رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) آیا تعطیلی شنبه‌ها برای همیشه منتفی شد؟ انقلاب اسلامی میراثی ماندگار و جاودان
سرخط خبرها

منافع مغولستان از ترانزیت گاز طبیعی روسیه به چین چیست؟

  • کد خبر: ۲۴۸۷۲۹
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳
منافع مغولستان از ترانزیت گاز طبیعی روسیه به چین چیست؟
رئیس جمهور روسیه گفت: مسکو و اولان‌باتور در حال کار روی یک توافقنامه بین دولتی در مورد عرضه سوخت مغولستان با قیمت‌های ترجیحی هستند و این کشور تصمیم به بهره‌مند شدن از عرضه گاز روسیه به چین گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در گفتگو با روزنامه اونودور مغولستان اظهار کرد: مغولستان زمانی که به انتقال گاز طبیعی روسیه به چین کمک کند، قادر خواهد بود از بخشی از منابع انرژی خود استفاده کند و این فرصت اکنون در دست گفتگو است.

پوتین گفت: در حالی که در ابتدا شرکای مغولستانی ما ترجیح می‌دادند تنها یک کشور ترانزیتی باشند، اما اکنون در حال بررسی استفاده از گاز ارزان این خط لوله برای حمایت از توسعه اقتصادی و زیرساخت‌های خود هستند.

رئیس جمهور روسیه ادامه داد: در سال‌های اخیر، همه روسای جمهور مغولستان، صرف نظر از وابستگی حزبی خود، در جریان مذاکرات، موضوع ساخت خط لوله اصلی گاز از روسیه به چین از طریق مغولستان را مطرح کرده اند و در سال ۲۰۲۱ تصمیم گرفته شد که کار‌های مقدماتی آن را آغاز کنیم.

پوتین خاطرنشان کرد: یک شرکت مشترک تخصصی به نام خط لوله گاز «سایوز وستوک» تاسیس شد که در راستای برنامه زمان‌بندی مصوب، کار‌های طراحی و اکتشاف را انجام می‌دهد.

کار روی طراحی خط لوله گاز سایوز وستوک به طول ۹۶۰ کیلومتر ادامه دارد، در ژانویه ۲۰۲۲، مطالعه امکان سنجی برای این پروژه تصویب شد. سپس بررسی‌ها و مطالعات مهندسی لازم، انجام و در اواخر دسامبر ۲۰۲۳، گردآوری مستندات پروژه نهایی شد.

رئیس جمهور روسیه همچنین اظهار داشت: ابتکار ایجاد کریدور اقتصادی روسیه - مغولستان - چین در ابتدا توسط رهبری کشور شما به عنوان بخشی از اجرای طرح جاده استپ مغولستان مطرح شد.

وی گفت: از جمله دستاورد‌ها می‌توان به این موضوع اشاره کرد که طی ده سال گذشته، ترافیک بار در راه آهن اولان باتور ۵۰ درصد افزایش یافت و به رکورد ۳۲.۴ میلیون تن در سال ۲۰۲۳ رسید. حمل و نقل کانتینری ترانزیت بین روسیه و چین از طریق خاک مغولستان نیز به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.

پوتین همچنین گفت: مسکو و اولان باتور در حال حاضر در حال کار بر روی یک توافقنامه بین دولتی در مورد عرضه سوخت و روان کننده‌ها به مغولستان با قیمت‌های ترجیحی هستند.

پوتین گفت: ما همیشه به درخواست‌های دوستان مغولی خود برای کمک در رفع نیاز‌های فزاینده به سوخت و روان کننده‌ها با قیمت‌های ترجیحی پاسخ می‌دهیم. کار برای نهایی کردن توافق‌نامه بین دولتی مربوطه در حال انجام است.

وی افزود: در سال‌های اخیر، ما روی تعدادی پروژه جدید اقتصادی و صنعتی امیدوارکننده کار کرده‌ایم، از جمله ساخت خط لوله گاز ترانس مغولستان که روسیه و چین را به هم متصل می‌کند، کار‌هایی برای مدرن‌سازی و افزایش عملکرد سرمایه‌گذاری مشترک راه‌آهن اولان‌باتور، انجام شده است؛ تامین سوخت از سوی شرکت روس‌نفت برای مجتمع سوخت رسانی در فرودگاه بین المللی جدید چنگیزخان و دیگر پروژه‌های نوسازی و توسعه در مغولستان استفاده می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->