دپوی بیش از ۸۰۰ ناوگان اضافه در پایانه مسافربری مشهد برای خروج زائران استامینوفن، پرمصرف‌ترین مسکن ایرانی‌ها و عوارض آن آزادی ۵۴ زندانی در خراسان‌رضوی با اهدای هزینه مراسم ترحیم چند توصیه برای خانواده‌هایی که فرزندانشان سیگار الکترونیکی می‌کشند کشف بیش از ۱۵۱ کیلوگرم شیشه در هنگ تایباد خراسان رضوی متناسب‌سازی حقوق را زودتر برای بازنشستگان اجرا کنید | جدول میانگین دریافتی حقوق‌بگیران منتشر شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۳) بطری پت چیست؟ چرا نباید بطری پت یخ بزند؟ پسری که پدرش را در حمایت از مادرش به قتل رسانده بود، از قصاص نجات یافت کدام منابع آبی در خطر هستند؟ نسل z چه نسلی است؟ فیش حقوقی شهریور ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی صادر شد | باز هم خبری از متناسب‌سازی نیست تا اطلاع ثانوی، تردد در مسیر تهران - شمال ممنوع شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۳) یک نماینده مجلس: معلمان خریدخدمات از ابتدای مهر ۱۴۰۳، با قرارداد «کار معین» مشغول به فعالیت می‌شوند آئین‌نامه اجرایی مدارس در اولین فرصت ابلاغ می‌شود برای انتخاب رشته دانشگاهی چه راهکاری دارید؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه، ١۵ شهریور ١۴٠٣) | هوای خنک در راه مشهد راهکار‌های موثر برای مقابله با قلدری در مدارس چیست؟ افسردگی عامل اصلی شروع به مصرف سیگار الکترونیکی در نوجوانان است ۹ مدیر متخلف مدرسه در خراسان‌رضوی لغو ابلاغ و از مدیریت برکنار شدند پروتئین؛ یکی از اصلی‌ترین مواد مغذی بدن | چرا پروتئین ماده‌ای ضروری برای بدن است؟ «گره عضلانی» چیست و چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟ ریشه اصلی آسیب‌پذیری نوجوانان، تعارض در کانون خانواده است درباره بنیان‌گذار خیریه خجسته و حامی بیماران کلیوی خراسان رضوی | حاج محمد، دستش به خیر بود
سرخط خبرها

ریشه اصلی آسیب‌پذیری نوجوانان، تعارض در کانون خانواده است

  • کد خبر: ۲۴۹۲۳۴
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۷
ریشه اصلی آسیب‌پذیری نوجوانان، تعارض در کانون خانواده است
رییس اسبق سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور یکی از ریشه‌های آسیب‌پذیری و کج روی‌های اجتماعی نوجوانان را ناشی از تعارض در کانون خانواده عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامعلی افروز با اشاره به ریشه‌های آسیب‌پذیری نوجوانان، اظهار کرد: یکی از ریشه‌های آسیب‌پذیری و کج‌روی‌های اجتماعی نوجوانان به حاکمیت تعارض در کانون خانواده بازمی‌گردد؛ در هر خانواده‌ای که میان پدر و مادر تعارض، تشنج و بگو و مگو حاکم باشد، فرزندان احساس ناامنی کرده و دلبستگی امن به پدر و مادر ندارند و احساس خانه گریزی در آنها حاکم خواهد شد.

وی تاکید کرد: زمانی که نوجوانان احساس خانه‌گریزی داشته باشند، در این حالت مستعد انواع آسیب‌ها هستند. از همین رو، برای سلامت، آرامش و رشد و شکوفایی شخصیت مطلوب فرزندان، والدین ناگزیرند محبوب آنها باشند.

رییس اسبق سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور ادامه داد: فرزندان حق دارند پدر و مادر را دوست داشته باشند، مادر پدر و پدر مادر را محبوب کند. در خانواده‌هایی که والدین محبوب هم و محبوب فرزند هستند، این فرزندان در پیشرفت تحصیلی، سلامت روانی و اجتماعی پیشتاز هستند.

افروز معتقد است که برای پیشگیری از آسیب‌های روانی و اجتماعی فرزندانمان باید گل‌واژه‌های عاطفی را در خانواده افزایش دهیم و محبوب یکدیگر باشیم.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->