پیام وزیر فرهنگ و ارشاد به مناسبت روز صنعت چاپ موافقت ساترا با ۴ سریال جدید مروری بر جدیدترین آهنگ‌های خوانندگان مطرح آمار فروش گیشه سینمای ایران در هفته گذشته (۱۱ شهریور ۱۴۰۳) صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۳ اکران ۵ فیلم کوتاه امام‌رضایی در مشهد (۱۱ شهریور ۱۴۰۳) آخرین وضعیت رضا رویگری پس از سکته مجدد مراسم تشییع پیکر «محمدعلی بهمنی» آغاز شد (۱۱ شهریور ۱۴۰۳) + فیلم و عکس سریال جنایی «هشت‌پا» روی آنتن + جزئیات نمایشگاه عکس «آرام جان» در مشهد افتتاح شد+ویدئو پوستر فیلم «قیف» رونمایی شد + عکس «تمساح خونی»، «آبی روشن» و «بچه زرنگ» در راه شبکه نمایش‌خانگی سریال پلیسی «بارانداز» در راه تلویزیون + زمان پخش ۱۵ کشور وارد رقابت اسکار ۲۰۲۵ شدند ویژه‌برنامه‌های تلویزیون برای روز‌های پایانی ماه صفر ۱۴۰۳ برگزاری شصت‌ونهمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان «مهروشید» در مشهد + فیلم پایان مهلت ثبت‌نام جشنواره سینماحقیقت اعلام شد
سرخط خبرها

مراسم تشییع پیکر «محمدعلی بهمنی» آغاز شد (۱۱ شهریور ۱۴۰۳) + فیلم و عکس

  • کد خبر: ۲۴۸۴۶۷
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۴
مراسم تشییع پیکر «محمدعلی بهمنی» آغاز شد (۱۱ شهریور ۱۴۰۳) + فیلم و عکس
مراسم تشییع «محمدعلی بهمنی» در مقابل تالار وحدت آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مراسم تشییع محمدعلی بهمنی شاعر و غزل‌سرای معاصر امروز ۱۲ شهریورماه در مقابل تالار وحدت آغاز شد.

مراسم تشییع «محمدعلی بهمنی» آغاز شد (۱۱ شهریور ۱۴۰۳) + فیلم و عکس
یاسر احمدوند، معاون فرهنگی ارشاد، علی موسوی گرمارودی، سهیل محمودی، مصطفی رحماندوست امید مهدی‌نژاد، رضا اسماعیلی، اندیشه فولادوند، صابر قدیمی، شهره سلطانی، سمانه نایینی، علی رمضانی مدیرعامل خانه کتاب و... از حاضران مراسم هستند.

در دقایق ابتدایی سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در مراسم حاضر خواهد شد. 

در این مراسم، بهروز رضوی (مجری و صداپیشه) در سخنانی گفت: بارزترین وجوه شخصیتی بهمنی مردم‌داری و مردم دوستی‌اش بود، بهمنی همواره با مردم بود و از مردم می‌گفت و لحظه‌ای از مردم جدا نبود. زندگی بهمنی و شعر بهمنی با مردم عجین بود. 

حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم تشییع پیکر استاد محمدعلی بهمنی

مراسم تشییع پیکر «محمدعلی بهمنی» آغاز شد (۱۱ شهریور ۱۴۰۳) + فیلم و عکس

او سپس غزل «دلخوشم با غزلی تازه، همینم کافی است» را خواند و ادامه داد: بهمنی از جوانی و نوجوانی شاعر بود و شعرهایش مورد توجه اهل ادب بود. بهمنی از پدیده‌هایی در شعر بود که لحظه‌ای از مردم جدا نبود. همواره با مردم بود، همیشه از مردم گفت و در کنار مردم بود، بهمنی از زبان حال مردم گفت. از آنجایی که از مردم مایه می‌گرفت و حس و حالش را مدیون مردم بود، از یادها نخواهد رفت و در ذهن تاریخی مردم باقی خواهد ماند.

پس از این مراسم وداع با محمدعلی بهمنی در تهران، پیکر او به بندرعباس منتقل می‌شود تا روز سه‌شنبه، ۱۳ شهریور در خانه ابدی‌اش در فرهنگسرای آوینی بندرعباس کنار دریا آرام بگیرد.

محمدعلی بهمنی متولد سال ۱۳۲۱ در دزفول بود و شامگاه نهم شهریور در پی عارضه مغزی در ۸۲ سالگی از دنیا رفت. «باغ لال»، «در بی‌وزنی»، «گاهی دلم برای خودم تنگ می‌شود»، «این خانه واژه‌های نسوزی دارد»، «شاعر شنیدنی است»، «چتر برای چه، خیال که خیس نمی‌شود» و «من زنده‌ام هنوز و غزل فکر می‌کنم» از دفترهای شعر او هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->