پیش بینی قیمت ارز و دلار (۱۸ دوشنبه ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴) اختلال در برخی پیامک‌های بانکی پیش بینی بورس (دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۵۰ ماینر از یک واحد نیروگاهی در خراسان‌رضوی (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) ۱۰ شهرستان خراسان‌رضوی «سبز» و عاری از شبکه سیم مسی هستند پرده‌برداری گمرک چین از صادرات ۲ تن طلا به ایران بیش از سه هزار و ۵۷۰ بازرسی از عرصه کالا‌های اساسی خراسان رضوی انجام شد افت چشمگیر قیمت خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) + جدول کاهش قیمت برخی خودرو‌های داخلی (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | پراید از ۴۰۰ میلیون فراتر رفت لشکر یک نفره سازندگی آغاز پرداخت تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی از ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۴ اما و اگر‌های تأمین قطعات یدکی خودرو‌های وارداتی کوچکتر‌ها برنده امروز بورس شدند | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) زمان اولین حراج شمش طلا در سال جدید مشخص شد روند کاهش نرخ طلا کوتاه مدت است | احتمال کاهش بیشتر اونس طلا وجود دارد قیمت خودرو‌های وارداتی در سال جدید گران می‌شود؟ مرحله دوم کالابرگ الکترونیک برای سرپرستان خانواده‌ها شارژ شد قیمت طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | طلا افزایشی شد قیمت ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | نوسان دلار در کانال ۱۰۳ هزار تومان ابلاغ نرخ تازه مالیات بر ارزش افزوده طلا برای سال ۱۴۰۴ رکود اقتصادی در دنیا در پی تعرفه گذاری‌های جدید ترامپ | تصمیم رئیس جمهور آمریکا چه تاثیری بر اقتصاد ایران خواهد داشت؟ تعطیلات باعث گرانی سیب زمینی شد! | ارزانی نوبرانه‌ها از ابتدای اردیبهشت سهام اروپا بزرگترین سقوط هفتگی در ۲ سال گذشته را تجربه کرد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | سیب زمینی سر به فلک کشید نرخ تورم سه‌رقمی برخی مواد غذایی | صاعقه گرانی بر سفره مردم شورای عالی بورس تکلیف سود سهام عدالت متوفیان را روشن کرد پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴)| روزهای بهاری بازار سرمایه از راه می‌رسد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴)| تخلیه حباب ادامه دارد؟
سرخط خبرها

طلا، ذرت و موبایل عمده کالای وارداتی به کشور در پنج‌ماهه اول ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۴۸۷۳۸
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۷
طلا، ذرت و موبایل عمده کالای وارداتی به کشور در پنج‌ماهه اول ۱۴۰۳
رئیس‌کل گمرک ایران گفت: از ابتدای سال جاری، ۱۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد رضوانی‌فر تصریح کرد: صادرات غیرنفتی کشور در پنج‌ماهه نخست امسال‌ با افزایش ۱۰ درصدی به رقم ۲۱.۹ میلیارد دلار رسید. در این مدت، میزان وزنی صادرات غیرنفتی ۶۰.۵ میلیون تن بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۷ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی در خصوص میزان صادرات نفت‌خام و کوره در پنج‌ماهه نخست سال جاری اظهار کرد: در این مدت، ۱۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار نفت‌خام و نفت کوره صادر شد.

رئیس‌کل گمرک ایران مجموع صادرات با احتساب نفت‌خام و نفت‌کوره، خدمات فنی‌مهندسی و صادرات از محل تجارت چمدانی در پنج‌ماهه اول سال جاری را ۴۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار اعلام کرد.

وی با اشاره به اینکه طی این مدت، ۳ قلم عمده کالای صادراتی به گاز طبیعی مایع‌شده با ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار، پروپان مایع‌شده با یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار و متانول با یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار اختصاص داشت، عنوان کرد: میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۲.۵۶ درصد افزایش، به رقم ۳۶۲ دلار رسیده است.

رضوانی‌فر افزود: عمده‌ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در پنج ماه اول سال جاری، کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، افغانستان، پاکستان و هند بودند که این ۷ کشور، ۸۱ درصد از وزن و ۸۲ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

بر اساس این گزارش طی همین مدت، میزان صادرات کالاهای پتروشیمی ۲۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تن به ارزش ۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۱۲.۵ درصد و از حیث ارزش ۱.۸ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی گفت: در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی‌شکل مایع‌شده، پلی‌اتیلن گرید فیلم، گاز طبیعی مایع‌شده از بیشترین افزایش و شمش از آهن و فولاد، بوتان مایع‌شده و پروپان مایع‌شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

رضوانی‌فر در خصوص واردات کالا به کشور در پنج‌ماهه نخست سال جاری، گفت: در این مدت، ۱۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۷.۹۳ درصد و از حیث ارزش ۵.۵۳ درصد افزایش داشته است.

به گفته وی، طلای خام با یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار، ذرت دامی با یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن همراه هوشمند با ۸۹۳ میلیون دلار ۳ قلم عمده کالاهای وارداتی در این مدت بوده‌اند.

رضوانی‌فر اظهار کرد: بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالاهای وارداتی به کنجاله سویا، طلا به اشکال خام و گوشت گاو و بیشترین کاهش در ارزش نیز به روغن دانه آفتابگردان، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

وی گفت: ۷ کشور اول طرف معامله با ایران در پنج ماه اول سال جاری کشورهای امارات متحده عربی، چین، ترکیه، آلمان، هند، روسیه و هنگ‌کنگ بودند که در مجموع، ۷۶ درصد از وزن و ۸۲ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->