۹ مزرعه ماهیان خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳) قانون پیش فروش مسکن اصلاح می‌شود جلسه مجلس با همتی و فرزین برای بررسی افزایش قیمت ارز، سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود کدام آپارتمان‌ها در وضعیت رکود بازار مسکن خریدار دارند؟ (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | عبده تبریزی: قیمت پایین برق و گاز اقتصاد ایران را آشفته کرده است دلار حواله از ۶۳ هزار تومان عبور کرد (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | قالیباف: گرانی‌های قیمت ارز و کمبود برق و گاز این روزها مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است زیان ۲۵۰ همتی صنایع درپی قطعی برق برنامه‌های مجلس برای حمایت از بورس چیست؟ |رونق بازار سرمایه با بازار توافقی ارز دستور پزشکیان برای تسریع در پرداخت وام ازدواج سرنوشت نامعلوم تعهدات مالی سفرهای استانی دولت سیزدهم به خراسان رضوی واریز سود به حساب بیش از ۲۰ میلیون سهامدار در پاییز ۱۴۰۳ جلسه غیرعلنی مجلس در مورد نوسانات نرخ ارز برگزار شد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) | هویج کیلویی ۱۰ هزار تومان فروش ۹ محصول مدیران خودرو به صورت نقد و اقساط (۲ دی ۱۴۰۳) + شرایط مرحله جدید واریز سود سهام عدالت در راه است افزایش قیمت لاستیک منتفی شد پشت پرده تخفیف‌های مشکوک تاکسی‌های اینترنتی | تخفیف‌ها واقعی است؟ دولت خواستار حذف ۴ صفر از پول و تبدیل ریال به تومان شد روز‌های گرم بازار سرمایه در راه است ۳ دلیل اصلی نوسان اخیر بازار ارز (یکم دی ۱۴۰۳) آغاز پرداخت خسارت افت قیمت خودرو از امروز در بیمه‌ها (یکم دی ۱۴۰۳) | کدام خودرو‌ها مشمول این قانون می‌شوند؟ شرکت‌های دانش‌بنیان در موضوع ناترازی انرژی چگونه می‌توانند موثر باشند؟ ۴۳ هزار میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی خراسان رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ افت قیمت خودرو‌های داخلی (یکم دی ۱۴۰۳) افزایش قیمت خودرو‌های خارجی (یکم دی ۱۴۰۳) | کوراندو ۸۰ میلیون تومان گران‌تر شد بورس زمستان را طوفانی شروع کرد | گزارش وضعیت بازار سهام (یکم دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نرخ نهاده دامی کاهشی بود، شیر خام نباید افزایش قیمت داشته باشد

  • کد خبر: ۲۴۹۰۸۲
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۳
نرخ نهاده دامی کاهشی بود، شیر خام نباید افزایش قیمت داشته باشد
مدیرعامل و رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه تعاونی‌های لبنی ایران با اشاره به اینکه شیر خام نباید افزایش یابد، گفت: بهای نهاده دام در سال جاری نسبت به سال گذشته نه‌تنها گران‌تر نشده بلکه کاهش هم داشته است.  

به گزارش شهرآرانیوز، احسان ظفری در واکنش به افزایش احتمالی قیمت شیر خام تصریح کرد: آخرین قیمت مصوب شیر خام مربوط به اردیبهشت سال ۱۴۰۲ و مبلغ ۱۵ هزار تومان برای هر کیلو است و این قیمت نباید افزایش داشته باشد؛ زیرا بهای نهاده دام در سال جاری نسبت به سال گذشته نه‌تنها گران‌تر نشده بلکه کاهش هم داشته است. 

وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون، قیمت انواع نهاده دامی ۱۰ تا ۲۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته و این اتفاق به رشد تولید دام و رونق صنعت دامپروری انجامیده است. اما تنهاحلقه‌ای که در زنجیره تولید تا مصرف محصولات لبنی از ارزانی نهاده بهره‌مند شده، دامدار بوده است و دامداران با کاهش قیمت نهاده قیمت شیر خام را کاهش ندادند تا قیمت دیگر محصولات لبنی نیز پایین بیاید و تولیدکنندگان فراورده‌های لبنی و مصرف‌کنندگان هم از این کاهش قیمت منتفع شوند. در چنین شرایطی درست نیست که وزیر محترم جهاد کشاورزی در ابتدای فعالیت دولت چهاردهم با گران‌کردن قیمت شیر خام زمینه گرانی محصولات لبنی را فراهم آورند و ایشان باید برای گران‌کردن قیمت شیر خام دلیل کارشناسی داشته باشند. 

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی تصریح کرد: افزایش قیمت شیر خام گرانی انواع فرآورده‌های لبنی را در پی دارد و این قدرت خرید مردم برای لبنیات را بیش از پیش کاهش می‌دهد، ضمن اینکه افزایش قیمت لبنیات کاهش تقاضای آن را به دنبال دارد و این امر به هیچ وجه مطلوب صنایع تولیدکننده محصولات لبنی نیست و به زیان‌دهی آنها می‌انجامد. هم اکنون نیز تقاضای مردم برای محصولات لبنی تقاضای مطلوبی نیست و افزایش قیمت اوضاع را بدتر می‌کند. 

ظفری گفت: قیمت محصولات لبنی در سال جاری نسبت به سال گذشته تغییر نکرده و این برآمده از ثبات قیمت شیر خام است. 

وی یادآور شد: از سال ۱۳۸۹ تاکنون مصرف لبنیات کشور سیر کاهشی داشته و سرانه مصرف از ۱۲۰ کیلو در آن سال به ۵۰ کیلو در سال جاری افت کرده است؛ افزایش قیمت شیر خام این رقم را بیش از پیش نزولی می‌کند، ضمن اینکه کاهش مصرف لبنیات در کشور به افزایش مصرف دارو به دلیل کمبود کلسیم خواهد انجامید.   

ظفری همچنین از تاثیر گرانی شیر خام بر بازارهای صادراتی لبنیات ایران گفت و توضیح داد: افزایش قیمت لبنیات علاوه بر افت تقاضای داخلی به کاهش قدرت رقابت صادرکنندگان ایرانی در بازارهای خارجی می‌انجامد، هم اکنون نیز ترکیه لبنیات خود را با قیمتی ارزان‌تر و کیفیتی بالاتر از محصولات ایرانی در بازار مهمی همچون عراق عرضه می‌کند. 

منبع: ایلنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->