جزئیات تازه از حریق درمانگاه در مشیریه تهران | سه فوتی و ۱۸ مصدوم + فیلم فوت یک نفر در حریق درمانگاه مشیریه تهران + تصاویر (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) اسامی ۷ معدنچی جان‌باخته در حادثه معدن دامغان تبرئه سیف و عراقچی تایید شد | سخنگوی سازمان تعزیرات: جزئیات را اعلام خواهیم کرد استاندار سمنان: خطای فردی، علت حادثه معدن دامغان است قتل مرد جوان به دست سرایدار جنایتکار قتل هولناک همسر با ضربات پتک در پایتخت | قاتل متواری شد فوت ۷ نفر از کارگران معدن در دامغان در پی گاز گرفتگی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) پیکر بی‌جان ۵ معدنچی در معدن دامغان پیدا شد| جست‌و‌جو برای یافتن ۲ کارگر ادامه دارد تزریق ۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای شتاب‌بخشی به ساخت بیمارستان ۵۴۰ تخت‌خوابی در حاشیه شهر مشهد بازگشت عجیب گرگ‌ها به اروپا ۷ معدنچی در دامغان گرفتارند | امدادگران هنوز به معدنکاران نرسیدند غرق شدن جوان ۲۸ ساله در حوالی مشهد | هشدار جدی درباره خطر استخر‌های ناایمن مرزبانان خراسان رضوی با قاچاقچیان مسلح مواد مخدر درگیر شدند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) محور‌های غرب و جنوب خراسان رضوی رکورددار تصادفات و جان‌باختگان نوروزی مهم‌ترین نشانه‌های بهداشت فردی را بشناسید | زنگ بهداشت دستگیری یکی از مظنونان زورگیری از دانشجوی گلستانی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) درباره مرحوم علیرضا افضلی‌پور، شیمی‌دان و خیر فقید کشورمان | تو در کویر دمیدی، بهار جاری شد تصمیم در خصوص تأثیر معدل یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ چه زمانی مشخص می‌شود؟ آغاز سراسری برنامه ملی ارتقای تغذیه سالمندان در کشور موزه ملی ایران به روایت تصاویر و تاریخ نحوه اعطای مجوز به متقاضیان مشاغل خانگی در صنعت غذا ابتلای ۱۱۲۷ نفر به «تب دنگی» در سال ۱۴۰۳ شیوع «آبله مرغان» در فصل بهار جزئیات جدید مصوبه «تاثیر معدل»| آتش انتقادات دوباره شعله‌ور شد ممنوعیت فعالیت معلم‌بلاگرها آیا واقعاً اجرایی می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش کیفیت هوا در راه مشهد سناریوی زورگیری از امیرمحمد خالقی تکرار شد | این بار در گلستان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور فردا (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) کدام بازنشستگان از دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی خط خوردند؟ گزارش صدای مردم از دغدغه‌های مردمی برای کیفیت نان | خرده روایت‌های نان
سرخط خبرها

ایجاد پردیس علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۴۸۵۵۳
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲
ایجاد پردیس علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خراسان رضوی
مدیر همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: پردیس علم و فناوری دانشگاه در شهرستان خواف با حمایت صنایع مستقر در استان خراسان رضوی، ایجاد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، روح اله باقرزاده در مراسم امضای تفاهم نامه با نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و مدیرعامل مجتمع سنگ آهن سنگان و مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان خراسان با اشاره به برنامه این دانشگاه در ایجاد و توسعه پردیس علم و فناوری شرق کشور توسط این دانشگاه گفت: این طرح میتواند در نقش بندی ماموریت‌های ملی دانشگاه در سطح کشور در جهت حل مشکلات جامعه و صنایع مستقر موثر باشد.

وی اظهار کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بخش‌های مختلف همواره تلاش داشته است تا در جامعه و صنایع مستقر در استان‌ها و شهر‌های مختلف اثر گذار باشد نمونه آن در ماهشهر است که دانشگاه فعالیت‌های موثری در صنایع پتروشیمی منطقه داشته است.

باقرزاده با اشاره به موضوع استقرار این دانشگاه و کمک به پتروشیمی‌های جنوب غرب کشور، ادامه داد: در این همکاری، دانشگاه با قوت در رشته‌های مرتبط با فناوری‌های پتروشیمی فعالیت‌های علمی دارد.

مدیر همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: در کنار آن دانشگاه قریب ۳۵ سال است که در پردیس ساحلی بندرعباس در رشته‌های مرتبط با مهندسی دریا و مهندسی کشتی و کشتی سازی فعالیت‌های بسیار گسترده‌ای را انجام داده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین این دانشگاه در گرمسار فعالیت‌های را اجرایی کرده است چرا که این منطقه به واسطه نزدیکی با تهران یکی از مناطق مهم برای توسعه صنایع کوچک تلقی می‌شود و دانشگاه فعالیت‌هایی را در این منطقه دارد.

باقرزاده با اشاره به فعالیت‌های این دانشگاه در جنوب شرق کشور افزود: در این مناطق دانشگاه فعالیت چندانی ندارد ولی ظرفیت‌های وسیعی در این مناطق دارد ضمن آنکه زیر ساخت‌های توسعه همکاری‌های بین‌المللی را با آسیای میانه و کشور‌های افغانستان و پاکستان می‌توان در این مناطق ایجاد کرد.

مدیر همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از تهیه پیش نویس برای ایجاد پردیس علم و فناوری خبر داد و گفت: این پیش نویس توافقی برای ایجاد پردیس علم و فناوری در شرق کشور و محل استقرار آن را در شهرستان خواف دیده شده است.

وی گفت: این اقدام، نیاز به فراهم شدن زیر ساخت‌های لازم در این منطقه است تا دانشگاه با کمترین توان ممکن، فعالیت‌های علمی و پژوهشی را در این منطقه ایجاد کند.

مدیر همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه تاکید کرد: تامین بودجه تجهیز و راه اندازی پردیس دانشگاه، ایجاد یک ردیف اعتباری برای انجام هزینه‌های فعالیت علمی دانشگاه به صورت سالیانه، تخصیص یک فضای زیرساختی لازم برای انجام امور آموزشی و پژوهشی (ساختمان و زمین) و راه اندازی رشته‌ها و گرایش‌های پرمزیت دانشگاه و پرمخاطب برای صنایع مستقر در شرق کشور و محور‌های بین المللی مورد نظر در منطقه از مفاد این توافق نامه است.

به گفته وی، ظرفیت‌های بین المللی کردن منطقه به شدت بالاست و نیاز است که برای ایجاد ارزش افزوده بالاتر، شرکت‌های مستقر در منطقه همکاری‌های بین المللی داشته باشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->