مرزبانان خراسان رضوی با قاچاقچیان مسلح مواد مخدر درگیر شدند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) محور‌های غرب و جنوب خراسان رضوی رکورددار تصادفات و جان‌باختگان نوروزی مهم‌ترین نشانه‌های بهداشت فردی را بشناسید | زنگ بهداشت دستگیری یکی از مظنونان زورگیری از دانشجوی گلستانی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) درباره مرحوم علیرضا افضلی‌پور، شیمی‌دان و خیر فقید کشورمان | تو در کویر دمیدی، بهار جاری شد تصمیم در خصوص تأثیر معدل یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ چه زمانی مشخص می‌شود؟ آغاز سراسری برنامه ملی ارتقای تغذیه سالمندان در کشور موزه ملی ایران به روایت تصاویر و تاریخ نحوه اعطای مجوز به متقاضیان مشاغل خانگی در صنعت غذا ابتلای ۱۱۲۷ نفر به «تب دنگی» در سال ۱۴۰۳ شیوع «آبله مرغان» در فصل بهار جزئیات جدید مصوبه «تاثیر معدل»| آتش انتقادات دوباره شعله‌ور شد ممنوعیت فعالیت معلم‌بلاگرها آیا واقعاً اجرایی می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش کیفیت هوا در راه مشهد سناریوی زورگیری از امیرمحمد خالقی تکرار شد | این بار در گلستان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور فردا (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) کدام بازنشستگان از دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی خط خوردند؟ گزارش صدای مردم از دغدغه‌های مردمی برای کیفیت نان | خرده روایت‌های نان از چه سنی باید ضدآفتاب زد؟ انهدام باند کلاهبرداری توسط پلیس فتای مشهد | راز  ویلای سیاه برملا شد گرد و غبار در کمین مشهد ۳ ماه حساس، پیش روی تأمین آب مشهد سلامت مادران و نوزادان پایه و اساس خانواده و جامعه سالم است وزیر بهداشت: یک میلیارد دلار برای تامین داروهای استراتژیک جذب خواهد شد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید  (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) بیش از ۵۵درصد مطالبات دارویی و تجهیزات پزشکی پرداخت شد پیش‌بینی رگبار باران در ۱۲ استان کشور (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) مسواک چه زمانی باید عوض شود؟ میخچه پا چیست و چگونه درمان می‌شود؟ معاون وزارت بهداشت: افزون بر ۵۰ درصد بزرگسالان کشور چاق هستند تصادف مرگبار پژو پارس و پراید در بایگ خراسان رضوی + جزئیات (۱۷ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طرح استفاده از آرد کامل در نانوایی‌های مشهد اجرا می‌شود

  • کد خبر: ۲۴۶۷۰۹
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۴
طرح استفاده از آرد کامل در نانوایی‌های مشهد اجرا می‌شود
مدیر کل استاندارد خراسان رضوی: بنر‌هایی بر سر در نانوایی‌ها برای اطلاع مردم نصب خواهد شد تا از فواید استفاده از نان با آرد کامل مطلع شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ باتوجه‌به اینکه کیفیت نان تا حد زیادی با مسئله سلامت خانواده ارتباط مستقیم دارد، موضوع نظارت بر پخت نان و رتبه‌بندی نانوایی‌ها سال گذشته در قالب طرحی به معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی پیشنهاد شد. در این طرح اهمیت کیفیت نان در راستای ارتقای وضعیت فعلی و کاهش اسراف، یکی از اهداف موردنظر است.

از جمله شاخص‌های مورد نظر در این طرح مناسب‌بودن شرایط بهداشتی نانوایی، استفاده از حرارت غیرمستقیم و بالابودن راندمان مصرف انرژی، استفاده از آرد کامل، کیفیت نان تولیدی، عدم کم‌فروشی وزن نان، میزان رضایتمندی مشتری، بالابودن راندمان تولید نان از آرد و گذراندن دوره‌های آموزشی توسط کارکنان نانوایی‌هاست. 

تدوین آیین‌نامه طرح رتبه‌بندی 

در همین راستا مدیرکل استاندارد خراسان رضوی در گفتگو با شهرآرا درباره روند پیگیری و اجرایی‌شدن این طرح گفت: موضوع را در کارگروه سامان‌دهی گندم، آرد و نان استان که در محل استانداری تشکیل می‌شود پیگیری کردیم. قرار شد در جلسات کارشناسی، همه دستگاه‌های اجرایی که به‌نوعی موضوع به آنها ارتباط دارد همراهی داشته باشند و کارشناسی‌های لازم را انجام بدهند و آیین‌نامه تدوین شود. 

محمد سجادی با بیان اینکه پیش‌نویس این طرح در اداره کل استاندارد تنظیم شده است، اظهار کرد: چندین جلسه کارشناسی هم برگزار شد که آخرین جلسه حدود یک ماه پیش بود و تقریبا بررسی بند‌های مختلف آیین‌نامه رتبه‌بندی به اتمام رسیده است و یک جلسه کارشناسی دیگر که برگزار کنیم، موارد تکمیل می‌شود و برای تصویب نهایی به کارگروه گندم، آرد و نان استان برای تصویب نهایی ارجاع داده خواهد شد که پس از آن اجرایی شود. در مجموع این مسئله به‌خوبی پیگیری شده است و امیدواریم به‌زودی به نتیجه نهایی برسد. 

مدیر کل استاندارد خراسان رضوی با اشاره به مسئله مهم دیگری که استفاده از آرد کامل در نانوایی‌هاست، گفت: موضوع استفاده از آرد کامل نیز به‌طور جدی دنبال می‌شود که در نانوایی‌ها بتوانیم از آردی که کمتر سبوس آن گرفته شده است و ارزش غذایی بیشتری دارد استفاده شود. 

وی در ادامه افزود: استاندارد‌های این طرح به‌روزرسانی شده و در کارگروه گندم، نان و آرد استان تصویب شده است. به تعدادی از نانوایی‌ها آرد کامل داده می‌شود و بنر‌هایی بر سر در نانوایی‌ها برای اطلاع مردم نصب خواهد شد تا از فواید استفاده از نان با آرد کامل مطلع شوند. این موضوع که ترویج داده شود روند جایگزین‌شدن نان با آرد کامل به‌جای آردی که سبوس آن گرفته شده باشد، انجام خواهد شد. این‌کار یکی از کار‌های باارزشی است که در حوزه آرد و نان انجام می‌شود و امیدواریم زودتر به نتیجه برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->