واردات برنج یک نوع هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد
سرخط خبرها

رئیس بهره‌برداری شرکت گاز خراسان رضوی: سهمیه گاز استان کمتر از میزان مصرف است

  • کد خبر: ۲۴۸۰۶۵
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۷
رئیس بهره‌برداری شرکت گاز خراسان رضوی: سهمیه گاز استان کمتر از میزان مصرف است
رئیس بهره‌برداری شرکت گاز خراسان رضوی گفت: در استان خراسان رضوی، ما بیشتر از سهمیه ابلاغی گاز مصرف کرده‌ایم.

الهام اسماعیلی _ شهرآرانیوز، محمدعلی شریفی، امروز پنجشنبه (۸ شهریور ۱۴۰۳) در بیست و پنجمین اجلاس دوره ششم شورای اسلامی خراسان رضوی در خصوص مدیریت شبکه‌های انرژی استان، اظهار کرد: در کشور دو مدیریت جدید ایجاد شده است که کل تولید و توزیع برق و گاز را رصد و بر این اساس، سهمیه‌ای روزانه برای نیروگاه‌ها مشخص می‌کنند. این سهمیه به صورت روزانه از طریق دیسکین ملی گاز به نیروگاه‌ها اعلام می‌شود.

وی با اشاره به محدودیت‌های گاز در استان خراسان رضوی گفت: تنها منبع گاز ما در شرق کشور، پالایشگاه سرخس است که ظرفیت محدودی برای تحویل گاز دارد. در زمستان‌ها با مشکلات جدی مواجه هستیم. این وضعیت در ابتدای سال گذشته نیز مطرح شد و گزارشی از آن ارائه کردیم.

رئیس بهره‌برداری شرکت گاز خراسان رضوی با بیان اینکه ما یک سبد انرژی در کشور داریم که شامل گاز، نفت کوره، و نفت گاز است و باید به گونه‌ای بین صنایع و نیروگاه‌ها توزیع شود که بحرانی ایجاد نشود افزود: در استان خراسان رضوی، ما بیشتر از سهمیه ابلاغی گاز مصرف کرده‌ایم، اما این کار را به دلیل بحران پیک برق انجام داده‌ایم. به طور متوسط، روزانه یک و نیم میلیون مترمکعب بیشتر از سهمیه تعیین‌شده برای نیروگاه‌ها مصرف می‌شود. نیروگاه فردوسی و نیروگاه‌های دیگر نیز بین یک تا سه میلیون مترمکعب بیشتر از سهمیه مصرف می‌کنند.ما در تلاشیم که این وضعیت را مدیریت کنیم و امیدواریم با همکاری و هماهنگی بیشتر، از این شرایط بحرانی عبور کنیم.

پروژه‌های گازرسانی در خراسان رضوی با چالش‌های جدی مواجه‌اند

شریفی درباره وضعیت درخواست گازرسانی در استان گفت: مراحل مقدماتی برای پروژه گازرسانی به جغتای شکل گرفته است، اما به دلیل اینکه این مجموعه بزرگ است و نیاز به برنامه‌ریزی دقیق برای آینده دارد، هنوز به نتیجه نهایی نرسیده‌ایم.

وی افزود: ما با چالش‌هایی در زمینه گازرسانی به مناطق مختلف استان مواجه‌ایم. به عنوان مثال، پیمانکاران پروژه‌ها به دلیل حجم کم کار و توجیه‌پذیری اقتصادی، به مزایده‌ها علاقه‌مند نیستند، و این باعث شده تا دو بار مناقصه برای انتخاب پیمانکار تجدید شود.

رئیس بهره‌برداری شرکت گاز خراسان رضوی در ادامه به مشکلات مربوط به حریم خط انتقال گاز در سرخس اشاره کرد و گفت: در این منطقه، به دلیل وجود خط انتقال گاز و محدودیت‌های حریم، امکان ایجاد تاسیسات جدید وجود ندارد و باید مستندات کاملی ارائه شود تا بتوان این موضوع را حل کرد.

شریفی همچنین به وضعیت گازرسانی در روستا‌ها اشاره و بیان کرد: ما در تلاش هستیم تا هیچ روستای بالای بیست خانوار در سطح استان بدون گاز نباشد. در سال گذشته، دو سوم مشترکین گاز استان مشمول تخفیف و پاداش صرفه‌جویی شدند، که این امر نشان‌دهنده اهمیت مدیریت مصرف گاز در استان است.

وی در پایان تاکید کرد که پروژه‌های گازرسانی با وجود تمامی چالش‌ها، با برنامه‌ریزی دقیق و همکاری همه‌جانبه در حال پیشرفت هستند و از تمامی همکاران، رسانه‌ها و مشاورین برای همکاری‌هایشان قدردانی کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->