زورگیری با بطری شکسته؛ پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر ! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شـلاق و کـار در خانـه سالمندان مجازات تعرض به دخـتر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیامک انقضای گواهینامه در دستورکار پلیس راهور فراجا قرار دارد برنامه‌ریزی دوره‌های جدید برای توانمندسازی معلمان آماری نگران کننده از ذخایر آب سدها محمدرضا عارف: خشک شدن دریاچه ارومیه بر منطقه تاثیرگذار است خوراکی‌هایی که به طور طبیعی کلسترول بد را کاهش می‌دهند دشمن خاموش سلامت دهان وزارت بهداشت: آمپول‌های چاقی نباید برای همه افراد تجویز شود مراقب ترکیبات پنهان در بستنی‌های غیر مجاز باشید ابلاغ ماده واحده اصلاح و تکمیل جذب در آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور کشف محموله گوسفند قاچاق در کاشمر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۵۰ هزار میلیارد ریال سود به اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان تخصیص یافت شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رنج بسیار بازنشستگان برای دارو و درمان | شرکت‌های دارویی شستا حتی به تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند! ۵ رشته جدید به رشته‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزوده شد بسته پذیرایی از مسافران کودک در هواپیما تلفات فُک‌های خزری افزایش یافت + فیلم
سرخط خبرها

گلایه سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از عرضه نان در نانوایی‌ها بالاتر از قیمت مصوب

  • کد خبر: ۲۴۸۹۲۹
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶
گلایه سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از عرضه نان در نانوایی‌ها بالاتر از قیمت مصوب
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: متاسفانه واحد‌های نانوایی نان را بالاتر از قیمت مصوب به مردم عرضه می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدعلی اسفنانی در یک برنامه رادیویی با بیان اینکه عرضه نان بالاتر از قیمت مصوب به عنوان تخلف گران‌فروشی محسوب می‌شود، اظهار کرد: تخلف دیگر واحد‌های نانوایی کم‌فروشی است که نانوایی‌ها وزن چانه و نان را کمتر از وزن مورد پیش‌بینی به مردم عرضه می‌کنند.

وی افزود: تخلف دیگر واحد‌های نانوایی این است که نان را تحت عنوان کنجدی، خشخاشی و امثال این به مردم می‌فروشند. علی‌رغم اینکه مشتری ممکن است رضایت نداشته باشد اما از باب اجبار نان را دریافت می‌کند که این فروش اجباری بوده و تخلف محرز است.

اسفنانی بیان کرد: متأسفانه بعضی از نانوایی‌ها عرضه خارج از شبکه دارند؛ یعنی علی‌رغم اینکه آرد را به قول معروف آزاد به مردم می‌فروشند، اما در عدد نان‌های پخته شده محاسبه می‌کنند. استفاده از دو کارتخوان در واحد‌های نانوایی نیز تخلف است که تعزیرات حکومتی با تمامی تخلفات در این عرصه برخورد جدی خواهد کرد.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به اینکه نان قوت لایموت مردم است و دولت‌ها نیز از ابتدای انقلاب به این مهم توجه جدی داشته‌اند، تصریح کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد در سایر کشور‌ها هم دولت‌ها ملاحظه مردم را در قوت لایموت کرده و در این ارتباط یارانه پرداخت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر آردی که به نانوایی‌ها داده می‌شود قیمت این آرد یک بیست‌وپنجم قیمت تمام شده آن هم نمی‌شود. دولت جدا از پرداخت یارانه به آرد به تازگی برای تأمین و جبران خسارت یا تأمین هزینه‌های نانوایی‌ها مصوب کرده به میزان پخت و فروش نان ۱۵ درصد به آنها به صورت یارانه نقدی پرداخت کند.

اسفنانی ادامه داد: در حال حاضر ۴۰ درصد میزان فروش نانوایی‌ها یارانه به آنها پرداخته می‌شود، البته این را نباید نادیده گرفت حرف حقی هم دارند که باید شنیده شود.  از سه تا چهار سال گذشته قیمت نان در کشور تغییری نکرده؛ زیرا سیاست دولت مبنی بر این بوده که قیمت حفظ و از طرفی کمبود درآمدی آنها از طریق یارانه ترمیم شود.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: منطقی‌تر این است که وقتی تصمیم می‌گیرند قیمت نان را مشخص کنند همه فاکتور‌های تأثیرگذار در قیمت نان که به عنوان هزینه برای نانوا در نظر گرفته می‌شود را لحاظ کرده و قیمت نان را مشخص کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->