اوکراین کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در بریانسک را هدف حمله قرار داد کشف بمب دست‌ساز در یک بزرگراه در رژیم صهیونیستی+ویدئو آمار نهایی جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قسام علیه نظامیان صهیونیست در غزه دست به عملیات جدید زد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس امور سیاست خارجی و بین‌الملل دفتر رئیس‌جمهور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیم جونگ اون: انقلاب دوم زرهی در راه است قالیباف در همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی: پیروزی انقلاب اسلامی امر ملی را احیا کرد و مردم را به مرکز ثقل اداره کشور آورد رهبر معظم انقلاب اسلامی: حج تنها فریضه‌ای است که شکل و ظاهر و ترکیب آن صد در صد سیاسی است + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌های اسرای صهیونیست خواستار سرنگونی کابینه نتانیاهو شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مخالفت اوکراین با آتش بس یک تهدید مستقیم برای مهمانان خارجی مسکو است رژیم صهیونیستی آماده عملیات گسترده در نوار غزه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی در تدارک حمله گسترده به سوریه
سرخط خبرها

تیراندازی مرگبار در دبیرستانی در آمریکا (۱۴ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۹۱۸۴
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۱
تیراندازی مرگبار در دبیرستانی در آمریکا (۱۴ شهریور ۱۴۰۳)
منابع رسانه‌ای آمریکایی از تیراندازی مرگبار در دبیرستانی در ایالت «جورجیا» این کشور خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق بیانیه دفتر کلانتری شهرستان «بارو» واقع در ایالت جورجیا، پس از دریافت گزارشی مبنی بر تیراندازی با سلاح گرم در دبیرستان آپالاچی در ویندر، جورجیا، یک مظنون توسط نیرو‌های امنیتی محلی بازداشت شده است.

در این بیانیه آمده است: «تلفات جانی گزارش شده است، اما جزئیاتی در مورد تعداد یا وضعیت مصدومین در دسترس نیست».

یک منبع در بیمارستان محلی به شبکه خبری «سی ان ان» گفت که یک بیمارستان محلی پذیرای بیماران با جراحات گلوله است. پلیس محلی ایالت جورجیا قبلاً اعزام شدن نیرو‌های خود به این دبیرستان را اعلام کرده بود.

بر اساس تصاویر منتشر شده از خارج از مدرسه، حداقل پنج آمبولانس و تعداد زیادی از نیرو‌های انتظامی فعال در محوطه دانشگاه حضور دارند. حداقل یک هلیکوپتر پزشکی در حال انتقال یک بیمار از محل حادثه دیده می‌شود. فیلم‌های موجود از صحنه همچنین نشان می‌دهد که مردم در حالی که دانش‌آموزان برای دعا کردن در زمین فوتبال نزدیک مدرسه جمع شده‌اند به سوی آنها می‌روند.

سخنگوی دفتر مأموران ویژه اف بی آی اعلام کرد که مأموران ویژه برای کمک به پلیس‌های محلی به منطقه اعزام شده‌اند.

دبیرستان آپالاچی متعلق به سیستم مدرسه شهرستان بارو است. مقامات محلی به سی ان ان گفتند که دانش‌آموزان از مدرسه خارج شده‌اند و به والدین اطلاع داده شده است تا آنها را تحویل بگیرند. 

شبکه خبری «ای بی سی نیوز» نیز گزارش کرد که «برایان کمپ»، فرماندار جورجیا، تمام منابع دولتی موجود را برای کمک به محل حادثه اعزام کرده است. فرماندار از همه مردم این ایالت خواست تا به خانواده او و اعا برای ایمنی کسانی که در کلاس‌های درس جورجیا هستند، بپیوندند.

طبق آمار اداره سرشماری ایالات متحده، ویندر، شهرکی نزدیک به آتلانتا، در سرشماری سال ۲۰۲۰ حدود ۱۸ هزار و ۳۳۸ نفر جمعیت داشت. طبق وب سایت منطقه، سیستم مدرسه شهرستان بارو بیست و چهارمین ناحیه مدرسه بزرگ در ایالت است. این سیستم آموزشی به ۱۵ هزار و ۳۴۰ دانش آموز خدمت می‌کند که هزار و ۱۹۳۲ نفر از آنها در دبیرستان آپالاچی ثبت نام کرده اند.

آمریکا در سال‌های اخیر شاهد افزایش قابل توجه جرایم و خشونت‌های تیراندازی دسته جمعی و در مدارس بوده است.

سازمان آرشیو خشونت‌های مسلحانه (GVA) پیشتر اعلام کرده بود که در سال ۲۰۲۳ بیش از ۴۲ هزار نفر در آمریکا با سلاح‌ها گرم و سرد جان خود را از دست دادند.

از طرفی، پلیس فدرال آمریکا (اف. بی. آی) در گزارشی از افزایش حوادث جنایی در مدارس و دانشگاه‌های این کشور خبر داده است.

بر اساس این گزارش، از هر ۱۰ مورد حادثه جنایی در این کشور، یک مورد در مدارس یا دانشگاه‌ها رخ می‌دهد. این گزارش مدعی شده که بیشتر قربانیان این جنایات، دانشجویان سیاه پوست هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->