واردات ۸۰ هزارتن گوشت قرمز از ابتدای سال وزیر راه و شهرسازی: ۸۰ درصد زائران از طریق حمل‌ونقل جاده‌ای وارد مشهد شده‌اند | هیچ‌کس گلایه‌ای مبنی بر نبود بلیت اتوبوس نداشت + ویدئو عودت وجه ۱۳ میلیارد ریالی به زائران و مجاوران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۳ در مشهد زنان خانه‌دار بیمه‌شده بعد از چند سال بازنشسته می‌شوند؟ | زنان خانه‌دار از ۱۸ تا ۵۰ سال می‌توانند خود را بیمه کنند مشکل صنف طلا با سامانه جامع تجارت چیست؟ | چرا طلافروشان در سامانه جامع تجارت ثبت نام نمی‌کنند؟ جابه‌جایی روزانه حدود ۴۵ هزار مسافر از طریق پرواز‌های خارجی فرودگاه امام‌خمینی(ره) پیش‌فروش ساختمان بدون تنظیم سند رسمی جرم است رشد ۸.۵ درصدی مصرف بنزین نسبت به مدت مشابه سال گذشته نرخ نهاده دامی کاهشی بود، شیر خام نباید افزایش قیمت داشته باشد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۱۴ شهریور ۱۴۰۳) مجوزی برای ساخت مسکن ۲۵ متری صادر نمی‌شود نرخ بلیت پرواز تهران-مشهد برای امروز (۱۴ شهریور ۱۴۰۳) چقدر است؟ اتفاق جدید در بازار مسکن! | اقبال تهرانی‌ها به خانه‌های قدیمی ساز فروش بلیت اتوبوس گران‌تر از نرخ مصوب تخلف است ساعت کاری بانک‌ها از ۱۵ شهریور به بعد اعلام شد استرداد ۱۱۱ میلیون تومان وجه به زائران شاکی از اصناف در مشهد شارژ کارت سوخت به روش غیرقانونی امکان پذیر است؟ استقرار ۶۵ دستگاه تانکر در مشهد و ایستگاه‌های استقبال از زائر بررسی قیمت امروز موبایل‌های شیائومی (۱۳ شهریور ۱۴۰۳) اختصاص ۱۸۰ سرویس فوق العاده اتوبوس برای مقاصد پرتردد برون شهری کاهش قیمت خودرو‌های خارجی | بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۳ شهریور ۱۴۰۳) آرامش در بازار خودرو‌های داخلی | قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۳ شهریور ۱۴۰۳) تفویض اختیار بخشودگی جرائم تا ۲۵ شهریور به مدیران کل امور مالیاتی بورس پس از ۱۲ روز منفی شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۳ شهریور ۱۴۰۳) رئیس اتاق بازرگانی خرسان رضوی: پیشی گرفتن نرخ استهلاک سرمایه از رشد سرمایه‌گذاری عمده چالش در حوزه اقتصاد است ناترازی برق به ۱۹ هزار و ۷۰۰ مگاوات رسید
سرخط خبرها

رشد ۸.۵ درصدی مصرف بنزین نسبت به مدت مشابه سال گذشته

  • کد خبر: ۲۴۹۰۸۵
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱
رشد ۸.۵ درصدی مصرف بنزین نسبت به مدت مشابه سال گذشته
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: مصرف بنزین از ابتدای شهریور ۱۴۰۳ تاکنون حدود ۱۳۲ میلیون لیتر بوده که بر این اساس مصرف بنزین نسبت به شهریور سال ۱۴۰۲ که حدود ۱۲۲ میلیون لیتر بوده است رشد مصرف داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، کرامت ویس‌کرمی با بیان این خبر اعلام کرد: مصرف نفت و گاز در بخش حمل‌ونقل از ابتدای شهریور ۱۴۰۳ تاکنون روزانه حدود ۶۵ میلیون لیتر و بنزین حدود ۱۳۲ میلیون لیتر بوده که مصرف بنزین نسبت به شهریور سال ۱۴۰۲ که حدود ۱۲۲ میلیون لیتر بوده، ۸.۵ درصد افزایش یافته است.

وی افزود: میانگین مصرف بنزین از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون ۱۲۳ میلیون لیتر بوده که نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۲ که حدود ۱۱۵ میلیون لیتر بوده، هفت درصد افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ افزایش قابل‌توجهی در مصرف سوخت بخش حمل‌ونقل داشته‌ایم، گفت: افزایش مصرف در حوزه حمل و نقل در بعضی از زمان‌ها به حدود ۱۴ درصد نیز افزایش یافته که باید با هماهنگی دیگر دستگاه‌ها مانند سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور به‌گونه‌ای حرکت کنیم که تأمین و تخصیص نفت‌گاز به ناوگان دیزلی باری درون‌شهری و برون‌شهری بر مبنای عملکرد واقعی باشد زیرا امسال مصرف سوخت در بخش حمل و نقل، دیزلی و گازوئیل رشد بیش از ۱۰ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۲ داشته است.

ویس‌کرمی افزایش تعداد خودروها، افزایش ترددها، افزایش دما و استفاده از کولر و وجود خودروهای فرسوده در کشور را از جمله دلایل افزایش مصرف بنزین در کشور نسبت به سال ۱۴۰۲ دانست.

وی با بیان اینکه مصرف بنزین در روز شنبه ۱۰ شهریور سال جاری ۱۴۲ میلیون لیتر در کشور بوده است، افزود: همچنین روز یکشنبه، یازدهم شهریورماه مصرف بنزین به حدود ۱۳۸ میلیون لیتر رسیده که این اوج مصرف بنزین ناشی از تعطیلات و افزایش سفرها در هفته اخیر بوده است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به بحث کمبود بنزین در بعضی از جایگاه‌های کشور در چند روز اخیر یادآور شد: در هفته اخیر شاهد افزایش حجم ترددها به‌ویژه در استان‌های شمالی بوده‌ایم و ترافیک بسیار سنگینی در مبادی ورودی شهرهای شمالی کشور داشته‌ایم و تا زمانیکه این حجم از خودرو در جاده‌ها در حال تردد است، مصرف بنزین در جایگاه‌ها حدود ۲ برابر افزایش می‌یابد و نفتکش‌ها به‌دلیل ازدحام بالای مسافران و تردد بی‌سابقه خودرو در این مدت با تأخیر حدود سه برابری در حمل بنزین از مبدا تا مقصد روبه‌رو می‌شوند که این اتفاق منجر به تأخیر در توزیع سوخت نفتکش‌ها به جایگاه‌ها می‌شود.

ویس‌کرمی با تأکید بر اینکه مالکان خودروها باید از کارت سوخت شخصی خودرو استفاده کنند، گفت: کارت‌های اضطراری در صورت نیاز و در مواقع فراموشی کارت سوخت شخصی و پایان سهمیه اولیه بنزین در جایگاه‌های عرضه سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد و تعداد کارت‌های اضطراری در ایام افزایش سفرها و ازدحام خودروها افزایش می‌یابد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->