توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ادامه مذاکرات حمله ارتش یمن به ناو هواپیمابر آمریکایی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر کشور: شعله‌های آتش در اکثر نقاط تحت تاثیر حریق بندر شهید رجایی خاموش شده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پزشکیان: ایران و آذربایجان مانند یک خانواده هستند پزشکیان به آرامگاه حیدر علی‌اف ادای احترام کرد احتمال حمله نظامی هند به پاکستان قوت گرفت شهادت ۶۰ نفر در حمله آمریکا به صعده یمن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ بازهم بر پیوستن کانادا به آمریکا در پیام انتخاباتی تاکید کرد وزیر کشور: قصور در انفجار بندر شهید رجایی محرز شد | برخی مقصران احضار شدند پزشکیان در دیدار با الهام علی اف: اجازه نخواهیم داد عده‌ای ارتباطات ما را بر هم بزنند خط‌ونشان‌های تازه پاکستان: موشک‌های هسته‌ای ما هند را نشانه گرفته‌اند کشف ردپای فرعون در اردن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور ویژه اژه‌ای به دادستان کل کشور برای شناسایی و برخورد قانونی با مقصران احتمالی حادثه بندر شهید رجایی آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جوزف عون: تصمیم انحصار سلاح در دست دولت لبنان گرفته شده است جزئیات سفر یک‌روزه پزشکیان به جمهوری آذربایجان تخریب مقبره حافظ اسد، پدر بشار اسد، توسط افراد ناشناس + ویدئو سفر رئیس جمهور به کشور آذربایجان، فرصتی برای کلید زدن کریدور شمال-جنوب پزشکیان در باکو: قره‌باغ قسمت جدانشدنی از خاک آذربایجان است تدوین قانون ویژه معادن زغال سنگ در دستورکار مجلس | هوش مصنوعی به کمک تنقیح قوانین می‌آید نتانیاهو: صلح و ثبات جهان عرب در گرو به‌رسمیت‌شناختن ماست! احراز قصور در حادثه انفجار بندر شهید رجایی ۶ کشته بر اثر انفجار در پاکستان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرچم ایران در سفارتخانه‌های کشورمان در اروپا به حالت نیمه‌برافراشته درآمد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان + ویدئو (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا!
سرخط خبرها

طرح تغییر در روند عضویت اعضای هیئت رئیسه در کمیسیون‌های مجلس بررسی خواهد شد

  • کد خبر: ۲۴۷۸۳۵
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۵
طرح تغییر در روند عضویت اعضای هیئت رئیسه در کمیسیون‌های مجلس بررسی خواهد شد
عضو کمیسیون آیین‌نامه داخلی مجلس از تصویب طرحی در این کمیسیون خبر داد که در آن سازوکاری برای تغییر روند عضویت اعضای هیات رئیسه در کمیسیون‌های تخصصی مجلس پیش‌بینی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی با اشاره به بررسی طرح اصلاح ماده ۶۲ آیین‌نامه داخلی مجلس گفت: مجلس یک فوریت طرح اصلاح ماده ۶۲ آیین‌نامه داخلی را تصویب کرده بود که این طرح برای بررسی به کمیسیون آیین‌نامه داخلی ارجاع شد.

این نماینده مجلس بیان کرد: کمیسیون آیین‌نامه داخلی بعد از بررسی جزئیات این طرح آن را با تغییراتی به تصویب رساند؛ طرح در سامانه بارگذاری شده و در اولین جلسه مجلس بعد از تعطیلات مورد بررسی قرار می‌گیرد.

سلیمی بیان کرد: با قانونی شدن این طرح عملا تکلیف نمایندگانی که هنوز عضو کمیسیون تخصصی نشده‌اند، مشخص خواهد شد البته که با روی کار آمدن دولت چهاردهم، چهار نماینده از مجلس کم شده که با پیش‌بینی ساز وکاری نمایندگان متقاضی می‌توانند عضو این کمیسیون‌ها شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->