۳
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۶
شرایط اهدای پلاسما برای نجات بیماران کرونایی چیست؟
سوپروایزر آموزشی بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به اینکه با اهدای پلاسما به مبتلایان کرونا احتمال بهبود مبتلایان بیشتر می‌شود تاکید کرد: باید سطح آنتی بادی در بدن بهبود یافتگان به حد قابل قبولی برسد تا بتوان از پلاسمای جداسازی شده آنان برای درمان مبتلایان استفاده کرد.

به گزارش شهرآرا نیوز ، شمسی نصیری درباره اینکه چه کسانی می توانند پلاسمای خون خود را به مبتلایان به کووید ۱۹ اهدا کنند اظهار داشت: اهدای پلاسمای خون از افرادی دریافت می شود که از زمان بهبودی آنها به کرونا حداقل  ۲۵ تا ۳۰ روز گذشته باشد.

وی با اشاره به این که با اهدای پلاسما به مبتلایان کووید ۱۹ در بیمارستان مسیح دانشوری احتمال بهبود مبتلایان بیشتر می‌شود افزود: رسیدن ایمنی بدن به حد قابل قبول، فاکتور مهمی برای اهدای پلاسما است، زنان باردار و یا بانوانی که یک یا دوبار بارداری را تجربه کرده اند و یا افرادی که سقط جنین داشته اند، کاندید مناسبی برای اهدا پلاسما نیستند.

نصیری با بیان اینکه رضایت کامل اهدا کننده و دریافت کننده شرط اصلی درمان و اهدای پلاسما است، خاطرنشان کرد: این اقدام درمانی کاملا داوطلبانه انجام می شود.

وی با بیان اینکه تمامی هماهنگی اجرای این طرح توسط واحد اهدای پلاسما بیمارستان مسیح دانشوری انجام می شود، گفت: پس از نوبت دهی به اهدا کنندگان و انجام آزمایشات لازم، در صورت دارا بودن شرایط و سلامت کامل فرد پلاسما جداسازی می شود.

سوپروایزر آموزشی بیمارستان مسیح دانشوری حداکثر زمان اهدای پلاسما را بین ۴۰ تا ۴۵ دقیقه عنوان کرد و گفت: کم خونی و  ضعف بدنی موضوعی کاملا بی ارتباط با اهدا پلاسما است، دستگاه جداسازی پلاسما از خون مجهز به دو خط مجزا است به این صورت که از یک جهت خون از بدن فرد خارج می شود و از طرف دیگر پلاسمای خون جدا سازی می شود و مجددا خون به بدن اهدا کننده بر می گردد.

وی تاکیدکرد: در واقع به هیچ عنوان حجم قابل توجهی از خون در زمان اهدا پلاسما از بدن خارج نمی شود، بلکه صرفا پلاسمای خون جداسازی می شود و تمام پروسه اهدا تحت نظر پرشک متخصص انجام خواهد شد.

نصیری با بیان این که اهدا پلاسما صرفا از طریق بیمارستان های مسیح دانشوری و بقیه الله انجام می شود، گفت: بهبودیافتگان به سایر مراکز و سازمان انتقال خون برای اهدا پلاسما مراجعه نکنند، داوطلبان می توانند برای هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر همه روزه با واحد اهدا پلاسما بیمارستان مسیح دانشوری با شماره های  ۲۷۱۲۲۶۳۹ ، ۲۷۱۲۲۲۵۴ و ۰۹۳۷۶۴۹۱۱۰۱ به صورت شبانه روزی تماس گیرند.

وی در پایان با بیان اینکه تیم درمان حدود دوماه است که شبانه روز در حال تلاش هستند تا سلامت جامعه تامین شود خطاب به مردم اظهار داشت: بیماری کرونا بیماری نیست که صرفا یک نفر یا یک ارگان برای کنترل و مهار آن فعالیت کند بلکه لازمه مهار آن همکاری تمامی اجزای جامعه  و کشور برای ایجاد بسیج کنترل عمومی است.

منبع: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->