اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده کاهش زمان رسیدگی به تخلفات ساختمانی در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد
سرخط خبرها

جمع‌آوری هزار و ۷۰۰ متکدی در مشهد از ابتدای سال تاکنون (۸ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۷۹۵۶
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۵
جمع‌آوری هزار و ۷۰۰ متکدی در مشهد از ابتدای سال تاکنون (۸ شهریور ۱۴۰۳)
معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، هزار و ۷۰۰ متکدی از معابر و چهارراه‌های سطح این کلانشهر جمع‌آوری و به مرکز رسیدگی آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی ابراهیمی با بیان این مطلب اظهار کرد: هزار و ۲۵۵ نفر از این تعداد مرد و مابقی زن هستند. بیش از ۳۰ چهارراه در مشهد شناسایی شده که حضور متکدیان در قالب گل‌فروش، اسپنددودکن و... در آن، بیشتر از سایر معابر است.

وی افزود: در این چهارراه‌ها مردم بیشتر از سایر معابر به متکدیان کمک می‌کنند و رابطه کمک مردم و حضور بیشتر متکدیان معنادار است. در بین متکدیان، مردِ زن‌نما، مرد معلول‌نما و زنان با عروسک به جای نوزاد دیده می‌شود که با این شگرد‌ها از احساسات نوع‌دوستی مردم و زائران سوءاستفاده می‌کنند.

ابراهیمی ادامه داد: مهم‌ترین معضل متکدیان مشهد، اعتیاد و طردشدن از خانواده بوده و در مرحله سامان‌دهی، باوجود تمایل دستگاه‌ها و نهاد‌های حمایتی امکان ارائه خدمات اجتماعی بسیار سخت است. متکدیان علاقه‌ای به شغل و کار ندارند و درآمد تکدی‌گری و زباله‌گردی را بیشتر از کارگری می‌دانند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد بیان کرد: همچنین متکدیان سالمند معتاد بالای ۶۵ سال شرایط نگهداری در خانه سالمندان و شرایط قانونی پذیرش در مراکز درمان اعتیاد وابسته به بهزیستی را ندارند.

وی خاطرنشان کرد: طبق مصوبه شورای عالی اداری مصوب سال ۱۳۷۸، وظیفه‌ شناسایی، جمع‌آوری و انتقال متکدیان به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی و تأمین و تجهیز مرکز به‌عهده شهرداری‌ها و سامان‌دهی به‌عهده سازمان‌های اجتماعی است. برای کاهش تکدی‌گری نیازمند کمک و مشارکت مردم و زائران هستیم، در غیر این صورت چرخه باطل جمع‌آوری و حضور مجدد آنان برای تکدی‌گری ادامه خواهد داشت.

ابراهیمی با بیان اینکه در مناسبت‌های مذهبی متکدیان از سایر استان‌ها و شهر‌ها مقصدشان مشهد و اطراف حرم است، عنوان کرد: از این رو در دهه آخر صفر، گشت‌های جمع‌آوری متکدیان به صورت سه‌شیفت در منطقه ثامن فعال شده‌اند.

سال گذشته، بیش از چهار هزار و ۷۰۰ متکدی در سطح شهر مشهد شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند که ۷۵ درصد این افراد مرد، ۱۹ درصد زن و ۶ درصد هم کودکان کمتر از ۱۸ سال بودند. تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی و نیز جرم شناخته می‌شود، از این رو طبق قانون، متکدیان در معابر شهری توسط شهرداری و با همکاری نیروی انتظامی شناسایی و جمع‌آوری می‌شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->