شلیک دلخراش مرد فراری به همسرش استطاعت ٩٨درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد کشف جسد دانشجوی دندان‌پزشکی بعد از یک هفته| دو مظنون بازداشت شدند یک کشته و ۶ مجروح بر اثر طوفان زاهدان(۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد دستگیری زورگیران دهه هشتادی قمه کش (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۷۳ قطعه سکه تاریخی دوره اشکانیان از مسافر قطار (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد میانگین سن مادران و پدران ایرانی در تولد اولین فرزند چقدر است؟ سردار رادان: اصراری به انتقال خودرو‌های توقیفی با جرثقیل نداریم سارق ۴۶ کامپیوتر خودرو در مشهد به دام افتاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازنشستگان تامین اجتماعی همچنان منتظر تعیین تکلیف افزایش حقوق خود هستند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب ۱۱ واحد صنفی به‌دلیل فروش مواد مخدر و قرص‌های غیرمجاز در مشهد  آدمکشی جوان ۱۸ ساله به خاطر غرور جوانی در مشهد + عکس آنچه اخلاق عمومی را کارآمدتر می‌کند نگهداری درست پیاز و جلوگیری از جوانه زدن آن + روش‌هایی کاربردی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز اینترنت در روز‌های کنکور قطع نمی‌شود تاثیر شبکه‌های اجتماعی مجازی بر گرایش نوجوانان به مصرف دخانیات چقدر است؟ قطع انتقال محلی مالاریا در کشور تا سال ۱۴۰۴ | افزایش مالاریا در خراسان رضوی طی ۲ سال گذشته
سرخط خبرها

شرایط اهدای پلاسما برای نجات بیماران کرونایی چیست؟

  • کد خبر: ۲۴۷۵۳
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۶
شرایط اهدای پلاسما برای نجات بیماران کرونایی چیست؟
سوپروایزر آموزشی بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به اینکه با اهدای پلاسما به مبتلایان کرونا احتمال بهبود مبتلایان بیشتر می‌شود تاکید کرد: باید سطح آنتی بادی در بدن بهبود یافتگان به حد قابل قبولی برسد تا بتوان از پلاسمای جداسازی شده آنان برای درمان مبتلایان استفاده کرد.

به گزارش شهرآرا نیوز ، شمسی نصیری درباره اینکه چه کسانی می توانند پلاسمای خون خود را به مبتلایان به کووید ۱۹ اهدا کنند اظهار داشت: اهدای پلاسمای خون از افرادی دریافت می شود که از زمان بهبودی آنها به کرونا حداقل  ۲۵ تا ۳۰ روز گذشته باشد.

وی با اشاره به این که با اهدای پلاسما به مبتلایان کووید ۱۹ در بیمارستان مسیح دانشوری احتمال بهبود مبتلایان بیشتر می‌شود افزود: رسیدن ایمنی بدن به حد قابل قبول، فاکتور مهمی برای اهدای پلاسما است، زنان باردار و یا بانوانی که یک یا دوبار بارداری را تجربه کرده اند و یا افرادی که سقط جنین داشته اند، کاندید مناسبی برای اهدا پلاسما نیستند.

نصیری با بیان اینکه رضایت کامل اهدا کننده و دریافت کننده شرط اصلی درمان و اهدای پلاسما است، خاطرنشان کرد: این اقدام درمانی کاملا داوطلبانه انجام می شود.

وی با بیان اینکه تمامی هماهنگی اجرای این طرح توسط واحد اهدای پلاسما بیمارستان مسیح دانشوری انجام می شود، گفت: پس از نوبت دهی به اهدا کنندگان و انجام آزمایشات لازم، در صورت دارا بودن شرایط و سلامت کامل فرد پلاسما جداسازی می شود.

سوپروایزر آموزشی بیمارستان مسیح دانشوری حداکثر زمان اهدای پلاسما را بین ۴۰ تا ۴۵ دقیقه عنوان کرد و گفت: کم خونی و  ضعف بدنی موضوعی کاملا بی ارتباط با اهدا پلاسما است، دستگاه جداسازی پلاسما از خون مجهز به دو خط مجزا است به این صورت که از یک جهت خون از بدن فرد خارج می شود و از طرف دیگر پلاسمای خون جدا سازی می شود و مجددا خون به بدن اهدا کننده بر می گردد.

وی تاکیدکرد: در واقع به هیچ عنوان حجم قابل توجهی از خون در زمان اهدا پلاسما از بدن خارج نمی شود، بلکه صرفا پلاسمای خون جداسازی می شود و تمام پروسه اهدا تحت نظر پرشک متخصص انجام خواهد شد.

نصیری با بیان این که اهدا پلاسما صرفا از طریق بیمارستان های مسیح دانشوری و بقیه الله انجام می شود، گفت: بهبودیافتگان به سایر مراکز و سازمان انتقال خون برای اهدا پلاسما مراجعه نکنند، داوطلبان می توانند برای هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر همه روزه با واحد اهدا پلاسما بیمارستان مسیح دانشوری با شماره های  ۲۷۱۲۲۶۳۹ ، ۲۷۱۲۲۲۵۴ و ۰۹۳۷۶۴۹۱۱۰۱ به صورت شبانه روزی تماس گیرند.

وی در پایان با بیان اینکه تیم درمان حدود دوماه است که شبانه روز در حال تلاش هستند تا سلامت جامعه تامین شود خطاب به مردم اظهار داشت: بیماری کرونا بیماری نیست که صرفا یک نفر یا یک ارگان برای کنترل و مهار آن فعالیت کند بلکه لازمه مهار آن همکاری تمامی اجزای جامعه  و کشور برای ایجاد بسیج کنترل عمومی است.

منبع: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->