عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد
سرخط خبرها

تیراندازی مرگبار در دبیرستانی در آمریکا (۱۴ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۹۱۸۴
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۱
تیراندازی مرگبار در دبیرستانی در آمریکا (۱۴ شهریور ۱۴۰۳)
منابع رسانه‌ای آمریکایی از تیراندازی مرگبار در دبیرستانی در ایالت «جورجیا» این کشور خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق بیانیه دفتر کلانتری شهرستان «بارو» واقع در ایالت جورجیا، پس از دریافت گزارشی مبنی بر تیراندازی با سلاح گرم در دبیرستان آپالاچی در ویندر، جورجیا، یک مظنون توسط نیرو‌های امنیتی محلی بازداشت شده است.

در این بیانیه آمده است: «تلفات جانی گزارش شده است، اما جزئیاتی در مورد تعداد یا وضعیت مصدومین در دسترس نیست».

یک منبع در بیمارستان محلی به شبکه خبری «سی ان ان» گفت که یک بیمارستان محلی پذیرای بیماران با جراحات گلوله است. پلیس محلی ایالت جورجیا قبلاً اعزام شدن نیرو‌های خود به این دبیرستان را اعلام کرده بود.

بر اساس تصاویر منتشر شده از خارج از مدرسه، حداقل پنج آمبولانس و تعداد زیادی از نیرو‌های انتظامی فعال در محوطه دانشگاه حضور دارند. حداقل یک هلیکوپتر پزشکی در حال انتقال یک بیمار از محل حادثه دیده می‌شود. فیلم‌های موجود از صحنه همچنین نشان می‌دهد که مردم در حالی که دانش‌آموزان برای دعا کردن در زمین فوتبال نزدیک مدرسه جمع شده‌اند به سوی آنها می‌روند.

سخنگوی دفتر مأموران ویژه اف بی آی اعلام کرد که مأموران ویژه برای کمک به پلیس‌های محلی به منطقه اعزام شده‌اند.

دبیرستان آپالاچی متعلق به سیستم مدرسه شهرستان بارو است. مقامات محلی به سی ان ان گفتند که دانش‌آموزان از مدرسه خارج شده‌اند و به والدین اطلاع داده شده است تا آنها را تحویل بگیرند. 

شبکه خبری «ای بی سی نیوز» نیز گزارش کرد که «برایان کمپ»، فرماندار جورجیا، تمام منابع دولتی موجود را برای کمک به محل حادثه اعزام کرده است. فرماندار از همه مردم این ایالت خواست تا به خانواده او و اعا برای ایمنی کسانی که در کلاس‌های درس جورجیا هستند، بپیوندند.

طبق آمار اداره سرشماری ایالات متحده، ویندر، شهرکی نزدیک به آتلانتا، در سرشماری سال ۲۰۲۰ حدود ۱۸ هزار و ۳۳۸ نفر جمعیت داشت. طبق وب سایت منطقه، سیستم مدرسه شهرستان بارو بیست و چهارمین ناحیه مدرسه بزرگ در ایالت است. این سیستم آموزشی به ۱۵ هزار و ۳۴۰ دانش آموز خدمت می‌کند که هزار و ۱۹۳۲ نفر از آنها در دبیرستان آپالاچی ثبت نام کرده اند.

آمریکا در سال‌های اخیر شاهد افزایش قابل توجه جرایم و خشونت‌های تیراندازی دسته جمعی و در مدارس بوده است.

سازمان آرشیو خشونت‌های مسلحانه (GVA) پیشتر اعلام کرده بود که در سال ۲۰۲۳ بیش از ۴۲ هزار نفر در آمریکا با سلاح‌ها گرم و سرد جان خود را از دست دادند.

از طرفی، پلیس فدرال آمریکا (اف. بی. آی) در گزارشی از افزایش حوادث جنایی در مدارس و دانشگاه‌های این کشور خبر داده است.

بر اساس این گزارش، از هر ۱۰ مورد حادثه جنایی در این کشور، یک مورد در مدارس یا دانشگاه‌ها رخ می‌دهد. این گزارش مدعی شده که بیشتر قربانیان این جنایات، دانشجویان سیاه پوست هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->